Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"Mindenki vicc aki nem é…

#784039 prospero Előzmény: #784034

"Mindenki vicc aki nem ért egyet a lenyúlással." főleg vona aki támad mindenkit, kivéve persze ha simicskáról van szó, mert aztat nem szabad. :-)!

A kötvény értékesítés egy piaci alapon végzett üzlet. Az állam kap forrást, és megfizeti a kamatot, mint minden más esetben. A kötvényvásárló szerződik bizonyos feltételekkel az ügynökkel. Piaci alapon. Van-e az államnak vesztesége? Nincs. Amire mondjátok, hogy lenyúlás, két piaci szereplő által kötött üzlet jutaléka. Miért nem állam kapja? Pontosan azért amiért nem gyárt autót, vagy cipőt.

nem figyeltél..Kocsis ar…

#784036 Ibiza Előzmény: #784022

nem figyeltél..Kocsis arra ment rá..ha őt mint heterót le lehet bu zizni..akkor egy buzit is le lehet bu zizni..

le is bu ziszta a leányt akinek szikrázott a szeme..de nem tehetett semmit.. ügyes tréfa volt.

Azért jövőre is megkapjá…

#784035 walex Előzmény: #784026

Azért jövőre is megkapják az évi 80 milliárdot.

Remélem, még lesz M7, M8, M9 is, mert ezekre is k*rva nagy igény lenne ám. :)

Nektek mindenki vicc, ak…

#784034 walex Előzmény: #784017

Nektek mindenki vicc, aki nem ért egyet a sok mutyival, lenyúlással.

Inkább ne erőlködj tovább, írd le nyugodtan, hogy támogatod a Habi-Tóni féle bizniszt és nagyon zavarna, ha egyik napról a másikra megszűnne. Ez még mindig korrektebb lenne, mint az, hogy csűröd, csavarod és magyarázod folyamatosan a megmagyarázhatatlant.

Politikailag is extrém i…

#784029 banyaiz Előzmény: #784028

Politikailag is extrém időszakot élünk. Ez valahol a gazdasági válság következménye. Nincs dübörgés előkerül mindenféle Mekk mester kuruzsló aztán handabandázik a népeknek. :) Lásd Trump. Hol van ez az ember a konzervatív értékektől, maga az egész jelenség? Konzervatív értékekről beszél felmondja Reagan politikáját mint a házi feladatot olyan körítéssel mintha a Győzike showt néznéd. :) Még akkor is extrém mitől eladható ez ha tudjuk csak egy figyelemfelkeltés , és stratégia, vagy reméljük ezt.

Ilyen pl ez a Vona is, de fidesz is beleéli magát nagyon a hülyeségbe és az egész Parlament örömködik ebben:) Múltkor nézem a gonosz migráns szavazást egy mszp felemel egy képet egy helikopterről, Jobbik egy szőnyeget valami hazaárulózással, miközben megy a szavazás a semmiről a fidesz részéről. Ez micsoda , óvodában komolyabb dolgok vannak.

Lajos egy jó ember csak nem igazán manapság könnyen eladható politikus alkat vsz. Ezért is kedvelem valószínű. Neki nem kedvez ez a dagonyában fürdőzés nem az ő műfaja ez. Meg hát nem is tud ilyen okosságokat mondani mint ez a gonosz migránsozás, vagy ki a nagyobb homár a politikustársai közül. :) Ez nem az ő világa, ezért is ajánlom a figyelmedbe.

Az árfolyamát kell emelnünk és a vadbarmokat shortolni mert különben nem sok jó néz világszerte. :) Jó ez csapdahelyzet de hát ez van.

Értem én, hogy ez a poli…

#784028 Csusza Előzmény: #784020

Értem én, hogy ez a politika, meg miegymás, de akkor is, ilyen színvonalra lesüllyedni úgy, hogy ekkora erővel sokkal elegánsabban is lehetne, ez a gáz.
Nem sajnálom én se, tudod, aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb... :-) Politikus, vállalta, ez ezzel jár. Akinek ez a színvonal ciki, az a fidesz. Illetve az kellene, hogy legyen.

"Mondom, hogy Lajos "barátom" a király nem hiszel nekem."

