Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Tudod. Konkrétan azt, ho…

#784091 Csusza Előzmény: #784088

Tudod. Konkrétan azt, hogy te mit nem értesz abból -vagy csak mímeled-, hogy ellopják az államnak járó pénzt.

bűnszervezetben elköveté…

#784089 prospero Előzmény: #784085

bűnszervezetben elkövetés gyanúja felmerül. de miért? Nincs benne állami pénz.

a jobbiknak az eredeti a…

#784087 prospero Előzmény: #784079

a jobbiknak az eredeti alkotmányt kellett volna megszavazni tudod te is. Ezzel a módosítással a letelepedési kötvényt és minden vízumeljárást alkotmányos szintre emel. Normális? Most már minden sima többséget igénylő torvényt alkotmányos szintre emel a Jobbik? Idióták.

Elsődleges , másodlagos …

#784086 banyaiz Előzmény: #784071

Elsődleges , másodlagos piaca államkötvényeknek. Devizakötvényeknél jellemzően valamilyen nagy szereplőt keresnek aki levezényli a dolgot sikeres legyen.

Pmák ez mindenképpen magasabb hozamot fizet piacinál. Azzal a céllal, hogy az államadósság finanszírozásán belül növeljük forint és azon belül a lakosság részarányát. Ez sikerült is. Ami vsz jó dolog.

Meg kell vizsgálni a letelepedésinél azt, hogy bevontunk 1 mrd eurót piacinál drágábban, és ebből milyen beruházás keletkezett Mo-n, mióta finanszíroznánk magunkat a piacról is simán stb stb. Illetve ezeknek az offshore haveroknak miért tömtük tele a zsebét. Aztán le kell tisztítani róla ezeket a dolgokat és utána nincs vele semmi gond.

Beletennénk egy olyan kitételt Mo-n bizonyos értékű beruházást végre kell hajtania a kötvényvásárláson kívül pl ezt is érdemes lenne megvizsgálni.

Nem rossz dolog ez ha nem a mutyizás a fő cél.

Ja és hát amit először meg kellene szigorítani, hogy offshore tisztázatlan hátterű erre alakult cégek közelébe se kerüljenek mégis csak egy állampapír értékesítés nem a város szélén egy piac. :)

Felőlem lehet a maffiael…

#784085 banyaiz Előzmény: #784071

Felőlem lehet a maffiaellenes törvény hatálya alatt is vmilyen parafagrafus , határeset, bűnszervezetben elkövetés gyanúja felmerül.

Letelepedési paraméterei mint hozam egyéb feltételek nyilván függnek attól normális esetben milyenek a körülmények. Ha sok ilyen ügyfelet akarunk akkor nyilván lazább feltételekkel kell adni mint a piacon EU-ban a többi ország. Ezt én elfogadom mint bizonyos esetekben szükséges dolgot.

De ezt a mintha a lengyel piacon lennél még a szocializmusban hangulatot amivel ezt sikerült szabályozni nehezen lehet megmagyarázni.

Rendbe lehetne ezt rakni, és nem értem , hogy mi indokolta azt, hogy erre eddig kellett várni. Mert mikor Mato éppen az IMF-el emberkedett akkor elhiszem, hogy szükség volt erre a forrásra. Vagy utána 1-2 évig. De azóta eltelt jópár év.

Nagyok laza feltételeknek már évek óta nem nagyon van létjogosultsága. Főleg ilyen "piaci" szabályozással.

Amit nyerhetünk rajta ha olyan valaki jön aki üzletet hoz ide. Forrásbevonás az teljesen másodlagos. Ezért vsz érdemes lenne ezt megtartani, normálisan szabályozni, csak a maffiát el kell távolítani a közeléből. :)

Első lépés mindig a legn…

#784081 banyaiz Előzmény: #784067

Első lépés mindig a legnehezebb. Ahogy Ibiza videójában is szerepel, ki tudja hová vezet ez. :)

Lajos kézenfekvő megoldás, tehát még lehetséges, hogy lépésről , lépésre haladva, optimista vagyok az ügyben. Logikai alapon kell megközelíteni a dolgokat, ennek vagyok a híve. :)

Politika világában logikát mindig nagyvonalúan kell kezelni, és a legkisebb rosszat kell keresni. Jó lenne ha a legjobbat lehetne keresni.

Már azért is támogatom mert ebből a 2/3 és mindent lesöprünk sztoriból elég volt 10-14 között. Féknek ellensúlynak is jó, értelmes gyerek, nem is az a hobbija , hogy minden nap hülyének álcázza magát. Ez már a mai világban komoly dolog egy politikustól. :) Ezt szerintem te is belátod. :)

"az ügynök az ügyfél pén…

#784080 Csusza Előzmény: #784071

"az ügynök az ügyfél pénzét kapja"

???????????????????????????

