...és elhallgatott a Class FM.
A folytatásra felkészül igen jó eséllyel az egyik narancskomi stróman (pl. a gázszerelő, Tóni szomszéd, Habi, kaszinóhód).
Igen, de csak akkor, ha sikerül erőtlenné és jellegtelenné, tehát kezelhetővé, biztosan irányíthatóvá tenni. Mint kdnp.
Vagy ez, amit írsz, vagy lufipárttá gyengíteni, olyanná, mint a KDNP lett. Talán ez utóbbi tetszene fidesznek jobban.
Jobbik szavazók között sok olyan szavazó is van -lásd mondjuk Ózd-, akik nem a fideszhez, hanem inkább balra húzódnának, ha széthullana a jobbik. Ezt fideszék is tudják.
Nem értek egyet. Fidesznek jó, ha a Jobbik életben marad.
Fidesz kotta nagyjából úgy néz ki ha most 18-ban a Jobbik nem ér el jobb eredményt mint 14-ben akkor megindul a párton belül a balhé keményen.
Vona esetleg megbukik elszabadulnak ott mindenféle irányzatok aztán máris kész . Erre ráerősíteni kívülről.
Néppártba átmenetel helyett a szétesésbe átmenetel. :)
Ez lenne a fidesz álomforgatókönyv jobbik kapcsán.
Korrekten összefoglaltad. Azért én bízom benne, hogy Vonáék túlélik, bár így nem lesz könnyű. :-\
Még ami fontos ha megnézed a jobbik megerősödése pol tényezővé válása melyik időszakra esett. Amikor a Fidesz ellenzékben volt, és éppen csapásokat szenvedett el. Ha nem így van tűzzel vassal irtották volna. Nem kis részben vsz annak köszönhető Jobbik , hogy baloldalon úgy gondolkodtak nem is árt ez annyira ha megosztja a jobboldali szavazókat. Aztán nagyobbra nőtt mint gondolták.
Viktor pedig egyik első számú érdekként ennek a letörlését műveli. Szisztematikusan lépésről lépésre. Ahogy megtette a Kisgazdákkal, mdf-el stb stb.
Sokkal komolyabb figurákra van szükség jobboldalán egy ilyen Vona féle brigádnál, hogy az Fidesznek , Viktornak egy komoly ellenfél legyen vsz.
Jobbiknak most, hogy néppártosodnának nagyon sok a belső balhéja, ez az a pont ahol minden erővel támadni kell őket. Szétrombolni . Ezt is teszik. Megfelelő időben lesújtani rájuk, nézd meg a jobbik népszerűség alakulását.
Eddig kivárás és a szél kifogása a vitorlából ment, a megfelelő időben , megfelelő helyen pedig teljes támadás akkor amikor átraknák a pártot egy olyan pályára ami eléri már a jobbközép szavazókat is esetleg. Ami eleve igen nehéz ilyen előélettel ami a jobbiknak van, és ebben a jó pillanatban támadni őket mindennel ami van. Ez a megfelelő időzítés a leszámolásra. :) Nem is hagyják ki.
Mondtam , hogy Vona lett az új gonosz migráns. :)
Dettó ugyanaz a kotta. Röviden a nagy egészből kiragadni néhány motívumot mindenféle logikai és környezeti összefüggés nélkül.
Azt nyomatni orrba szájba minél primitívebb módon . Mert ha nem így tennék sokan hamar elveszítenék a fonalat miről is van szó.
Bevált recept nem akarunk nagyon belemélyedni akkor csak a gonosz migránsozást megnézed ugyanezekre az elemekre épül, ugyanezen a színvonalon.
Csak most Vona van a gonosz migráns szerepkörben. Azóta már kiderült róla , hogy a fiúkat szereti, az oroszokat szereti, a kommunistákat szereti, a testőrének az anyja egy malomtulajdonos cigány szeretője volt stb. :)
Ez egy bizonyított , bevált recept. Elmebajnokoknak és hasonló extrém sportolóknak készül az ilyesmi, milliószámra lehetnek ilyenek az eddigi tapasztalati tények alapján.
Múltbeli eseményeket nézed Fidesz mióta jobboldalra váltott még 90-es években azóta kinyírta a Kisgazdapártot, az Mdf-et jobboldalon , jobb középen, még Miépet ugyan azok kinyírták saját magukat is. Jobbik jelent meg mint tényező a jobboldalon.