Na, ezt azért még elég sokszor el kell mondanod, hogy hinni kezdjek benne! ;-)

Eddig csak röhögtem a kö…

#784026 Csusza Előzmény: #784015

Eddig csak röhögtem a közmédiának csúfolt -és hihetetlen gyenge képességű figurákkal telepakolt- óvodásszínvonalú retteneten, de ez a stílus már tényleg mindent alulmúl. Amikor nemrég a Ripost (!!!) nevű bulvároldalra hivatkoztak a tv híradóban, reménykedtem, hogy ilyen nem lesz több, de ezek szerint nem állnak meg a lejtőn.
Mondjuk az egyik híradós műsorvezető néninek bitang jó lábai vannak, azt szoktam nézegetni :-), de ettől még gyalázatos az egész.

re

#784024 Csusza Előzmény: #784014

A népszavazási kérdés valóban így hangzott, de ez nem jelenti azt, hogy az alkotmánymódosítást ne kellene kompletten megcsinálni. Ez minden törvénynél így van, nem soronként szokás pár hetente-havonta bütykölgetni, hanem az adott témát lehetőség szerint kompletten rendezni, arra törekedni.

A bevándorlással kapcsolatos módosítást is így kellene, ez teljesen jogos elvárás a jobbik részéről.
A jobbik elsődleges célja a bevándorlási kérdés lehetőség szerinti legteljesebb körű rendezése.

(Az csak egy kis plusz, hogy őket is irritálja a kötvénybiznisz.)

Kocsis Máté is csak bele…

#784022 banyaiz Előzmény: #784016

Kocsis Máté is csak beleesett abba a csapdába amit ő ásott másoknak. Szar ügy mikor a gyűlöletkampány célpontja ő maga, nem ő intézi mások ellen.

Most egyetértek veled mikor azt mondod Jobbik kapcsán vicc az a párt.

Annyi kiegészítéssel, hogy az egész téma ahogy megfogta a fidesz egy vicc alkotmánymódosításostól /népszavavazásostól . A fidesz is egy vicc amikor rájuk jön a gonosz kampány időszak. :) Ami nonstop tart náluk.

Egyébként se sugározzák messziről az értelmet De amikor elgurul a gyógyszer akkor aztán főleg nem. :)

Helyzetelemzésem a téma kapcsán két nemnormális a Parlamentnek nevezett intézményben vitatkozik a semmiről. Elég silány módon. Közben mindkettő a másikat próbálja feltüntetni minél nagyobb hazaárulónak briliáns logikával. :) Nagyjából dióhéjban ez a szitu.

Mondhatnám úgy is ez van mikor nagy elmék összefutnak az élet nagy erdejében. :) Egy Vona-Orbán migránsvita azért az magasröptű. :) Nem hittem, hogy valami még alulmúlja a gonosz migráns kampányt is, de határeset.

Annyi történt Csusza Vo…

#784020 banyaiz Előzmény: #784012

Annyi történt Csusza Vona lett az új gonosz migráns. :)

Gyakorlatilag olyan logikával lett most ő gonosz bi/homoszexuális amit ő maga is alkalmazott másokon a gonosz migráns időszakban

Ez az eset mikor a fagyi visszanyal.

Tudod ahogy Virág elvtárs is megmondta Pelikánnak, magából még sok minden lehet Pelikán ha nem figyel. Így járt Vona is nem figyelt Bástya elvtársra , és ugyanazt logikát alkalmazták ellene amit ő szokott mások ellen (gonosz migráns, gonosz homoszexuális, gonosz cigány/zsidó stb stb :)

Igaz vagy nem igaz az teljesen mindegy, ahogy a többi gonosz akármi kampánynál is tök mindegy a valóság. :)

Ezek a dolgok így működnek. Valahogy nem tudom megsajnálni , hogy így járt.

Mondom, hogy Lajos "barátom" a király nem hiszel nekem.

Mondjuk el tudnék képzelni egy Csányi -Bokros tengelyt, Cs magyar Trumpként átvenné a vezetést (persze ez nem azt jelentené, hogy lemenne bohócba ezért ) aztán Lajos pénzügyminiszter neki az a posztja inkább. Ideális választás lenne vsz.

Breaking. Ugyanazt az al…

#784017 prospero Előzmény: #784016

Breaking. Ugyanazt az alkotmánymódodítást terjesztené be Vona:-)! Egy mondattal kiegészítve, "pénzért sem lehet tartózkodási engedélyhez jutni". Vicc ez a párt! :-)!

Ezzel én se tudok közöss…

#784016 prospero Előzmény: #784015

Ezzel én se tudok közösséget vállalni. A szexuális beállítottság szvsz magánügy, akár hetero, akár homo vagy biszex. Ráadásul gyerek is van a családban!

Ugyanúgy elitéltem Ungár Klára melegvádjait Kocsis Máté kapcsán is. Ott is van gyerek!