Most mellébeszélsz, tudo…

#784079 Csusza Előzmény: #784072

Most mellébeszélsz, tudod te is. Meg kell szavaznia a fidesznek vagy sem? Ez a kérdés, erre mondd meg a tutit!
Ne utólag igazold a döntést...

Természetesen a "Vona hibázott" egy hülyeség, épp ellenkezőleg, ezt te is tudod, csak hát ilyet nem írhatsz le. :-)

mint mondtam: vona rájöt…

#784072 prospero Előzmény: #784056

mint mondtam: vona rájött, hogy hibázott, amikor az alkotmánymódosítás ügyét lecserélte a kötvénybizniszre. Próbál visszakapaszkodni, meglátjuk sikerül-e.

Ok. De miért hűtlen keze…

#784071 prospero Előzmény: #784050

Ok. De miért hűtlen kezelés? Nem kezeli hűtlenül az állam vagyonát, az ügynök az ügyfél pénzét kapja. Nagy kötvénykibocsátásnál is monopólium van, néhány intézménnyel szerződik csak az állam, nem a teljes piaccal.

A pemák is magasabb hozamot fizet jelenleg szerintem, mint a piaci, szóval, az is hűtlen kezelés akkor?

Hogy te miket tudsz a mú…

#784069 Csusza Előzmény: #784064

Hogy te miket tudsz a múltból! Te is dossziékat vezetsz? :-)
Amúgy a válasza teljesen "logikus". :-)

Egykor ezt reagálta a ka…

#784064 walex Előzmény: #784041

Egykor ezt reagálta a kaszinómutyira, trafikmutyira, földmutyira:

"2015. június 10. 22:22
Nem értem mi a problémád. Miért veszel magadra olyan inget, amivel nem akarsz foglalkozni. Akarsz a kaszinó bizniszben dolgozni? Értesz hozzá? Érted a működését? Akarsz dolgozni trafikban? Értesz hozzá? Akarsz földdel foglalkozni? Tudnál gazdálkodni? Ha igen, akkor csináld. Építs kapcsolatokat, szerezd meg a húsos falatot! Ha nem, akkor nem értem, hogy mi a problémád."

Miért lenne ez másképp a kötvénymutyi esetén?

Nem ismerem a vízum sche…

#784061 banyaiz Előzmény: #784057

Nem ismerem a vízum schengeni rendszer rejtelmeit. Mi a teendője a vízumot kiállítónak mi a teendője a többi tagországnak ha rögzítésre kerül egy ország részéről valaki.

Említetted Sorost, mondanám Polanskit. Mint híres eset.

Franciákhoz menekült annak idején az Usából és a francia törvények szerint nem kell kiadni. Azóta is ha jól tudom ott él, utazgat is még ide oda , közben az Usában körözés alatt van kiskorú megrontása vagy valami hasonló ügyben.

Furcsa dolgok ezek. Sorost több országból kitiltották és el is ítélték, csak kérdés , hogy Interpol körözés alatt van e, vagy milyen egyesület körözi.

De ne menjünk messze Mol vezér. Horvátok feltették az Interpol listára , azóta is vidáman vezeti a céget Mo-n.

Kicsit kusza a számomra ez , nem látom át részleteiben milyen kiskapuk vannak, biztos , hogy vannak mert különben ez nem fordulhatna elő megvan ezeknek a jogi magyarázata csak furcsa.

De ha az megeshet mindegy milyen okból , hogy Usában körözött vízumot kap , akkor letelepedésinél a vizsgálat is érdekes lehet ilyen szempontból.

"Persze ne legyen körözé…

#784057 Ibiza Előzmény: #784050

"Persze ne legyen körözés alatt. Bár látva ezt a legutóbbi balhét Pharaonnal vagy , hogy hívták ez sem akadály feltétlenül Mo-n egy vízumnál, akkor lehet letelepedésinél sem. :)"

ne csúsztass.. átvilágitás megvan minden letelepedőnél.. nem volt a faszi a listán..usa majmok is elismerték.. a schengeni rendszerben is benne volt a kérelme senki nem emelt kifogást

http://444.hu/2016/10/27/semmi-nem-evult-el-az-ame...

mellesleg orbánnak milyen érdeke lenne ad egy ekkora támadási felületet...mig a másik oldalnak usának nem kevés érdeke ez.

csak megjegyzem soros ellen is van elfogatóparancs ..még sem fogták el amikor euban járt