Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

volner megbuggyant?

#785389 Ibiza Előzmény: #785383

jó ha irányt mutatsz...miközben lalikirályról ábrándozol.. kezdesz visszatérni önmagadhoz..mi van eddig helyettesített valaki ? :)

volner megbuggyant?

#785387 prospero Előzmény: #785383

banyaiz, a pc beszéd nem azt jelenti, hogy visszafogom magam, aztán udvarias vagyok. Ne keverjed már. A pc azt jelenti, hogy egy társadalmi problémáról nem lehet beszélni, mert a pcben érdekelt azonnal elkezd őrjöngeni. Magyarul tabukat állít fel, hogy mit nem lehet kimondani. Próbálj meg valamit megoldani, akár a tudomány világában, ha már az alapproblémát sem lehet felvetni, mert az ellenérdekelt fél akinek a támogatására szükség lenne a megoldásban elkezd őrjöngeni. És szerinted ez nem káros, pedig az.

sok fideszes barom

#785384 banyaiz Előzmény: #785381

CSOK nem pörög , és ötletelés van mivel lehetne ösztönözni.

Azt akarnák, hogy tömegesen jöjjenek olyan igénylések ahol plusz gyerekvállalás történik. Mert azok mozdultak rá legjobban akiknél a 3 gyerek már adott volt. Emelik a tétet önrész ne legyen akadály, hiteltörlesztés ne legyen akadály.

Ha ez megvalósul akkor azt jelenti majdhogynem ingyen hozzájut egy házhoz egy ilyen család. Nem semmi támogatás azért.

Maguk a célok jók vsz, csak a brutális támogatási mértéket érzem nagyon kilógónak a támogatási rendszerből.

Az a necces ha elszállnak annyira az ingatlanárak, hogy aki ebben nincs benne nehéz helyzetbe kerül ha venni akar. Ha meg felelőtlenül beleugrik abból is zűrök lesznek.

All in történet. :) Nem aprózzák el a dolgot.

volner megbuggyant?

#785383 banyaiz Előzmény: #785326

Csusza látom te is emlegetted a mostanában méltán népszerű PC beszédet.

Jobbiknak ha komolyodni akar akkor Lajostól PC beszéd ügyben is leckéket kell vennie. Mert egy magára valamit adó jobbközép párt túl van ezeken a gyerekbetegségeken, hogy a gonosz cigányok, homoszexuálisok és szóljunk valami keményet ilyen dolgokról aztán öröm boldogság. :)

Szintet kell lépniük.

PC beszéd vége = világ mennyire jobb hely lett sztorihoz http://444.hu/2016/12/02/visszaszolt-az-mtva-balaz...

Egy közszolgálati médium egy ilyen vitába keveredik bárkivel ,önmagában agyrém.

Egy rádiós beszól . Reakció, a személyét gyalázzák közszolgálatilag. Önmagában igazolja amit kritikaként mond a vitapartner. De ennyi sütnivalójuk sincsen ezt felismerjék. :) Rájuk is ráférne egy kis "PC beszéd" oktatás . :)

A másik része, hogy ők az államot képviselik mint közszolgálat. Ha bemész egy állami hivatalba leanyázol mindenkit akkor nem lehet az az opció , hogy hasonló jókat kívánnak. Hanem kihívják esetleg a gyógyszerészedet és próbálnak nyugtatni, pihenjél. :) Ez alap. PC ide vagy oda. Teljes szereptévesztésben bolyonganak megviselte őket a PC vége, vagy alapjáraton gondok vannak.

Akkor ez csak a külsőség mi lehet a tartalommal még. Aztán ilyen figurák PC beszédben látják a világ gondját baját. Szóval itt valami nem stimmel.

PC beszéd problémakörről most ennyit tudok mondani. :)

vona..

#785376 Ibiza Előzmény: #785375

A kormánypártok tudni szeretnék, miért nem vett részt Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Magyar Állandó Értekezlet csütörtöki plenáris ülésén.

Hollik István feltette a kérdést, milyen nagy horderejű eseménynek kell történnie, hogy Vona Gábor megtisztelje a határon túli magyarság képviselőit és vezetőit.

Hozzátette: Vona Gábor valódi "szélkakas", akire nem számíthatnak a magyarok sem határon innen, sem határon túl.

"2010-ben a kettős állampolgárságról szóló törvényt sem szavazta meg, "mert éppen a parlamenti büfében beszélgetett".

vona..

#785370 Csusza Előzmény: #785360

"a Jobbik elnöke egy nyilatkozata szerint szeret konditerembe járni."
Azta! De dúúúrva! Sok mindent kinéztem Vonából, de ez már nekem is sok!
Visszasírom azokat az időket, amikor még csak buzi és hazaáruló volt.

vona..

#785362 Illuzio Előzmény: #785360

Ibi. A hatalmas tudásod és ismereted az iszonyatosan drága idődet ilyenre pazarolod ??? Szabolcshír????? Már néha azt hiszem, hogy inkább te vagy a propagandista és nem a Prosti.

volner megbuggyant?

