amikor robog a biznisz, egy két elégedetlen ügyfél mit sem számít...
Ez a videó az alkotmánymódosítási javaslat vitája a Parlamentben címszó. :) Vagy a jönnek a gonosz migránsok világvége és indulhat a cicaharc. :)
De látom Bokros is keménykedik, nem tudom egyébként miért vádolja ezzel Fodort van e valami alapja, vagy csak keménykedik. Mondjuk Fidesznek jó ha nagyon széttagolódik az ellenzék kispártokra, és egymással megy a balhé. Mert egyenként nem érik az 5%-ot akkor olyan mintha nem is lennének.
a főni okos, be van ütemezve neki 18as választásokig minden... ezt lehetett látni 14ben is... mindenki anyázott a malév miatt, há hogy, há miért szűnt meg? csináltak egy kamu malévot 14es választásokra, majd választások után felszívódott a projekt... a meglátásom szerint, csak azért, hogy ne lehessen ezzel is támadni őket, ha mégis, akkor tudjanak védekezni, há itten van ni, úton van... :) szóval a vezírünk tanul a félrelépésekből, lásd internetadó, dirr megindult a nép, most már 5%os áfacsökkentésért kampányol brüsszelbe. véletlen? nem hiszem... ezt likolja a nép, ezt kell tolni...
18-ban rádobnak még egy lapáttal. Most költségvetés lehetővé teszi bőségesen. Sőt ha nem lenne választás akkor is lazítás célszerű volna vsz. (Hozzáteszem ez Otp szempontból nem rossz kilátás:)
Lajos ügyileg, az a helyzet , hogy nincs tömeg, inkább kevés értelmes ember, mint egy rakás birka, amondó vagyok. Te is már kezdesz vonzódni a témához. :) Komolyra fordítva nem látok mást akire lehetne. Kell valami ellenzék is mert fidesz így folytatja még a végén egyedül lesznek a Parlamentben. Aztán akkor kivel fognak hazaárulni , és gonosz bevándorlózni vagy más gonosz bulit csinálni. Lajos azért jó ha odakerül mert kijön a kontraszt. :) 14-ben is rá szavaztam volna csak nem állt rajthoz. Nem jutott el addig.
Végül is igaz, csak hirtelen korainak tűnt, de tényleg röpül az idő.
nem korai, hisz teljes 17es évben habzsi dőzsi lesz, így mennek neki a 18as mindent eldöntő tavaszi választásoknak...
Lajos még hálás lesz neked, te leszel A szavazója! ;-)
Elsőre én is erre gondoltam, hogy ez már 18-nak szól, de nem korai most?
Hát igen. Nagyon uralják a partit. Közszférában is komoly béremeléseket kezdtek . Költségvetés most bőven lehetővé teszi 17-18-ban , hogy lazítsanak, és még akkor is szigorú a költségvetés, van mozgástér.
Felszínen meg világbajnoki módon dagonyáznak a posványban kit kell éppen utálni kampányokban.
Úgyhogy ezt csak elveszíteni tudják innen bő 1 év alatt annyira meg van nyerve .
Még Lajos se tudja 18-ra innen megfordítani. :) Azért megfékezési céllal támogatom majd 18-ban ha rajthoz áll.
Jó ez az adócsomag egyébként egyszerűsít is a rendszeren adócsökkentés is, ez rendben van.
Az internetnél mókás egy kicsit nemrég különadót akartak rádobni most meg az EU-val meccselni az áfacsökkentésen.
rákanyarodtak 18ra, lazán behúzzák... :-/
Lehet ez a migránsozás már átlépte az ingerküszöbödet . Igen igen csak a legőrültebb polgárok bírták még gázálarcban is a témát . :)
Ja, hát tőzsde is meg tudja viselni az embert, jóból is megárt a sok.
politikát már nem "nyomatom". Igyekszem minél kevesebbet közel engedni magamhoz. Tőzsdét csinálom, de csak óvatosan, mivel nincs semmilyen más bevételem, ezért igyekszem a veszteségeket elkerülni. Persze ez teljesen nem lehetséges, és emiatt nyerőket is kihagyok, de szűken a rezsire és kajára elég. Nem csinálom szívesen, nem okoz semmi örömet, de sajnos nincs más.