Elgépeltem bocs. 10.070. Még most is a hármast nyomtam. Nem tudom, rá áll a kezem.
Elgépeltem bocs. 10.070. Még most is a hármast nyomtam. Nem tudom, rá áll a kezem.
a 10028-os nagy adag longod stopja mi? NEm hiszem, hogy a stopja 10.300 :))
Nekem 10.370.
Szerintem megyünk még le. 9.800 a héten meglehet.
Utána már csak a 8.150 foghatja meg.
hät ez villämgyors volt...ki is stopoltak...
sp-böl nullän kistopoltak, dax longom nyílt, amin szép nyerö van mär, de ilyenkor hova a fenébe rakhatnék profitvédöt daxban? Tanács?
Jelenleg hasraütésszerüen 10.072-re raktam (future)
Jaj, de szép volt. Shortok zárva.
10.028-on nyílt egy nagy adag long. Profitvédő stop betéve.
érdekes napok lesznek, el kell kezdeni fegyvárgyári papírokat venni :)
Lehet bezárom majd a shortokat és ennek örömére elmegyek délután süllőzni. Két napja is hármat fogtam 5 perc alatt.
Shortjaim egy részén van visszavételi megbízás adva, azokat a nyitóáron kiütik. De ilyenkor szokott egy kis felhúzás lenni. Ott visszanyithatom, de majd meglátom.
Khmm
"Egyelőre csak Ázsia van nyitva, ha felkel a nap Európában, és a részeg brókerek betévednek a monitorjaikhoz, akkor kezdődik majd az igazi vérfürdő."
Én is az ottani LMP-re célzok, nem a nagyokra:-)
Amerikai választásra gondoltam, de a hazai helyzet is hasonló.
Nem csak egy öntelt bunkó, de felmerül a lehetőség, hogy pszichopata.
Én nem gondolom, hogy az amerikai állampolgárok zusammen ennyire tudatosak lennének, hogy az email botrány többet nyom a latban, mint Trump minden hibája.
De lehet, hogy tévedek.
Paul Krugman (Nóbeldíjas közgazgász) ki van akadva:
https://www.welt.de/politik/ausland/article1593566...
Azt olvasom, hogy több államban újraszámolás lesz.
(és ugye az orosz beavatkozás lehetőségét sem lehet kizárni)
Reggel érdemes lesz bővíteni a shortokat - legalábbis erre a hétre.
Clintonnak max. 269 elektori szavazat jöhet össze. A többi államban Trump nagyon vezet.
Ha nekem el kellett volna mennem szavazni, akkor max. valaki ellen szavaztam volna és nem valaki mellett.