Követtem, kicsinält, mikor Putin elkezdte a krimi cirkuszt
Azota semmit nem vältozott a megítélésem hosszu tävon: amíg Putin izmozik és nem fejezi be a hideghäborut nyugattal, mélyen alulárazott marad a teljes orosz piac és indokoltan.
Követtem, kicsinält, mikor Putin elkezdte a krimi cirkuszt
Azota semmit nem vältozott a megítélésem hosszu tävon: amíg Putin izmozik és nem fejezi be a hideghäborut nyugattal, mélyen alulárazott marad a teljes orosz piac és indokoltan.
RBB Orosz tőzsdét követed?
SBER: Tapad fel a 10$-ra és még mehet kb. 11-12ig (aki bevásárol 3,5-ön az szépen keresett vele)
GAZPROM: Elindult és remélhetőleg megy is egy ideig.
Nem tudom lehet érdemes lenne errefelé nézelődni.
Ingatlan, oldtimer autók, bizonyos használt autók, magánszemélyek hitelezése magánszemélyként, bármilyen cégépítés, kereskedelem, EU-s projektek.
Több, mint két tipp. Mind sokkal könnyebb, nem kell hozzä egy zsäk tanulópénz és 10 év tanulóidö.
Bocs!Te írtad!:)
Azt hiszem,hogy Ricsi írta,hogy a tőzsde az........+szopatás,direkt arra megy amerre a logika alapján nem várod!Arra gondolatra,hogy Trump esélyes lehet az elnökségre,1 héten át esett az SP,majd arra a lehetőségre,hogy mégsem,1 nap rally,majd amikor kiderül,hogy elnök lesz,estére vastag pluszban az index-ek!Emlékszem a Brexit utámi második kereskedési napon,azért még felnyomták 9580 környékére a reggeli órákban,de aztán raktak bele egy csavart,mert stoppok kiütve/nekem is/aztán estére gyorsan le 9200 környékére,és amikor már mindenki azt várta,hogy most aztán nincs megálló 8400-ig,pénteken már 9800-on volt!És onnan ismert a sztori!
1000%-osan egyetértel Veled!!!
Én legtöbbször paradox módon állok hozzá... mi lenne a leg kézenfekvőbb leg valószínübb most??? Akkor lépjük meg az ELLENKEZŐJÉT.
perzse csak óvatosan... de legtöbbször bejön
a kisbefektetők stopjai jobb bevételek mintha a nagyok harcolnának egymással
A lényeg csak annyi, hogy a hullámmal együtt menjél és ne a hullámmal szemben
Hát megyünk le. Hamarosan 10.550 környékére. Utána megint fel, utána megint le és ez így megy a végtelenségig.
Én gratulálok.
Mäsrészt olyan dühös vagyok, mint évek óta már nem (tözsde kapcsán). Szerintem ez egy rossz vicc, az évtized átbaszása, az egész majomparádé usa välasztässal együtt. Kb. olyan reälis most tözsdék reakciója, mint mikor 200 usd-s olajat kiältottak 140 usd-nél....Lehet, hogy a 120 usd-s olaj szintjénél tartunk és még megyünk fel, de hogy Trump ciklusának nagy részében ennél sokkal lejjebb lesznek az indexek, arra mérget veszek.
Csak épp a tözsde még ma sem csak robotokról szól...tehát nem arról ki kinek a pénzét veszi el, hanem mögötte vannak végül a vällalati profitok és azok árazása, és még csomó szempont.
De engem mär tényleg nem érdekel ez az egész bohózat. Csak stressz, és u. ez a pénz sokkal kevesebb idö alatt, sokkal kevesebb stresszel, sokkal kevesebb kockäzattal annyi helyen megkereshetö.
Legaläbbis nekem.
Mit szóltok hozzá? Mégis felkapaszkodtunk 10.798-ig eddig. Még kellene egy kevés, hogy a többi shortom is megnyissam.
Már régi alapelvem: "arra megy amerre a legjobban fáj" Csak így lehet elvenni a sok kiskereskedő pénzét.
És már úgyis érik bennem egy ideje...valszeg én ezzel befejezem a több mint évtizedes tözsdézést. Teljesen értelmetlen nekem.
Egyszerüen nem fér a fejembe ez a Trump ralli. Elfogadhatatlan és felfoghatatlan.
Idézet Lenthor )
Dátum: Péntek, 2016-11-04, 11:24
Hosszútávon hetesen kézenfekvő lenne a 10.000 környéke..
http://invst.ly/2p4dv
Sziasztok, jó reggelt!
Legalábbis olyan jót, mint tegnap volt.
Na kereskedjünk egy kicsit.
Óvatosan a megnyitott shortokkal, mert én 10.827 környékét látom, hogy addig megy felfelé.
Utána lefelé korrekció lehet 10.550 környékére.
Na innen új csúcs is lehet a 161.8%-os fibo-hoz ami 11.300 környékén van.
Nagyon találó ez a tvshop példa. Változás illúzióját kínálta mint árut.
Jön egy Trump aki tvshop stílusban mutatja az egyszerű receptet. Mindenre van egy tökös, radikális, gyors, és egyszerű válasza megoldása, az atomháborútól a bevándorlásig. :)
Hozzáteszem olyan dolgokra amikre nincs egyszerű recept. De az igény az egyszerű receptre létezik és ő ezt felismerte, kiszolgálta.
Pl ruszkik azért nem annyira egyszerű az a sztori leül Putyinnal és elrendezik a dolgot. Krím ügye A-t vagy B-t kell mondani . Első kérdés az Usa a Krím Oroszországhoz csatolását elismeri e? Igen vagy nem? Na most erre nem túl egyszerű választ adni mert bármelyik a válasz az sok kérdést felvet.
Fogyasztás felpörgetése, lassan egy évtizede megy a világtörténelem legnagyobb jegybanki lazítása és pénzpumpája. Mivel tudja ezt fokozni miközben az usa államadóssága az egekben?
Így tovább ezek mind ezer kompromisszummal kínlódva araszolva megoldható dolgok ha egyáltalán megoldhatóak . Jön a Tv shopos bácsi és megadja a varázsszert, és mellette olyan nagyon más mint egy megszokott politikus, próbáljuk ki hátha beválik, valami ilyesmi a pszichója a dolognak .
Az a nagy kérdés amit a tv shopban bemutatott abból mennyi volt ő, és mennyi volt a szerep. Ez egy fontos kérdés lehet a későbbiekben. :)
Mert ha egy elefánt a porcelánboltban stílusban elkezd rendezkedni pl orosz ügyben abból még nagyobb gáz lesz mint ami most van. Azért ott vannak más érdekelt felek is pl EU . Vagy mondjuk Szíria ügye ha hagyni akarja az oroszoknak ahhoz is van egy két szava EU-nak is, szaúdiaknak mint fontos Usa partnernek. Ukrajna ügye stb stb.
Még annyi én év végére alapjáraton felfelé várnám.
Úgy gondolkodtam Clinton nagy öröm long zárás, lejjebb visszanyit és várni a boldog év végét, amibe egy kamatemelés bezavarhat.
Most Trumppal kamatemelés év végén kevésbé vszínű, vagy ki tudja.
Év végi rallyba mennyire befolyásoló Trump megválasztása ki tudja.
De alapjáraton valami olyasmibe törném a fejem longot nyitni és tartani év végi felhúzásra számítva. Csak hol nyissuk azt a longot ez a nagy kérdés.
De véletlenül se befolyásoljon ez a dolog a shortoddal kapcsolatban.