Akkor yo. Picit előbb akarok menni amúgy is, h terepszemlét tartsak, honnan a legjobb ugrani, fotózni, stb.... :-)
Akkor yo. Picit előbb akarok menni amúgy is, h terepszemlét tartsak, honnan a legjobb ugrani, fotózni, stb.... :-)
Köszi...még nincs befagyva a tó,jöhet csákány nélkül is! :D
Srácok!
Megtennétek, h átküldi mindenki a számát nekem(is)! Régi telómon egyce áthajtottam... :)))
Ment.
Ma elég friss volt az idő reggel.. Rigó remélem egy jégcsákányt is hoz, h sikeres lehessen a csobb.. :-)
Valaki legyen olyan jó fej és küldje át Summi számát priviben,köszi! :D
jól próbálkozol a számok 0-9 között vannak, toljad :)
Hívtalak ma,880 a telszámod vége még mindig?Vagy csak az eleje változott? :D
Eppen ma olvastam egy felmerest a telen tartott bulikrol. Mig a januar közepe utaniak altalaban remekul sikerulnek, a dec1-jan kozepe kozottiek gyakram fulladnak melegorgiakba.
Kihuzhattatok volna jan kozepeig, de jo szorakozast, ugy olvasom most leesz a hetvegen. :))
Nem varialjak azt sehogy. Lefogni, hatulrol beverni neki, azt kesz! :)))))))
Ezt már én is hallottam. Mondjuk egy régi és kezelt hordó már nem ad ám a borhoz semmi fa ízt. Azt inkább az új tölgyfahordók adják hozzá, ami néhány vörösbornak még jól is áll:-)
Hát ja, meg jó is lett volna találkozni, meg dumcsizni egy kicsit!
Nagyon sajnálom, hogy nem jösz. :(
A borhoz hozzátennék egy gondolatot a hétvégi Badacsonyi borkostolónkon egy igen minőségi borászatot kerestünk fel ahol megvan a pénz és az akarat is hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a szőlőből, és egy igen érdekes kisérletet végeznek nagy baszom agyag amfórákban kiséreleti jelleggel készítenek fehérborokat.(Grúziában 3ezer éve így csinálják :)(ott le van ásva földbe, itt nem volt) szóval arra akarok kijukadni, hogy a borász egy rohatt nyughatatlan fajta ha már megvan a minőség elkezd agyalni rajta hogy lehet minél különlegesebbet alkotni. (egyébként nem jött be az amfórás tétel mondjuk még félig sem volt kész) Visszatérve a bor készítésre és bor majomkodásra, olyan ez mint a kutya meg a baszása, variálják. Szóval, hogy mi értélme is van az amfórának elmondta, hordó nélkül akar oxidatív tételeket csinálni, ugyanis az amfórában a koracél tartályokkal szemben létrejön a mikrooxidáció mint a hordóban, viszont a hordó 'fás' íze nélkül. Várom mi fog ezekből kisülni.
Kivel fogok így hajnalban SVK utcáin kocsmáról kocsmára kóricálni???? :)))
Waszi hol a pöcsben van???
Nem jó. Be vagyunk táblázva, több embernek is át kéne akkor variálnia a dolgait! De hát így is készültünk, nem ért minket meglepetés, úgy hogy ez nem gáz, csak bulizzatok nyugodtan:-))