Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Majd összeáll a kép. Nem…

#785196 prospero Előzmény: #785189

Majd összeáll a kép. Nem linkeltem Mráz Ágoston Sámuelt - bár van logika abban amit mond, spade is ezt ecsetelte, mint lehetséges forgatókönyvet. (Szerk. De ott is van a válasz a cikkben, hogy miért fog ez irtó nehezen működni, mert sok egzisztenciális áldozattal járna ) Vajon milyen cikkek jelennek meg a népszavában az élet és irodalomban hvg.hun a Jobbikkal kapcsolatban? Ezeknek a lapoknak nem sok közük van a Habony médiához, mégis arra biztatják az ellenzéki pártokat, hogy Orbán leváltása érdekében össze kell fogni a Jobbikkal. Index.hu meg tudtommal Simicska lap, ami lehozta a Jobbikos szavazók vonzódását a Dk-hoz. Nem csoda a vonzódás, hiszen a Jobbik szavazóinak igen nagy része balos volt korábban. :-)! Meg kellene nézni, hova keveredtetek a radikálisok és nemzeti érzelműek kizavarásával, elárulásával milyenné alakulhat a Jobbik szavazói bázisa. ( szerk. Jó pártelnök pedig olyan döntéseket hoz, ami a szavazókat kiszolgálja)

Korrupcióról még annyit: nyilván Simicska azért öli a pénzét a Jobbikba, hogyha egyszer eljön az idő - ne nyújtsa be a számlát? :-)!

Kérdés hogy Vona lesz e akkor elég erős politikailag, hogy úgy elzavarja őt mint Orbán? Simicska már most eleget tud Vonáról ahhoz, hogy sakkban tartsa :-)!

Tudom nem válaszoltok, mert erre nem lehet mit, jöhet a propagandistázás...nehogy véletlenül gondolkodni kelljen. :-)!

Jobbik

#785195 Ibiza Előzmény: #785191

külföldön sem jöttek be ügynöklisták... ndk-ban volt olyan a feleség jelentett a férjről..

Magyarországon sem tudnak mit kezdeni vele az emberek..lásd vikidál meg a többiek..

Magyarországon kivettek és betettek aktákat a titkosszolgák.. ha visszaemléxel éjjel-nappal szecskázták az anyagokat..

Usában és KGB-ben tuti megvannak a listák...ezek miért nem hozták nyilvánosságra?..főleg mivel félhüje szilvási kgb-sekel világittatta át a szervezetet..

Az a pillanat már elment.. akiknek vannak tuti listái azok befolyásszerzésre használják..alkukat raknak össze.. ne gondold ezmagyar sajátosság..ez igy működik..

Egyszerűbb lett volna behozni..a komcsi időben aki valamilyen pozi felett volt az ne vállalhasson politikai megbizatást..

De hát ott voltak a kerekasztal megbeszélések.. a komcsik a politikai hatalmat gazdaságivá konvertálták.. és elrakták a zsarolás eszközeit..listákat..fényképeket..

Jobbik

#785191 walex Előzmény: #785190

A lila köd nem az én szememen van. Írtam már korábban, cuki vonal nekem se tetszik. 1,5 év múlva kiderül, hogy ebből mi fog kisülni. Abban viszont van valami, hogy ha növekedni akarnak, kell némi irányváltás, finomhangolás.

Azért az vicces, amikor olyan pártok és azok emberei beszélnek itt nemzetbiztonsági kockázatokról, akik 2016-ban is mindenáron takargatják az ügynöklistákat. Védik a Kossuth téren még ott ülő "rendszerváltó" néhai ügynök spicliket (más értelmes magyarázat nincs arra, hogy 2016-ban még miért nem nyilvánosak az ügynöklisták) vagy épp az állítólag nagyon akart alkotmánymódosítás helyett a letelepedési kötvény folytatása mellett teszik le a voksukat.

