hülyeség
banyaiz Előzmény: #785301Mire gondolsz?
Elolvastam a mandineres PC témát amit ajánlottál. Nem tudom én ezt nem érzem ekkora világproblémának.
Pl amit említenek benne a bevándorlás kapcsán, hogy nem lehet kimondani, hogy fehér szakképzett munkaerőre van szükség. Ki lehet ezt mondani , hogy szakképzettre lenne szükség. Azt hozzátenni , hogy fehér is legyen és európai kultúrájú akkor az nem bevándorló. Usából , Kanadából, Ausztráliából vándoroljon be , vagy Ukrajnából, volt FÁK, vagy SZU területről? Máshonnan ne? Más EU-n kívül fehér ember lakta területről nem tudok, . Ez csak a technikai része.
A technikai részen túl PC ide vagy oda olyat mondani egy vezetőnek miközben egy Alkotmány alapján nemre, bőrszínre stb megkülönböztetés tilos, hogy csak fehér ember. Ha nem foglalkozom ilyen Alkotmányokkal akkor is él Európában mindenféle bőrszínű ember milliószámra , csak nálunk is milliószámra él nem fehér ember.
Akkor mit akar mondani nem PC módon ebben az ügyben? Szóval olyan ez mint Orbánnak a migránsozása a szezon és a fazon összemosása.
De ha nem PC beszédet akar tudok én is mondani róla bőrszínére tekintettel dolgokat. Ha vége a PC beszédnek, és beleállunk a kemény dolgokba. Amikor a PC vége történetről elmélkedik:)
Szóval nem látom a nagy okosságot ebben a PC nem PC sztoriban. A nagy tartalmat ami miatt véget kell vetni neki, és az mitől lesz jó. Vagy miért rossz, hogy van. Erőltetett butaság ez a PC vége , és hű de jó sztori is.