Persze még Lajos is ott van jobb közép pártjával de ő most nem tényező, még.
Egy Vonának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha egy Viktorral akar politikát játszani , nem egy súlycsoportban vannak.
Látszik, hogy nagyon a bögyében van Vona az ügynöklista takargató fülkeforradalmár komiknak, futószalagon jönnek a kamu, lejárató célú cikkek.
Hihetetlen, milyen színvonalra -illetve színvonal alá- süllyed a kormánysajtó. Az origó korábban egy olvasható, értelmes oldal volt, és most ilyen cikkeket gyártanak? Ezek tényleg újságírók, akik ezeket gyártják, szerintük ez újságírás? És hisznek is ebben, vagy tényleg csak a totális elkurvulás van, és a nyalás és érvényesülés mindent felülír?
És az lényegtelen, hogy épp Vonát izélgetik, de ez a médiaszínvonal, hát... :-/
Tényleg ez lehet az oka, nem jutott az eszembe :)
Az, h a szar helyzet ellenére szórják a pénzt, nem lesz holnap jeligére.. :-)
Bár nem Magyarország, de beteszem nektek ezt a linket:
http://www.20minutos.es/noticia/2891402/0/espana-g...
Arról szól, hogy jön a karácsony, és a spanyolok 682 Eur-t költenek átlagosan, aminél többet csak a dánok költenek. Az európai átlag 517 Eur. Amíg otthon voltam, mindig azt olvastam, mennyire szar a helyzet spanyolországban, micsoda csóróság van. Akkor most mi a helyzet?
no hát őszintén ki lehetne mondani, hogy van baj gazdagon
ebben az országban a kkv-knak 1982 óta(akkor kisiparos,maszek) csak egyre xarabb,ez a tendencia nem állt meg,talán a gengszterváltás néhány évében az eredeti tőkefelhalmozás időszakában volt bizonyos szektor jobb.
nagyon kiváncsi leszek a hétköznapi életben történő megvalósulásra.
látom qrva sok a pénz.. nem a nullás költségvetés a cél..
állami beruházásokat lehetne pörgetni az eus lehetséges forrásokkal maximálva: regionális gyümölcs és terménytárolók.. minél magasabb feldolgozott formában..nagyobb hozzáadott értékel exportálódjanak :) a termények..kikötők raktárbázisok..repterek...vasúti fejlesztés-ne 3nap alatt menjen rajtunk keresztül a vonat... hiszen kelet-nyugat kapuja vagyunk vagymi...
a bérjárulék csökkenés jó út..
a kkv-knak 10-ről 9%ra a nagycégek adózása 15ről 9%ra csökken..teccettek volna nagycég lenni ugye..
Érzem én már, hogy Csintalan Sándor sorsára fogok jutni. Ő szokta némi gúnnyal említeni, hogy lassan már csak két kommunista maradt: Osztyapenko és ő. Na így leszek én a munkanélküliséggel. Lassan én leszek az utolsó iskolázott munkanélküli. Állítólag hatalmas munkaerőhiány van. Takarítókból biztosan. Ahogy reggel átnézem az e-mailjeimet, az indeed.hu-n minden nap legalább 10-15 takarítói állás van. Kár, hogy azonkívül csak Tesco eladói: baromfi, tej, árufeltöltő stb. Ezenkívül a topikomban mintaképpen megjelenített "szuper" ajánlatokkal kerestek az elmúlt időben a "fejvadászok". Ja és egy e.v. érdeklődött, hogy nem akarok-e egy plazában működő játszóházban játszóházi kisegítő lenni....DE.. minden vágyam, hogy a fejemen ugráljanak vásott gyerekek, miközben a szüleik shoppingolnak.....és esetleg még a játékokat is elrakhatom utánuk....Ha néha felbukkan olyan, ami a végzettségemnek és tudásomnak legalább nyomokban megfelel, máris jelentkezem. Nem vagyok válogatós, legutóbb egy utazási irodába jelentkeztem ügyintézőnek. Irodai munka megy, nyelv megy, jelentkezés ment.....válasz nem jött.....nemcsak onnan, az elmúlt 1 évben sehonnan sem....4 év alatt 5 interjú, legutóbb tavaly augusztusban....elég szar arány. szóval én eléggé kétkedve fogadom az ilyen munkaerőhiányról szóló híreket, mert a saját tapasztalatom mást mutat.