Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ez a videó az alkotmánym…

#784358 banyaiz Előzmény: #784352

Ez a videó az alkotmánymódosítási javaslat vitája a Parlamentben címszó. :) Vagy a jönnek a gonosz migránsok világvége és indulhat a cicaharc. :)

De látom Bokros is keménykedik, nem tudom egyébként miért vádolja ezzel Fodort van e valami alapja, vagy csak keménykedik. Mondjuk Fidesznek jó ha nagyon széttagolódik az ellenzék kispártokra, és egymással megy a balhé. Mert egyenként nem érik az 5%-ot akkor olyan mintha nem is lennének.

a főni okos, be van ütem…

#784355 Koffein Előzmény: #784350

a főni okos, be van ütemezve neki 18as választásokig minden... ezt lehetett látni 14ben is... mindenki anyázott a malév miatt, há hogy, há miért szűnt meg? csináltak egy kamu malévot 14es választásokra, majd választások után felszívódott a projekt... a meglátásom szerint, csak azért, hogy ne lehessen ezzel is támadni őket, ha mégis, akkor tudjanak védekezni, há itten van ni, úton van... :) szóval a vezírünk tanul a félrelépésekből, lásd internetadó, dirr megindult a nép, most már 5%os áfacsökkentésért kampányol brüsszelbe. véletlen? nem hiszem... ezt likolja a nép, ezt kell tolni...

18-ban rádobnak még egy …

#784354 banyaiz Előzmény: #784344

18-ban rádobnak még egy lapáttal. Most költségvetés lehetővé teszi bőségesen. Sőt ha nem lenne választás akkor is lazítás célszerű volna vsz. (Hozzáteszem ez Otp szempontból nem rossz kilátás:)

Lajos ügyileg, az a helyzet , hogy nincs tömeg, inkább kevés értelmes ember, mint egy rakás birka, amondó vagyok. Te is már kezdesz vonzódni a témához. :) Komolyra fordítva nem látok mást akire lehetne. Kell valami ellenzék is mert fidesz így folytatja még a végén egyedül lesznek a Parlamentben. Aztán akkor kivel fognak hazaárulni , és gonosz bevándorlózni vagy más gonosz bulit csinálni. Lajos azért jó ha odakerül mert kijön a kontraszt. :) 14-ben is rá szavaztam volna csak nem állt rajthoz. Nem jutott el addig.

Végül is igaz, csak hirt…

#784350 Csusza Előzmény: #784348

Végül is igaz, csak hirtelen korainak tűnt, de tényleg röpül az idő.

nem korai, hisz teljes 1…

#784348 Koffein Előzmény: #784344

nem korai, hisz teljes 17es évben habzsi dőzsi lesz, így mennek neki a 18as mindent eldöntő tavaszi választásoknak...

Elsőre én is erre gondol…

#784344 Csusza Előzmény: #784340

Elsőre én is erre gondoltam, hogy ez már 18-nak szól, de nem korai most?

Hát igen. Nagyon uralj…

#784342 banyaiz Előzmény: #784340

Hát igen. Nagyon uralják a partit. Közszférában is komoly béremeléseket kezdtek . Költségvetés most bőven lehetővé teszi 17-18-ban , hogy lazítsanak, és még akkor is szigorú a költségvetés, van mozgástér.

Felszínen meg világbajnoki módon dagonyáznak a posványban kit kell éppen utálni kampányokban.

Úgyhogy ezt csak elveszíteni tudják innen bő 1 év alatt annyira meg van nyerve .

Még Lajos se tudja 18-ra innen megfordítani. :) Azért megfékezési céllal támogatom majd 18-ban ha rajthoz áll.

Jó ez az adócsomag egyébként egyszerűsít is a rendszeren adócsökkentés is, ez rendben van.

Az internetnél mókás egy kicsit nemrég különadót akartak rádobni most meg az EU-val meccselni az áfacsökkentésen.

Lehet ez a migránsozás m…

#784336 banyaiz Előzmény: #784305

Lehet ez a migránsozás már átlépte az ingerküszöbödet . Igen igen csak a legőrültebb polgárok bírták még gázálarcban is a témát . :)

Ja, hát tőzsde is meg tudja viselni az embert, jóból is megárt a sok.

politikát már nem "nyoma…

#784305 Euroman Előzmény: #784294

politikát már nem "nyomatom". Igyekszem minél kevesebbet közel engedni magamhoz. Tőzsdét csinálom, de csak óvatosan, mivel nincs semmilyen más bevételem, ezért igyekszem a veszteségeket elkerülni. Persze ez teljesen nem lehetséges, és emiatt nyerőket is kihagyok, de szűken a rezsire és kajára elég. Nem csinálom szívesen, nem okoz semmi örömet, de sajnos nincs más.

ahogy utánaolvastam vann…

#784300 Koffein Előzmény: #784297

ahogy utánaolvastam vannak pro és kontra érvek, hogy miért lenne jó a nyári, vagy a téli :)