Jó gyj-re gyúrok, bár érdekes lesz, holnap megint nem lesz se net, se áram nálunk. Az elmű szerintem szándékosan időzít így... :-)
Jó gyj-re gyúrok, bár érdekes lesz, holnap megint nem lesz se net, se áram nálunk. Az elmű szerintem szándékosan időzít így... :-)
a kötéseim 50%a kb certi,általában.
most azért kizárt,hogy ts11et vegyek,8545ös kiütéssel.
más ts certi meg nincs is,mivel ma elrepült a ts10.
én sem szeretek utána menni.
még mozizom is mindig,nemtom meddig birom.
Matgabnál nincs faktor??
Megnézzük a gyorsot ma/holnap. Trumpok után kész felüdülés az ilyen tevékenység. :)
Aztán lesz dec 8-án ecb ami kérdőjeles , fed szintén decemberben .
Lesz néhány index átsúlyozás cece stb év vége felé szokásos mókák.
Ha ilyen érték környékén zárjuk be az évet mint ahol most vagyunk itt 8k környékén valahol nem lehetünk elégedetlenek vsz. Benne van azért a kalapban, hogy év végére megcibálják még. Akár komolyabban is megcibálják még év végére. Nemzetközi jó hangulatba váratlan dolog nem rondít bele, vagy Trump, vagy a jegybankok. Felülteljesítésünk úgy néz ki idén megmarad.
Tegnap is bux ahol kinyitott nem volt az a nagy hanyatt esés.
ts10 rotty.
ts11 et is olcson adják.
~8070, egy adag vétel.
Nem jó érzés, nem szeretem felfelé venni, de most ez van.
Éreztem az ívet . Clintont vártam, illetve ha Trump akkor komolyabb esést . Ehelyett Trump, és az esés érdeklődés hiányában elmaradt. Egyetlen jó dolog elképzeléseim megvalósítását a daxra korlátoztam. :)
Kicsit fordítva sültek a dolgok.
Csak napközben. A reggeli nyitással együtt azért volt benne 195 forint (2.44%) mozgás.
Bosszant is, hogy reggel nem vettem, de azt hittem, hogy ennél sokkal jobban meglöttyintik. :-/
ilyen vízszintes napi kereskedést utoljára 2009 tavaszán láttam...
Bocs, akkor belezavarodtam a pozijaidba. :-)
Mondjuk néha a sajátomat sem értem, főleg, hogy miért is vagyok benne...
irtam lentebb:)
mindent kidobtam multhéten még.
összesitve bukoban,olyan rossz volt a xarabb sortom belépője,hogy a két másik pozi sem tudta rendbe tenni.
teljes partvonal.
kibic vok jelenleg és semmi sem drága:)
Mostanában mókás kedvükben vannak a választópolgárok, Brexit , Trump. :)
Hát mondom ezt a vadat csak nem választják, olyan dolgokat mesélt a kampányban még ő is megrémült saját magától. Gyanús kellett volna legyen ennyire szoros volt még így is a közvéleménykutatás. Egy zsiráfot kiállítottak volna ellene 51-49-re legyőzi. :) Nehéz elhinni, hogy ezzel a produkcióval győzött de hát ez van.
Most aztán jól megkuszálta a dolgokat.
Mert ezzel a kamatemelés esélye eléggé lecsökkent decemberben, év vége hatás, és mellé ajándékba egy Trump. Találjuk ki ebből mi sül ki.
Értem már, hogy pl Bokros népszerűsége miért ilyen alacsony ha egy Trumpot megválasztanak Usa elnöknek. Mindenki megőrült vagy mi van itt. :)
Aztán lehet nem lesz annyira rossz mint ahogy kinéz, konszolidálódik elnökként. Kell egy kis idő míg ez letisztul. Hogyan fog hozzá a dolgokhoz első hetekben, hónapokban.
érdekes, hogy olyan, mintha erre sem akarna esni... Bezzeg a Brexitnél milyen jól lehetett vásárolni.
Vagy megvárjuk az USA-t, hogy az hogyan reagál? Gyanús itt nekem még minden.
:-) Én egyiknek sem, kb olyan, mintha itthon Gyurcsány és Bokros indulna, olyankor kinek szurkoljak? :-)
Shortjaidat tartod? Ha igen, meddig?
hehe,ez engem is meglepett:)
annyi rosszat irtak róla,hogy neki szurkoltam:)
Na, milyen biztosak voltunk benne, hogy a néni nyer, erre befut a bácsi! :-)
Tök biztos voltam Clintonban, jól kimosta az én agyamat is a "pártatlan" média... :-D
Tegnap, amíg nem volt netem, bekattant egy vételem 7910-en, remélem nem szívom meg vele. A hisztinek hamarabb el kell ülnie, mint brexit után, nem gondolom, hogy Trump miatt ne vennék tovább az otp a nagy befektetők. Most sem ők dobálták el, hanem a kicsik.
Szvsz, bár mostanában semmiben sem vagyok biztos. Vagy mégsem? :-)
egyből csorog is lefelé:)
mondjuk győz clinton,egyből 8500lesz gondolom.
még a ts11 sem biztonágos.
ts10 még meguszta eddig,de rezeg a léc.