Annyi a sztori, hogy a részletekbe merültél én meg a nagy egészet néztem. :) Előfordul az ilyen , de ezért nekem nincs okom haragudni rád. :) Olyan ez mint a sakk , vagy a tőzsde vannak részeredmények/kudarcok/sikerek aztán mi a parti vége az a kérdés. :)
Viktor sakkozgat a magyar néppel, vagy malmozik csiki- csuki migránsügyben.
Maga a migránsügy mint objektíven létező probléma az már egy komolyabb játék.
Ne keverjük össze a kettőt, van némi átfedés az alsó szintjén egy részhalmazban valahol . De hát azért alapvetően sok átfedés nincsen benne. :) Az egy másik kérdés, hogy ezt ő úgy adja elő a magyar népnek mintha valami Messiás jött volna el ennek láthattad egy csúcspontját a népszavazásban.
Ennek az objektíven létező migráns problémához annyi köze van mint amennyire mondjuk Mato hasonlít szövegeiben egy jegybankárhoz. :) Nagyjából ez a szitu.
Ettől , hogy ez a szitu még nagyon komoly politikai következményei vannak a dolognak.
Főleg azokban az országokban ahol a valódi problémákkal szembesülnek, nemcsak a szájkarate szélmalomharc mondjuk frontországok, vagy a befogadó/cél országok. Más dimenzióját élik át az objektíven létező problémának.
De nálunk már ennek a csiki csuki olcsó játéknak is komoly pol. következményei vannak.