Vagy amikor Orbán gyerekeit támadják, egy kutya.

És még azzal a kérdésfeltevéssel sem értek egyet, hogyha Vona homokos vagy biszex, akkor ne bírálhatná politikusként a melegfelvonulást pl.

Ettől függetlenül hibázott Vona az alkotmánymódosítás kapcsán szvsz.

Igen, ez az adófizetők p…

#784015 walex Előzmény: #784012

Igen, ez az adófizetők pénzén működő pártmédia feladata, hogy a stróman csatornáján elindítanak egy rágalmat és átveszik a "hírt" és ezzel foglalkoznak percekig.

Ezt kérdeztem itt a propagandistától, hogy van-e még ennél lejjebb?
Tudnak-e még ennél lejjebb is süllyedni a mocsokba?
Ha valaki itt szavazókat fog veszíteni, az nem a Jobbik lesz.

Remélem, a Petőfin is leadják "hírként". Nehogy már a fiatalabb korosztály ne hallja. Sőt! Az M2 is tálalhatná mondván, hogy látjátok gyerekek, ez a csúnya bácsi az. :D

M4 pénznyelő: Tessék megnézni milyen remekül vezet épp Lewis Hamilton, nem úgy, mint a napokban homoszexualitással vádolt Vona. :D

re

#784014 prospero Előzmény: #784011

Ok. Szerinted akkor miért volt jó az egész feltételhez kötés a jobbik és Magyarország szempontjából, tekintve, hogy az elsődleges cél: a kvóta alapján történő betelepítés megakadályozásásának megtámogatása lett volna, erről szólt a népszavazási kérdés ugyanis. Vagy a Jobbiknak nem ez volt az elsődleges cél?

Ma, közmédia :-) , Kossu…

#784012 Csusza

Ma, közmédia :-) , Kossuth rádió, esti krónika. Kb. 10 percen át azzal foglalkoztak, hogy egy öregedő gyurcsányista buzi, valami Teri Blekk lebuzizta Vonát. Vona meg tisztázza magát meg nyilatkozzon, meg valljon színt, meg mittudom én.

A KÖZMÉDIA ezzel foglalkozik!!!

Azt hiszem, innen már nincs lejjebb...

re

#784011 Csusza Előzmény: #783996

Sajnos olyan erős befolyás alatt vagy, hogy csak egyféle szemüvegen át látsz mindent. Így sajnos nem lehet beszélgetni.

Tényleg szó szerint azokat írod, amiket a fideszes megmondóemberek nyilatkoznak. Pedig jó lenne valami más, valami egyéni, ami te vagy.

re

#784010 Ibiza Előzmény: #784006

mekkora hüjeség ez "lenyúltak" ötletet.. ez baromág..nem az ország érdekében kell dolgozni a képviselőknek? Konstruktiv ellenzékként saját programot késziteni? Ennek a programnak a jegyében javaslatokat beterjeszteni.. saját költségvetést csinálni? sőt azt gondolom árnyékkormányt is kellene összeállitani.

Láttál valamilyen ellenzéki pártnak is programját?

Jobbik beállt a komcsi mémgyárba..semmi különbség.. mindegy DK-s vagy jobbikos szólal fel..fröcsögés van.. ez mozgatja a 65IQ-s választóikat..

Sajna ez van.. a választóknak kell kikényszeriteni a jobb pártokat...de most a fujj fujj hajrá..aki nem velem az fideszes bohóckodás megy.

rogán

#784009 Ibiza

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/rogan_antal_sot...

rogán egy kispályás parasztgyerek.. de nem hüje..mármint sztem intelligens..valamit épit..nem értem (vagy értem és vagy nagy dolgok vagy nagyon bizalmatlan) miért személyesen kell neki tárgyalni..mikor tudja járnak a nyomában.. valószinűleg a telefonját figyelik bemérik..és a kocsiját is...ha én tudom ő is tudhatja..nekik van biztonságtechnikai tanácsadóik.. akár önkéntesek is..

A fenti anyagot ki tudja összehozni?

De ha már sunnyog akkor nem tudná normálisan konspirálni?

Sztem valakik súgnak.. helyzetbe hozzák a legényt.. azt sem zárom ki a külföldi erők is rádolgoznak..

amúgy szinjátékot látunk..emberek ugranak a nekik guritott macskajátékokra.. miközben egy másik dimenzióban jót röhögnek rajtuk.

ezt amás dimenziót érzékelhetitek az UD.zrt hanganyagából.

http://www.dailymotion.com/video/x2ujh6a