Nyitás utáni 10.714 meg is volt.
Short nyílt szűk stoppal.
Sziasztok, jó reggelt!
Nekem továbbra is hiányzik az a 10,500-10.550 környéki lefelé korrekció.
Ma nyitást követően felmehet 10.690-10.710 környékére, majd megnézzük a 10.500-10.550 környéki szinteket.
Mivel a 4. hullámban vagyunk és az sokszor hsz., szokott lenni, ezért lehet, hogy elidézünk még egy ideig az abcde hullámokban.
Ugyan a 10.827-et sem csináltuk még meg. Lehet, hogy még azt csináljuk meg és utána megyünk lefelé korrekciózni?
A hirtelen nagy mozgások összekuszálják az indikátorokat. Kis idő kell, amíg visszarendeződnek.
Most nagyon nem tetszik a H4 órás Stochastic.
A vártnál lejjebb is mehet, mert a Stochastic nagyon fent van. A 10.484 jobb lenne, vagy lejjebb 10.394.
Órás: http://invst.ly/2qk89
Sziasztok, jó reggelt!
10.827 környékét látom, hogy addig megy felfelé.
Utána lefelé korrekció lehet 10.550 környékére.
Na innen új csúcs is lehet a 161.8%-os fibo-hoz ami 11.300 környékén van.
http://invst.ly/2qe11---------------------------------------------------------------------------
A terveknek megfelelően halad. Annyi, hogy még 10.485 is benne lehet, de remélem elég a 10.550 környéke.
Rácsatlakoztam én most a long ívre, ebben a visszaadásban, és ezt reményeim szerint tartanám év végéig, vagy ha nagyon elszáll addig.
De ha most beverik mégegyszer vagy most kezdik az esést akkor cumi lesz.
Most azért még lehet benne egy csavar,mivel most már mindenki megnyugodott,a fél világ longban ül/én nem/beszakaszthatják még egyet!Csak azt nem értem,hogy a bank papírok mitől mentek fel ennyire,a Deutsche Bank is ment közel 10%-ot!
Néztem amit írtál. Akkor tudtam volna ezt a verziót elképzelni ha Clinton a befutó és Trump utána nem ismeri el a vereséget és már választás közben elkezd handabandázni. Utcai zavargások stb. Akkor benne lehetett volna vsz az, hogy mondjuk dax nyitásra már negatív Clintonra is.
Egyébként vsz egy 300-500 pont felfelé lett volna a kezdés rá. Legalábbis én erre spekuláltam. :)
Mondjuk brexit szavazás után brexitre 1000 pont esés, ha nincs brexit akkor is esik 1000 pontot nyitásra? Azért nem hiszem.
Ettől még az benne lehetett volna vsz Clintonra is ,hogy utána lemegy 10 k környékére a következő napokban hetekben, de nem kezdésre mint reakció.
De kár , hogy nem láttuk meg mi lett volna. :)
Igen ez is igaz,és gratulálok a sokszori jó meglátásodhoz!
Én meg azt mondom, hogy választás nélkül is ugyanezt az utat jártuk volna be esetleg kicsit lassabb tempóban.
Végül be is tettem, hogy "mit szólnátok hozzá, ha Clinton győz és ennek ellenére bezuhan a piac.
Ha nyert volna Clinton, akkor most mindenki vakarná a fejét, hogy miért estünk be 10.000-re, amikor a várt eredmény következett be.
Zoli nagyon nehéz megsaccolni egy egy ilyen sztori mennyire heves érzelmeket tud kiváltani.
Azt mondja egy elemző, vagy spekuláns Trumpra para. De mekkora és meddig? Ember meg nem mondja. Para volt 5% nagyjából amíg meg nem szólalt.
Azért arra kevesen vártak, hogy Trump akkor széthullik minden tartósan és világvége, azt meg nehéz előzetesen belőni mennyire hullik szét. 5-10% 1 napig 1 hétig az első reakció ki a bánat tudja.
Ugyanígy Clintonra is az öröm mekkora és meddig tart? Ember meg nem mondja vsz. Ugyanez lehetett volna rá pepitában először fel aztán le. Benne volt a kalapban.
Mikor ilyen nagy érzelmek vannak könnyen átmegy az ellenkezőjébe short zárások, long nyitások aztán puff 3-4-5% mozgás.
Ez jól meg tudja szopatni az embert. Ahogy tegnap minket is.
Reggel én azt gondoltam mikor megláttam a szitut, hogy zuhanás még nyitás után egy para minimum benne van, ehelyett nonstop vették egész nap.
Pl kerüli az ámokfutás jellegű dolgokat, és mellette gazd élénkítésre programmal áll elő, külpolban ezek a 30 nap alatt felszámoljuk a terrorizmust, és a nem lényeg mi van Európában helyett a helyzetnek megfelelő komolysággal lépeget akkor azt értékelheti a piac.
Főleg ez után a tvshop győzike show választási műsor után. :)
Kérdés egyáltalán ki lesz a külügyminiszter arra is akár nagy piaci reakció lehet. Nagyon nem mindegy személye főleg ilyen extravagánsnak, vagy labilisnak tűnő Trump mellett.
Csomó részlet ködös még.
Beletenyertél tegnap? Szívatós egy nap volt.
Nézd ez a Trumpra rally azért tűnik ilyen komolynak mert tőkéáttétes pozikban nézzük. Pl én Clintonra olyan pozícióban voltam daxban aminél 100 pont elmozdulás az komoly.
Ha úgy nézzük hol van most a dax pl ahol már mászkál hetek hónapok óta, mióta visszajött a brexites parából itt van 10 k felett pár 100 pontos sávban kínlódik össze vissza.
Relatív ez a rally nem rally történet. Csak hát ez egy komoly tőkeáttétellel nem mindegy, hogy 10200-on vagy 10700-on van.
Miért emelkedhetett Trumpra sztorira szerintem most Trump kapcsán arra van kihegyezve a piac, és még lesz is sokáig, hogy a kampánya után a konkrét kormányzásban miket beszél először, mennyire normális építő jellegű dolgokat, és utána mit csinál.
Egy darabig nagy slágertéma lesz ez vsz, hogy megszólal és akkor minden hangsúlynak jelentősége van. Minden mondatból próbálja majd kiolvasni a piac, hogy jó ez nekünk vagy sem.
Ez Clintonnal nem lett volna ennyire éles mert tőle kb azt várta volna mindenki Obamát folytatja.
Meglátjuk mit alkot a showman. :) Nem az a konzervatív figura így messziről.
http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/micso...
Baromság...tisztära úgy érzem magam, mint 2006/7-ben. Elkezdték akkor is magyarázni, h valójäban minden nagyon olcsó és a viharfelhök nem is vihafelhök, hanem nagyon fasza dolgok.