Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

DB zárás

#785967 matgab Előzmény: #785956

a short bővítés jó ötlet volt, de jobb lett volna, ha sok pénzzel játszom meg...

DB zárás

#785956 matgab Előzmény: #785947

olaj short bővítés és Activision vétel KBC ajánlás alapján... möglássuk...

DB zárás

#785947 matgab Előzmény: #785946

jut eszembe az olaj shortnál is természetesen villámgyorsan teljesült a minusz 10% mára... Már csak azt nem tudom, hogy zárjam, vagy bővítsem a pozit...

DB eladásomat követően szintén ugye megvolt a +10% bőven... That's life.

DB zárás

#785778 matgab Előzmény: #785775

ez a zto nagyon megindult... Megtudta a piac, hogy csak harmad annyit vettem, mint amennyit akarok?

DB zárás

#785775 matgab Előzmény: #785774

másrészt nem felfele adtam el (kivéve a mini pakkot, ami bent maradt ajánlat volt(azt hittem a KBC-nél default a napi ajánlat, nem megy át napon túlra) hanem amikor 15.3-ról elkezdett esni 14 irányába...

DB zárás

#785774 matgab Előzmény: #785771

a kilépés oka az olasz népszavazás volt, amitől mindenki parázott. Aztán jól meg is szavazták, erre minden elkezdett emelkedni mintha az éj sohase érne véget... Ki érti ezt?

DB zárás

#785771 Stef Előzmény: #785209

Érdekes lehet a kilépési feltételed :)

Bull flag-ből való kitörésnél dobod... hmmm.... ez megmagyarázza a faktort.

Én nov.15-én zártam kicsivel 15 felett, kb ott ahol Te 2 hét múlva. Azért is zártam (és nem scale out volt) mert tudtam, hogy több hétig nem leszek piacközelben.... Egy biztos, a faktort 1-én tuti kihasználtam volna :)

DB topicot nem olvastad? Írtam, hogy ha 15-öt átviszi erőből akkor 18-19 jön. Itt is vagyunk:

http://stocklandyard.hu/tozsde-forum/temak/3014-de...

http://stocklandyard.hu/tozsde-forum/temak/3014-de...

TKOM pakk

#785748 matgab Előzmény: #785683

5,2 az ODP... :-( én meg eladtam bagóért 4,15-ön...

Ageas-t is 1 év szenvedés után lefeleztem 35,75-nél, erre most már 37,5

DB (amúgy is kis pakk vétel után) kiszórva ment azóta 20%ot...

Most van a tüske ami után kipukkad a lufi, vagy elkezdődött a hiperinfláció a pénznyomtatás miatt?

bezzeg az ITX csak döglődik, de legalább a K+S kezd magára találni. Mondjuk ott is csak 10%-kal bővítettem a pakkomat mélyen sajnos...

TKOM pakk

#785683 matgab Előzmény: #785673

randomon under armor +3,2% pitsába, mondom ilyenkor, hogy miért nem vettem 30-nál...! Na mindegy, inkább legyünk félig egy jó businessben, mint egy rosszban egyedül...

Nagyon szép régen látott szintekre jöttek fel korábban agyonvert részvényeim (GME, K+S, Seadrill, Ageas) mondjuk az Ageason kívül még mindig vaskos minuszban mind, de a trend...

TKOM pakk

#785673 matgab Előzmény: #785652

under Armour a stooq-on -15%-ban, a randomnál+2,2%-ban...

Nagyon drukkolok, hogy a stooq-on szar az árfolyam...

Na közben teljesült életem első olaj short megbízása...

"ProShares Ultshort O Vétel 70.15 USD áron teljesült"

tőkeáttételes shortot utoljára még a BUX hatin játszottam, de ilyet még soha...

TKOM pakk

#785649 matgab Előzmény: #785646

eladásom utáni 1 hét alatt 16%-ot emelkedett a Deutche Bank...

Ennél két dolog fáj jobban, hogy amikor kis összeggel vettem az elején, hogy beessen a vételemet követően, akkor nem esett be, a másik meg hogy a 70%-os Raffi emelkedést pakk nélkül nézem végig... Bezzeg a nyomorék ITX nem tud már egy éve emelkedni..

Surranópályán elég nagyot emelkedett a K+S mostanában illetve az Ageas (ennek a fele eladva mini nyerőben).

vegyek Boss-t?

TKOM pakk

#785646 matgab Előzmény: #785209

Ugye, hogy aki ezt a topikot olvassa, az már egy hete előre tudott a német bankok közeljövőbeni szárnyalásáról??

És fogadjunk, hogy nem vettetek DB-t, amikor ezt írtam:

matgab

Deutsche Bankban úgy látszik visszavonásig maradt bent az eladási megbízásom, mert kaptam egy üzenetet, hogy teljesült. Nos akkor nincs több DB-m..."

"A német bankok árfolyama már tegnap szárnyalásba kezdett, ami mögött több dolog állhat:

• Olaszországban bankmentő csomag körvonalazódik, amivel megmentenék az ország egyik legnagyobb bankját, a gyenge tőkehelyzetű és veszteséges Banca Monte dei Paschi di Siennát,
  • ami miatt kifejezetten jó a hangulat az olasz bankszektorban, az olasz bankpapírok 4-6 százalékkal kerültek ma feljebb, az olasz bankindex 4,2 százalékot emelkedett,
  • de az olasz bankmentés miatt Európa szerte veszik a bankpapírokat, az európai bankindex közel 2,6 százalék pluszban áll,
  • a Fitch véleményt mondott a német bankrendszerről: a német bankok továbbra is stabilak (ezen belül azonban a megtakarítási és szövetkezeti pénzintézetek jóval profitábilisabbak, az univerzális bankok eredménye az alacsony kamatkörnyezet miatt azonban továbba is nyomás alatt lesz)
  • ráadásul a Morgan Stanley 13,9-ről 16,5 euróra emelte a Deutsche Bank célárát (az ajánlás még mindig csak egyenlő súlyozás)"

TKOM pakk

#785472 matgab Előzmény: #785209

Ageas pakkom fele kiszórva mini nyerővel. Ahhoz képest, hogy volt ez már 20%-nál nagyobb minuszban is, végülis nem rossz eredmény...

TKOM pakk

#785209 matgab Előzmény: #785087

Deutsche Bankban úgy látszik visszavonásig maradt bent az eladási megbízásom, mert kaptam egy üzenetet, hogy teljesült. Nos akkor nincs több DB-m...