döglött cica pattanást :) vagy nem :D
döglött cica pattanást :) vagy nem :D
mit látsz a vrx-ben? enyhén veszteséges... bevétel stagnál...
árulja már el vki, hogy az office depot miért ment fel 3 USD-ről 4,2-re 2 hét alatt? Trump lecseréli a kormányzat irodaszereit? Vagy megint indul vmi felvásárlási pletyó? (Staples is megy, mint a meszes...)
VRX-et nézzétek majd meg sztm
most hogy győzött, legalább hillaryt is megborotválhatja :D
Lényeg a lényeg bármivel is eteti a népet remélhetőleg nem fog ámokfutni. Tőzsdét így mai nap alapján nem viselte meg túlzottan. Nagyon ráugrottak, Trump rallyt produkálnak.
Régen is mit tudtak csinálni lázadozott a nép rendeztek 100 napos cirkuszi játékokat. Gladiátorok, és az oroszlánok egyebek aztán lecsitultak.
Egyre magasabban van az a küszöb amin keresztül már valami impulzus éri a polgár agyát. Nem stimulálja már egy kommersz átlagos politikus, cirkuszi bohócra van szükség. :)
Mivel lehet még fokozni a dolgot legközelebb már Terminátort is be kell vetni. :)
Mindenkiből nem tud dollármilliomost csinálni a világon egy politikus se. Fejen állva pörög akkor se. Max akkor ha elinflálja úgy a dollárt mint annak idején a pengőt.
Képzeld el mi van akkor amiről migránsosban is sokat dumáltam ha tényleg zuhan az életszínvonal. Mondjuk úgy élnének mint 1929-33-ban. Egyrészt rájönnének de jó dolguk volt, másrészt meg kitörne a polgárháború vagy megtámadnák Mexikót vagy ilyesmi.
Világ vezető gazdasági hatalma és sírnak. Innen felfelé hová visz még az útjuk, vezető katonai és gazdasági hatalom. Nagyon fokozni nincs hová vsz a dolgot. Megnézünk egy amcsi fogyasztást mennyit költenek egy évben a világ össz fogyasztásának komoly hányada . Örüljön annak ha ez fenntartható ne sírjon ríjon , lefelé nagyobb a tér ebből a pozícióból mint felfelé.
Amióta 2 Vh-ban győztek azóta világ vezető hatalma, és az összes elnök ennek a megőrzésére törekszik, kipipálták a hidegháborút is. De ezt nem könnyű megőrizni csúcsról visszaesni lehet, vezető hatalomból nincs hová még előrelépni látványosan. :) Van bőven kihívó erre a pozícióra Kína , EU, oroszok. Elég ránézni mi folyik a világban erre egy jelölt előadja , hogy majd az oroszokkal , kínaiakkal rendezni kell a viszonyt meg 30 nap alatt leszámol a terroristákkal stb. Visszaállítja a régi dicsőséget. Dicsőségük csúcsán vannak jelenleg aztán észre se veszik, nem értékelik. :)
Na majd Trump még rátesz egy lapáttal a dicsőségre, kíváncsi vagyok rá elnökként milyen dolgai lesznek.
Ez a Trump nem dohányzik, vagy miért esnek a cigigyártó cégek??
és a clintonné, nem a mások kottájából játszik? vagy csak a clinton klán kottájából, vagy a párt kottájából, vagy csak a támogatók kottájából?
de most nem merek beleugrani/kiugrani semmiből...
nem értem, de az biztos,hogy az én részvényeim nemszeretik Trumpot... Viszont amilyen részvényeket korábban eladtam, az a hülye Clinton szopatoltatása miatt volt bukó...
szerintem attól félnek, hogy mások kottájából játszik
attól félnek, hogy üzleti kérdést csinál a köz ügyekből, ami érthető is, hisz üzletember. egy valóságshow szereplő, azért is indult, mert 4 éve is elindult, kiesett, de több pénzt tudott kérni a következő évadokért. az összes vállalkozása becsődölt, a részvényeseit, kötvényeseit, hitelezőit kisemmizte, tény, hogy ezekből a dolgokból trump nyertesen jött ki. de azok a befektetők, akik megbíztak benne, veszteséget kellett elkönyvelniük. a munkatársai véleménye, mint főnökként pocsék, és még lehetne sorolni a negatív dolgait. de ez a trend. az emberek többsége nem tud értelmezni, olvass valamit, de nem érti, néz ki a fejéből, mert arra programozták, hogy a könnyen fogyasztható szlengeket, szavakat értsék meg. már itt magyarországon is ez van, erre halad a világ, hogy ne a problémákról keljen beszélni, hanem az egymás fikázásáról...
politikai valóságshow fele tart a világ, ami nem feltétlenül jelent jót, az átlag emberek számára...
Reagannel kapcsolatban is nagy kétségek voltak, hú egy színész veterán korára elnök , és milyen jól szerepelt. Jól játszotta az elnöki szerepet. :) Más idők 80-as évek, de egy ilyen kampánnyal ami itt folyt ha akkor ezt előadja még lehet az állampolgárságát is megvonják nemhogy elnöknek választják, változnak az idők.
Azért bármennyi szakértő is van , valahol az elnöknek meg kell hoznia végső döntéseket, azt kommunikálni éveken keresztül megmaradjon a hitelessége stb.
Legyen Trump is legalább egy Reaganhez hasonló sikerű .
Extrém laza figuraként mutatkozott be a kampányban. Atomfegyverektől az oroszokig/kínaiakig és gazdasági kérdésekig. Mondjuk többet lehetett hallani a nőügyeiről és Clinton leveleiről mint arról hogyan képzeli el a nagy változásokat. Mostantól élesben mennek a dolgok.
Reaganről jut eszembe mikor Arnoldot akarták elnöknek jelölni csak nem usában született. Na az még lett volna egy műsor. :)
szerintem a tőzsdét bebüntetik, hogy trump nyert, nem egyből, de...
az elnök személye egy báb. A kérdés az, hogy milyen hivatalnokokat, szakértőket nevez ki maga mellé.
Reagan elnök, mint egykori népszerű és jóképű színész mennyivel volt jobb, mint esetleg lenne Trump? Az emberei csak megvannak, akik majd értenek a dolgokhoz.
Kíváncsi lennék azért az érzéseire belül. Nagy feladatot vállalt be. Oké nagyvállalkozó régóta cégvezető biztos nem annyira egyszerű mint elővezette a kampányban a dolgokat. De azért egy Usát irányítani az szép kihívás. Ha jól tudom ő előtte nem volt politikus, egyből a csúcsra. :)
Nem tudom , hogy ő amikor beleugrott az egészbe ezt komolyan gondolta e, hogy a végén megnyerheti. Vagy ő is meglepődött ahogy telt múlt az idő.
Hát most megmutathatja mit tud, gazdasági/ nemzetközi politikai/katonai stb téren van néhány apró feladat. :)
Nem vettem igazán komolyan még a republikánus párton belül se, hogy ő lesz aki talpon marad.
De most még ez a végső győzelem.
még mindig nem akarom elhinni, kész. :) Ez az ember a szabad világ fenegyereke lett... :)
valóságshowman in the house... élőben néztem a nyilatkozatát, nem mondott semmi lényegeset... a gyerek feje uncsi van, menjünk má a picsbe, a feleség feje, a fenébe min4évig nem tudok elválni...
kína össze is hívott egy sos megbeszélést, mert amint tudjuk kereskedelmi háborút hirdetett ellenük...