Megnéztem a helyi hullad…

#785189 walex

Megnéztem a helyi hulladék agymosó fityisz Fb oldalakat, hogy vajon ott is koalícióval riogatnak-e. Gyanús volt, hogy ott is ez mehet, ha már itt erőlködik ezzel a propagandista. Így lenne ötösöm a lottón. :D

"A 2018-as választásokra várhatóan csak az MSZP és az DK között lesz választási megállapodás, a Jobbikkal pedig majd rejtett együttműködést tervez a baloldal - nyilatkozta a 888.hu számára Mráz Ágoston Sámuel."

Egy cikk a Nézőpontról:
http://hvg.hu/itthon/20121203_Nezopont_allam_korma...

...és ezt a koalíciós "hírt" ki más tálalná, mint az Árpimédia. :)
Egyik függetlenebb, mint a másik. :D

Nyilván ez lehet kiadva …

#785187 walex Előzmény: #785144

Nyilván ez lehet kiadva neki utasításban, most koalícióval kell riogatni. Már lejár lassan a b*zi Vona lemez. Elővehetnék már a jó öreg Kovács Bélát is, hiszen 2,5 éve riogatnak ezzel is.

Persze, hogy ne változzon semmi. A kötvény biznisz is mehet tovább jövőre, meg lehet rakni továbbra is a talicskákat, mert egyébként nagyon fontos nekik az alkotmánymódosítás, de azért a mellékes sokkal jobban jön. :)

olvasok itt sok sügérség…

#785175 Ibiza

olvasok itt sok sügérséget.. iskolázottság szerinti szavazatot.. gondolom 3diploma az hármat ér..plusz a golftagsági.. a takarekbetét és a jacht-klub.. teritsd a kártyáid és annyi szavazólapot kapsz..

Ismertem olyan embert akik nem jártak suliba..vagy csak keveset..de tökéletes világ- és lényeglátásuk volt..

Ne feledjük sok jóképességű ember méltatlan körülmények között él.. anyagilag nincs lehetőségük tanuljanak.. dolgozniuk kell menni..mert nagy családban nőlnek fel..

Az is butaság a munkával kapcsolatosan befizetett adó alapján lehessen szavazni..

Sok ember kerül méltatlan helyzetbe.. nem azért nem dolgoznak mert lusták és nem akarnak.. van itt fórumtársunk tökéletes papirokkal..pedigrével..még sem kap munkát.. és még ne is szavazhasson..

Most gondolunk bele egy 50körüli cigány ember..akinek kevés papirja van.. milyen esélye van a munkára..és nem feltétlenül azért mert nem szeret dolgozni..sokan a bányákban dolgoztak..vagy segédmunkásként.. de ma egy bobcat10 ember munkáját elvégzi..

Mert bejött valakiknek 1-2 dolog azért ne gondolják ez mindig igy lesz.... az élet nagy mókamester..sokak gyorsan elszállnak.. már kasztokra akarják osztani a társadalmat..

Egy társadalomban nem addig kell egyenlőségnek lenni amig nekem kedvez..működtetni kell a szociális rendszert.

Igen egy társadalomban vannak feladatok kötelezettségek..ezek elvégzéséhez teljesitéséhez kell kötni a jogokat..

a nem dolgozót meg kell kinálni munkával, hogy azt mondhassuk ott volt a lehetőség de nem vállalta..halál reá..

mindig kell egy főelvtár…

#785174 Ibiza Előzmény: #785161

mindig kell egy főelvtárs aki utat mutat.. irányitó nélkül el vannak anyátlanodva..

de ne ugorj be ez csak alibi, választások elött jönnek ki a farbával..én dk-a és lmp-re tippelek.

Olyasmi a CDU amilyen a…

#785172 banyaiz Előzmény: #785167

Olyasmi a CDU amilyen a fidesz lenne ha nem egy őrült formálná a saját paranoiás világára . :) Így lehetne jellemezni. Egy valódi jobbközép párt koalícióban kormányozva a szocdemekkel.

Mondom "részben jók"! ;-…

#785167 Csusza Előzmény: #785166

Mondom "részben jók"! ;-)

CDU-ba nem látok bele annyira, hogy véleményezni tudjam, neked vannak kinti kapcsolataid, biztosan jobban belelátsz.
Mondjuk nekem Merkel nem szimpatikus, és a migráncspolitikája egyáltalán nem tetszik, amúgy biztosan okos.

