Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Rbbj D

DAX

#785385 Lenthor Előzmény: #785382

A baj, csupán annyi. hogy a chartokban benne van egy nagyobb esés lehetősége is.

A hetesnek jót is tenne:

http://invst.ly/2vhxs

http://invst.ly/2vhyd

Most nem azt mondom, hogy hétfőn esünk 9.800 környékére, csupán, annyit, hogy előbb-utóbb le kell menni oda.

Támogatnám: le 10.314 környékére - fel 11.400 környéke- majd jöhetne ez a bizonyos 9.800.

Csak a nagy befektetők fent a tetőn eldobnak egy hógolyót, mire megindul a lavina és nem biztos, hogy megtudják fogni. Mint alkalom a hétvége alkalmas lehet a hógolyózásra.

DAX

#785382 banyaiz Előzmény: #785363

Ha marad Renzi akkor 10700 környékire tippelnék nyitásként, ha bukik akkor valahol 10300-400 között mint nyitás. Lehet egy olyan verzió is javaslat bukik de Renzi nem mond le. Akkor az inkább pozitív vsz piacnak.

Nem tudom mekkora negatív érzelmeket tud kiváltani így év végén egy Renzi bukás. Valahogy olyan light verziót érzek erre az esetre is.

Viszont hozzátenném, hogy Trump esetén komolyabb érzelmekre számítottam. Vszínűbbnek gondoltam Clintont. A Brexitet gondoltam kisebb esélyűnek. :) Szóval ebből kiindulva még nagyobb esés is lehet a Renzi történetre. :)

Arról viszont semmilyen érzésem nincs az olaszok támogatják e vagy elutasítják ezt a Renzi féle javaslatot, halvány lövésem sincsen mi sül ki abból a politikai káoszból ami ott nekik a normális hétköznap.

DAX

#785374 Lenthor Előzmény: #785367

Trumpnál véletlenül a napizás miatt maradt bent long vételi ajánlat.

Bezuhanás után nem értettem, hogy nyitási áron miért lett nekem annyi nyitott longom. Nos ott szerencsém volt, mert mindjárt elkezdett emelkedni.
Valószínű, hogy most is megkockáztatom és teszek be long vételi ajánlatokat a lehetséges zárás alatt.
Ha nem teljesül hétfőn, akkor kiveszem, ha meg igen, akkor nyitás után gyorsan szűk stopot rakok.

DAX

#785363 Lenthor Előzmény: #785358

Vagy, mint a Trumpnál hétfőn réssel nagy erőkkel le, majd hirtelen fordul és már 10.800-on vagyunk.

DAX

#785358 banyaiz Előzmény: #785350

Csak megvették a mai esést és nem adták vissza. Arra számítottam visszaadják a végén.

Kicsit olyan szaga van ennek a mai kereskedésnek mintha biztos ami biztos már ma megvennék ne kelljen hétfőn . :) Nem gondoltam ma pluszban lesz az index.

DAX

#785350 Lenthor Előzmény: #785336

A iv. hullám elmehetett volna 10.468-ig,

---------------------------------------------------------------------

10.472-ig ment.

DAX

#785338 Lenthor Előzmény: #785337

De, a negyedik hullámokat utálom. A legkiszámíthatatlanabb hullám, ahol háromszög meg miegymás előfordulhat.

DAX

#785337 Lenthor Előzmény: #785336

A iv. hullámnál látható az a-b-c korrekciós hullám. Ha igen, akkor 5 kis hullámban megyünk le az v. aljához.

DAX

#785336 Lenthor Előzmény: #785330

A iv. hullám elmehetett volna 10.468-ig, de most úgy tűnik, mintha elkezdték volna az v.-et.

DAX

#785330 banyaiz Előzmény: #785328

Felfelé mit látnál benne a mai napban ? 480 környéke nem lehetséges szerinted ? Réstöltés esetleg du-án aztán zárásra esegetés pl.

DAX

#785323 Lenthor Előzmény: #785321

Longos szempontból lényeges, hogy 10.300 alá nem szabad menni, mert akkor hamar 9.800-on találjuk magunkat.

DAX

#785322 banyaiz Előzmény: #785310

Értem, kézzel követed a stoppal, nem egy automatikus követést teszel rá, csak beraksz egy profitvédőt aztán igazítod ha alakul a történet.

10400 környéke volt ma az alja eddig ahogy nézem. A nagy kérdés mi lehet ma zárásig az alja és longot érdemes lenne e átvinni hétfőre. Azért 200 naposon átessen ma napközben fene tudja csorgott azért most le 300 pontot kedvenc 700 környéki tartózkodási helyéről.

Szóval már megint az oroszrulett választás . :)