nem érzem most sangi a kimenetelt.
inkább eltettem a profitot.
ha lecsapják veszek.
viszont itt tényleg nem veszek csak úgy, bármi legyen is.
beálltam valahová, ahol sztem még meg lehet venni.
nem érzem most sangi a kimenetelt.
inkább eltettem a profitot.
ha lecsapják veszek.
viszont itt tényleg nem veszek csak úgy, bármi legyen is.
beálltam valahová, ahol sztem még meg lehet venni.
Én már nem gondolkodnék vételben, max. nem zártam volna még.
jaj, most látom, hogy két olajom van ... teljesült egy 69,96-os vételem is tegnap csak nem időrendbe rakta a pozikat az fx ...
hát nemtom ennek örülni fogok-e a végén ...
én is ilyen 80-85-re emlékszem, amit talán most toldottak meg hogy 100-150 is lehet.
tavaly is így volt ...
persze ez nem garancia.
hullámok mindig vannak.
a trendfordulót nehéz észrevenni, hát még elkapni :o)
71,17-n zár
70,70-n újranyit
The global investment bank and securities firm said on Friday that it has raised its 2009 forecast to a $59 a barrel average, up from an earlier prediction $50. For 2010 the broker lifted its forecast to $80 a barrel, up from $70 a barrel as previously predicted.
Én is látok még helyet felfele. Péntektől talán lefele irányba áll egyértelműen.
én meg a lefele köröket hagyom ki :o) mert sztem még nem shortos trendileg.
én cask gratulálni tudok, ursi, szép beszálló volt.
Mondjuk a shortom se volt rossz, még szebb lett volna ha fordítok a Te beszállódnál, de annyira nemvagyok spiller.
valahol írtam hogy 4órás ideálisára betettem ajánlatot ami teljesült igaz szépen nem volt ideális utána a kori :o) és mínuszba csúsztam, de hála a kicsi sárga értelmes befektetőknek és spekiknek :o) most már pluszban vagyok és remélem ez még csak a kezdet.
tehát olaj long nyílt tegnap 69,69-n
elnézést kérek.
őszintén.
nem fogom megnézni.
mert igazából nem illik bele a kereskedési technikámba és csak összezavarna :o)
de gondoltam, hogy már nem lehet aktuális ...
bocs, de ennek nézz utána alap TA leírásokban. Egyébként már nem annyira katuális, itt a áró beállítással, nagyon torz lett, nem igazán kell rá adni
megerősítés nélkül ugyse ér semmit