Sziasztok, jó reggelt!
Szerintem már nagyon kellene egy 10.484 - 10.501 környéki korrekció. Majd még lemehetne 10.410 - 10.380 környékére.
DAX Randomos (jobban szeretem az Investingét, de még ott nem nyitottak ki) indi most azt mutatja, hogy lemegyünk 10.718 környékére és onnan támadjuk megint a 10.800-at.
Minden indi egy kivételével esésért kiállt, vagy korrekcióért.
A kivétel, ami óvatosságra int az a hetes. Itt bizony van még emelkedésre lehetőség.
megszakértenéd az SP is nekem?
van ott egy short pakkom 2186-ról
Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap írtam, hogy patt helyzet van. Ilyenkor veszélyes kereskedni. Az indik fent vannak, normál esetben el kellene kezdeni zuhanni. De most nem normál helyzet van. Ilyenkor szokták még meghúzni felfelé.
Mindenesetre 10.830 felett úgy döntenek, hogy megyünk fel.
De, amit támogatnék, az hogy 10.800 környékéről lemehetnénk
10.475 környékére (61.8%-os fibo), majd innen már akár 11.100-11.189 környékére is emelkedhetnénk.
Mindenesetre óvatosan, szűk stopok mellett érdemes kereskedni.
SP500 ATH-ra ment tegnap sőt a 2200-at is átvitte...
kiváncsi vagyok hogy a DAX ezt hogy reagálja le ma ill. a héten...
:-)
édes terhek...
azért ha lesz időd akkor átadok nekünk a tudást??
Már most is mennem kellene, de nem tudok leszakadni a DAX-ról.
Még az is lehet, hogy kevés long állt bent és le akarta vinni az árfolyamot, hogy olcsóbban bevásárolhasson.
Nem győzöm a profitvédő stopot felfelé tolni.
már egyszer megigérted hogy írsz egy kis oktatást ezekről a Donchian-os alapokról...
csak akkor valahogy nem sikerült feltenni a fórumra
Ha mostanáben van időd akkor megírod újra ??
Nagyon sokat segítene sok embernek
Valaki megtudott egy később megjelenő hírt.
Nem tudom. Furcsa a kereskedés az elmúlt 1-2 héten.
viszont ha valaki egy ekora erős short pakkot betett >> a nagyok is a lefelé irányra játszanak nem?
Megtolta az órás a Donchian alsó vonalát lefelé, majd hosszú alsó kanóca lett. Elvben mehetnénk fel 10.750 környékére.
Valaki egy nagy adag shortot nyithatott, mert hirtelen esett és minden betett long ajánlatot egy alacsonyabb áron teljesített.
Igen, oda lemehet. De, ha töri lefelé a 10.550-et, akkor gond lehet a longgal.