BMW-t :))))
BMW-t :))))
Nagyokra gondoltam, akik részvényt vesznek, nem dax shortot-longot. Mondjuk, akinek van 1 milla Mercedes részvénye. Mit vegyen helyette? Toyotát? Mert a portfólióban kell neki autós részvény. Vagy Ladát?
OK, mondd meg nekem, ha elkezd esni, és a nagyok eladják, mit csináljanak a pénzzel?
-------------------------------------------------
Nyitnak belőle DAX shortot.
Ha mondjuk egy felfelé forgatókönyvet néznél az mi lehetne szerinted? Nekem csak így grafikonok nélkül mondjuk egy 11 -11500 közötti évzáró benne van a kalapban.
---------------------------------------------------------------------
Le kellene mennie 10.314 környékére és onnan felmehetne a 161.8%-os fibóig 11.312-ig.
Igen ez a dax ATH -20% ez egy izgalmas sztori. Mert ha jönnek rossz hírek és tartják , mit tennének ha jó hírek jönnek.
Ha idén esni akartunk volna akkor Brexittől a mostani olasz szavazásig volt éppen ok. Erre helyben járunk.
Közben Usa a tavalyi helyben járás után idén ATH-ra ment Trump ide vagy oda, kínai lassulás ide vagy oda, Európa szenvedése ide vagy oda.
Érdekes szitu.
OK, mondd meg nekem, ha elkezd esni, és a nagyok eladják, mit csináljanak a pénzzel? Vegyenek negatív hozamú kötvényt, vagy vegyenek csúcson levő s&p-t? Mert az utcán nem fogják söpörni, én azt gondolom, és nincs más helye ennyi pénznek.
Az nincs benne szerinted, hogy átviszik ezen a 800-830-as szinten?
Év vége, jönnek a jegybankok most következő bő 1 hétben. FED emelni fog az biztos, ECB mit mond jóég tudja, de nagyon bántani nem hiszem akarnák a piacot.
Nekem olyan érzésem van, hogy valahogy átvergődünk ezen a 800-as történeten felfelé itt év végén év elején majd.
Ha mondjuk egy felfelé forgatókönyvet néznél az mi lehetne szerinted?
Nekem csak így grafikonok nélkül mondjuk egy 11 -11500 közötti évzáró benne van a kalapban. Akkor egy kis pluszban zárná az évet a dax mert tavalyit olyan 10800 környékén zártuk ha jól emlékszem.
persze...de ez még nem jelenti, h. ellentétes reakciokat produkáljanak ällandoan, mint ami värhato lenne
Persze én irtam itt pär hete, hogy dax 11.000 lesz, mert amig megy a penznyomda, addig ugyis csak felfele lehet ut
Nekem minden jó, amit zártam pénteken longot 500-on, azt éjjel visszavette (ezért kereskedek ott, ahol 24 órás a kereskedés), így most arra várok, hol zárjam le újra. Most olyan 600-ban gondolkozom.
OK, ez rövidtáv, de mi akkor évekről beszéltünk. És évek alatt mindenképpen felfelé megy a dax, 2 oka is van, de leginkább az osztalékok beleszámítása miatt.
10.700 - 10.730 között továbbra is shortot nyitok, ha felmegy megint.
Hát, én továbbra is10.550-10.577-ig lefelé várom. Ott, majd kiderül mi lesz. Elvileg 10.550 környékéről felmehetne 10.800-ig majd esés. De lemehetünk erőből is 10.300 környékére.
Mert az indexek mindig fölfelé tendálnak, nekem valami okos ember mondta...
hittem ezt én is Trump emelkedésre, aztán mi lett belöle...azóta se esett vissza még Trump hir elötti szintre se S&P....