Persze, hogy jók . :) …

#785166 banyaiz Előzmény: #785165

Persze, hogy jók . :)

Bokrosi út az valami olyasmi enyhe jobboldali beütéssel egy libelális , szociális piacgazdaság. Nem ilyen ökör tulokság, hogy illiberális vagyok és harcban vagyok az emberi értelemmel nonstop ez a fő elvem. :) Közben bolondokházát csinálok az országból mindenki mindenki ellen utolsó csepp vérig. :)

Érzed az ívet, itt nem Lajos, vagy nem Lajcsi a fontos a személy hanem az irányvonal. Ez nagy vonalakban egy német CDU ha példát kellene rá mondani a világból.

Jók a meglátásaid -részb…

#785165 Csusza Előzmény: #785164

Jók a meglátásaid -részben! ;-) -, de Lajoskát el kellene felejtened, ő már leszerepelt, kész, rajtad kívül -na jó, vagytok vagy ötvenen :-) - senki sem akarja látni, hidd el.

Attól, hogy nincs az új arcok között ideális, még nem szabad előrángatni valaki régit. Olyan ez, mint mikor régóta nem volt nőd, erre fellapozod a noteszedet a régi nőid telefonszámai után. Erőltetett, izzadságszagú próbálkozás.

Egy olyan politikai erő …

#785164 banyaiz Előzmény: #785161

Egy olyan politikai erő Csusza aki nem arra hegyezi ki a dolgot, hogy megossza az országot . Gonosz ezek gonosz azok. Tényleg összefogja a közép szavazókat.

Ez az állapot nagyon kellene Mo-n vsz. Fidesz erre egy Orbánnal nem alkalmas ez bebizonyosodott a munkásságuk során.

Lajos az én favoritom , de hát lehet a személyén vitatkozni mert nem az a született politikus alkat. De ő kb az a politikai álláspont ami mint közép erő nagy támogatottsággal hasznos lenne az országnak szerintem. :) Ehhez már csak a népnek kell felzárkóznia, vagy pontosabban felsorakoznia, felismernie a nyilvánvalót és az ideális állapotot a ki nagyobb hazaáruló dolgok helyett :)

Egyébként én 2010-ben pont valami ilyesmit vártam volna a fidesztől azért is szavaztam rájuk akkor. Nem azért, hogy minden héten találjanak valamit amivel meg lehet osztani a népet. Nem jó irányba vitte ezt el Orbán vsz .

Egy valódi jobbközép pár…

#785163 banyaiz Előzmény: #785159

Egy valódi jobbközép pártra van szükség. Lajos ide vagy oda. Ehhez egy karizmatikus vezető kellene. Jelenlegi jobbik és fidesz nem alkalmas erre a szerepre , arra alkalmasak, hogy parasztvakítást nyomják, de nagyon messze vannak a kívánatos állapottól.

Olyasmi kellene ideális állapotként mint Merkel féle CDU aki szót ért a baloldallal is, de jobboldalt összefogja azért kereszténydemokratákat, . Minden közép felé tartó erővel szót ért, és az emberi értelemmel is valamiféle kapcsolatban van. :) Nem teljes homályban bolyong.

Ezt az állapotot a népnek kell megkívánnia. Nem Bokros személye a fontos, bár jelenlegi mezőnyből még ő az aki erre alkalmas lehetne.

Régen volt a "lenini út"…

#785161 Csusza Előzmény: #785158

Régen volt a "lenini út", most következne a "bokrosi út"? :-)

Még szokatlan ez az új univerzumelméleted, a "Lajoscentrikus világkép". ;-)

Amúgy viszont az a fantáziád, miszerint a jobbik és fidesz épeszű szavazói egy erőben tömörülnének, az jól hangzik. Csak hogy ez sem a fidesz, sem a jobbik nem lehet, de akkor melyik lenne az az erő?
Mondom, Schiffernek vissza kellene térnie az aktív politikába...

Az egészben az a szomorú, hogy 2006-2007-ben még nagy eséllyel hosszú távra összefoghatott volna a fidesz és a jobbik -meg lehetett volna Prospero álma, a nemzeti minyimum-, de a fidesz ezt nem akarta, szépen elhúzódott a jobbiktól, mert az túl radikális volt neki.