#785333 Ibiza Előzmény: #785326

"Nem szereted a jobbikot." csacsiság.. ezt nem érted meg..
jobbik brahi pártnak indult.(mint kétfarkú kutya).de vona miatt az is marad.. ráirtak mindent a zászlóra amik az embereknek probléma volt.. cigány bűnözés lopások.. pusztuljanak a kommunisták..stb stb..ezzel fejlődtek..
Sajna Vona egy kispályás sutyerák. kevés ésszel..én ezt gondolom róla..Nagy lett a zakó vonának, ma már egy alternatív politikai erő lehetne a jobbik.. ő a gátja.. pont itt a történelmi lehetőség a szalonképes jobboldali erőnek lenni.. a nemzeti oldal zászlóvivői lehetnének..konstruktív javaslatokkal saját programmal ..nem a cigányok zsidók ellen kell menni hanem a hozzájuk kapcsolható bűnözés és visszaélésekről beszélni velük.
Tehát a jobbik részemről szükséges párt.. kamus vona nem kell nekem..
Elmondtam már sztem legalább 6 párt kellene a baloldaltól a jobboldalig.. plusz tematikus pártok..zöld párt..liberális párt..

Azt látom vona azért konfrontálódik azért pályázik a fidesz helyére mert pontosan nem akarja a jobbikot növekedési pályára rakni.. nem tudom ki ez az ember..mik ezek a kgb-s és iráni kapcsolatok.. nem tudom mi a célja.. hatalmas értelmi különbség volt közte és volner között..talán nem is a gaz fidesz támadta volnert?
Ha én látom akkor más is látja..

hülyeség

#785327 banyaiz Előzmény: #785309

Most a PC-re kattantam rá. :) PC téma mélyére néztem és a várt eredményt találtam . Vagyis nem láttam a világ rosszasága és PC beszéd közötti összefüggést, ahogy a világ jobbá válása és PC beszéd vége közötti összefüggést se láttam .

Amin természetesen nem lepődtem meg csak a szokásos hőzöngés sztori ez is , valóság torzítása. Ugyanazokkal az eszközökkel mint ez a gonosz migránsos téma. Valóság leegyszerűsítése leánykori nevén parasztvakítás. :)

volner megbuggyant?

#785326 Csusza Előzmény: #785324

"okosan, nem kritikátlanul beszopni a "tieid" nyafogását. ,)"

Ezt nem értem.

"ez egy interjú.. nem egy újságírói vélemény.."
Hát erről beszélek! Hogy nem bedőlni a ravasz sunyiságnak, amikor interjúnak álcázza a kóstolgatást, támadást, rettegést, fasisztázást, buzizást, mit tudom én mit. Neked magyarázzam -ismered a fajtájukat-, hogy hogyan másznak be a fejekbe a polkorrekt balliber propagandisták?
Nem szereted a jobbikot, tudjuk, ez a te dolgod. De ettől még ne ájulj el mindenkitől, aki a jobbik ellen van.

Rendőr volt. És? Ez legyen egy politikus legnagyobb hibája!
Amúgy rendőr és rendőr között óriási különbségek vannak képességekben.

Néppártosodás. Évek óta mondja Vona, semmi új nincs benne.

hülyeség

#785325 banyaiz Előzmény: #785308

Próbáltam mindenre válaszolni lehet valami kimaradt.

Értem én a különbséget a letelepedési kötvény és ellenőrizetlen tömegek beáramlása között. Amit mondtam tegnap az nem ebben az összefüggésben érintette a letelepedésit hanem a fehér , európai kultúra stb stb a PC beszéd megakadályozza ezt ki lehessen mondani . Kontra letelepedési kötvény, kontra Pharaon. A valóság PC ide vagy oda Orbán esti mesék ide vagy oda nem fehér nem európai kultúrájú emberek bevándorlása Mo-ra is évtizedek óta zajlik, Európáról nem is szólva.

Van egy másik Viktor hőzöngés pl , vagy volt, mondja ki Európa vezetése nem tud fogadni migránsokat, verbálisan ijessze el őket mint eszköz.

Ezzel az a gond van egy bevándorlási szabályozás ami nem véletlenül van. Illetve van egy menekültügyi szabályozás ami megint csak nem véletlenül van. Nagyon radikális lépés lenne egy Merkeltől azt kijelenteni Európa /Németország nem tud menekülteket fogadni. Mert akkor mit szóljon egy csóró Libanon, vagy Törökország stb ha Európa nem tud menekülteket fogadni.

Szóval az okos Tóbiás ilyesmikkel eteti a népet. Sugall olyan dolgokat amikről nyilvánvaló , hogy nem ilyen egyszerű ahogy előadja , és ő maga sem alkalmazza Mo-n.

Na mindegy nyilvánvaló dolgok ezek, nem érdemes ragozni.

volner megbuggyant?

#785324 Ibiza Előzmény: #785320

okosan, nem kritikátlanul beszopni a "tieid" nyafogását. ,)

ez egy interjú.. nem egy újságírói vélemény..nem hallottam volner tiltakozott volna.

szerinted nem változott volner? szakszerű jó felszólalásai voltak.. szakminiszter jelöltként jó és átfogó elképzeléseket olvastam láttam tőle.. dicsértem párszor..írtam kb 10x értelmesebb vonánál.. de elromlott..mióta paparazzik rámozdultak.. rajtakapták a susnyákosban.. teljesen lenullázták.. nem értem ő miért nem érti..

azt mondja rendőr is volt.. ez kicsit rombolt nálam a nimbuszán..

tegnap vona kimondta..tekeredik a jobbik..néppárt akar lenni.. "néppártosodás" folyamatáról beszélt.. elég gáz..

volner megbuggyant?

#785320 Csusza Előzmény: #785283

Jaj, jaj, nem bedőlni a ravaszul megírt agymosó cikkeknek! :-)

Nagy József újságíró cikke. Ajánlom utánaolvasni, ki is ez az alak, én láttam egy-két műsorban. Elárulom, a legvadabb, véresszájú gyurcsányista, fasizmustól rettegő balliber sunyi kis féreg. Okos, ravasz, veszélyes.