Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#785310 Lenthor Előzmény: #785299

Általában vegyük pld. a longot - akkor nyitom amikor az 1-5-15 és sokszor az órás indikátorok is egységesen alul vannak.

Megnyitás után természetesen az 1 perces Stochastic ér fel a leghamarabb. A hullámmozgás alapján itt lesz egy kis vissza korrekció. (addig, amíg az 5 perces csinál egy látható hullámot, az 1 perces már túl van több hullámon)

1 perces és 5 perces Ichimoku vonalakat (Tenkan-Kijun és a Kumo) felhasználva beteszem a stopokat. Ha sokat kereskedsz és ezeket a vonalakat nézed, akkor lehet látni, hogy mely vonalakig jön csak vissza. Tehát, hogy ne üsse ki a stopot ezért ezen vonalak alá teszem.

Véleményem szerint téves, hogy az indexeknél a jó időben megnyitott pozíció hosszabb tartásával lehet többet keresni.

Mert egy hosszabb időszakot sok le-fel hullám építi fel. Ha ezeknél a hullámoknál lefelé tartó korrekciókra és a felfelé tartó hullámokra is nyitunk és zárunk, akkor sokkal jövedelmezőbb .

Az úgymond "skalpolásnak" hátránya, - nem lehet hátradőlni és nyugodtan figyelni, amíg elér a kívánt szintre. Folyamatosan nyitni és zárni kell. Nem lehet a pozíciót magára hagyni, mert lehet, hogy pár perc alatt megcsinál olyan hullámot, amit máskor 30 perc alatt. Szóval fárasztó.

Előnye: Kicsi az esélye egy pozícióba való beragadásnak.

Hmmmm.... egyszerűbb kereskedni, mint leírni.

Na, nem mindig "skalpolok". Ha fáradt vagyok, vagy el kell mennem, akkor hosszabb időre is nyitok pozíciót- általában ilyenkor szoktam beragadni.

DAX

#785299 banyaiz Előzmény: #785280

Na megvolt ez a már egy ideje emlegetett 48x-500 környéke. Küzdelmes volt azért hányszor visszahúzták 600 környékéről . Párszor megszivatott az index , shortoltam 700 környékéről na most megyünk 500-ra bumm vissza 700-ra vagy fölé pár perc alatt. :)

Te mikor követőt használsz milyen messzire teszed? Van egy megszokott pontszám, vagy ahogy éppen érzed a szitut?

DAX

#785280 Lenthor Előzmény: #785277
Sziasztok, jó reggelt! Dátum: Szerda, 2016-11-23, 08:27

Szerintem már nagyon kellene egy 10.484 - 10.501 környéki korrekció. Majd még lemehetne 10.410 - 10.380 környékére.

http://invst.ly/2tgxl

------------------------------------------------------

10.713-nál írtam.

DAX

#785277 Lenthor Előzmény: #785273
Idézet Lenthor Dátum: Csütörtök, 2016-11-10, 18:32 Most nagyon nem tetszik a H4 órás Stochastic. A vártnál lejjebb is mehet, mert a Stochastic nagyon fent van. A 10.484 jobb lenne, vagy lejjebb 10.394.

Órás: http://invst.ly/2qk89
4H: http://invst.ly/2qk9e

--------------------------------------------------------------

Már november 10.-én vártam a 10.484-et, de lehet, hogy előbb, de nem néztem tovább vissza.

DAX

#785251 Lenthor Előzmény: #785249

10.580-tól nyitottam is shortot. USA nyitás miatt kockázatos volt, de most már rajta a profitvédő.

DAX

#785244 Ricsi Előzmény: #785239

Igen ezt gondoltam, de nekem úgyis az kell, itt spanyolországban nem nagyon tartok fent forintos számlát :)

DAX

#785242 banyaiz Előzmény: #785232

Egy nagyobb esés ellen az év vége szólna nálam . Év végére szétadják a piacokat az nem túl vszínű vsz.

Nagyon be van szűkülve a piac az egész idei éve daxnak egy ilyen szenvedős sztori , helyben járás parákkal és a végén ott vagyunk mint tavaly év végén.

Szívem szerint innen 500 környékéről longolnám, de zavar ez a hétvégi sztori, nincs kedvem Trump 2 -höz , hétfőn reggel, meg egyáltalán péntek záróig milyen mozgás van benne még esetleg lefelé.

DAX

#785238 Ricsi Előzmény: #785229

A letét annyira nem érdekel, és köszi az info-t. Most néztem meg a régi dolgaimat, van ott számlám, még anno ott kereskedtem OTP-vel. Akkor felveszem velük a kapcsolatot.