Bokros egy technokrata c…

#785159 prospero Előzmény: #785158

Bokros egy technokrata csak pénzügyekben tud gondolkodni illetve állami vagyon eladásban, társadalmi következmények hidegen hagyják: társadalmi víziója: szerinte ez kell a társadalom hozzágyógyulásához az ő ideológiai világképéhez. Ez a vonal megbukott 1998-ban és 2008-ban is megbukott és a szavazók nagy részben utasítják el lsd. Trump, brexit.

Lejárt a szavatossága Bokrosnak, új kihívások más megoldásokat követelnek, nem elég az állami vagyon eladása idegeneknek. :-)!

Szerintem a Bokrosi úton…

#785158 banyaiz Előzmény: #785144

Szerintem a Bokrosi úton így nagybetűvel kell egyesíteni a jobbik - fidesz nem reménytelen részét. Mindkettő máshogy de hasonlóan tévúton bolyong , be kell tagozódjanak az első számú jobboldali erő alá. :) Így képzelném el az ideális állapotot.

Ennek az elérése igen kemény feladat mert vágyniuk kellene arra, hogy betagozódhassanak. Erőszakkal nem lehet őket a helyes útra téríteni. Nekik kell felismerniük ami szép kihívás. :) Nekik kell kérniük ezt, hogy így lehessen ezt kell elérni és a haza fényre derül. :) Át kell látniuk a szitán először aztán a fény felé tartani. Kényszeríteni nem lehet őket , hogy felismerjék a nyilvánvalót. :) A pedagógia, és a gyógypedagógia eszközeit kell igénybe venni. :) Egyelőre ez igen ködös, hogy sikerülhet e.

szóval megnézed 3 szavaz…

#785157 prospero Előzmény: #785152

szóval megnézed 3 szavazat kellett volna az alkotmánymódosításhoz és már jöttek is a feltételek mit szeretnének a szavazatért cserébe. (Többek között szavazókat) :-)!

Ez 1 téma. Ezt vetítsd ki arra a több ezer problémára ami megoldásra vár és egymás szavazataira lenne szükség a kormányzáshoz.

Ok. Megbuktatjátok orbánt, mi a következő lépés a majd csak lesz valahogy illetve azon kívül, hogy még az is ami működőképes, gazdasági növekedést okozott az elmúlt időszakban, családokat, gyerekvállalást támogatja - pozitív eredménnyel, adózás stb. a rendszerben annak is hátraarc - baloldalon ugyanis ez a minimumkövetelmény.

Mert azt ne gondolja senki, hogy egy kormányváltás után a jó dolgok megmaradnak a rosszak meg automatikusan megjavulnak.

index közzétette lmp fel…

#785154 prospero Előzmény: #785144

index közzétette lmp felmérését, mely szerint jobbikos szavazók között igen népszerű gyurcsány és vadai ági...viszont lmpsek között nagy az elutasítottságuk.

Ehhez jön a baloldali véleményformálók szálláscsinálása a baloldalon, mikor a kormányváltás érdekében a Jobbik elfogadására buzdítják az ellenzéki pártokat és szavazóikat különböző baloldali lapokban. Kicsit öngyilkos stratégia, de ezt már megszoktuk a baloldaltól.

Néhány info a lehetséges irányról...

Úgy látszik jobbikos szavazóknak nincs is olyan nagyon ellenére ez a koalíció mint sejtetni véled, hogy szellőztessem ki a fejem, sokkal inkább azoknak kellene elgondolkodni a Jobbik fordulatáról akik szerint ez lehetetlen, vagy nem szeretnének ilyen kimenetet. :-)!

Bár most ásotthalom polgármestere, jobbikos alelnök dobott egy csontot a radikálisabb szavazóknak is, nehogy elforduljanak a párttól. :-)!

ez vicc. Pont, hogy növe…

#785152 prospero Előzmény: #785143

ez vicc. Pont, hogy növeli, mivel mindenkit ki kell fizetni. :-)! Arról nem beszélve, hogy sokkal nehezebb megegyezni abban, hogy mit valósítsanak meg. :)