de gondolom nem úgy szeretnéd, hogy a nap végi záró -23% legyen még az 50% emelkedés után is...:-)
de gondolom nem úgy szeretnéd, hogy a nap végi záró -23% legyen még az 50% emelkedés után is...:-)
Gratula!
Bárcsak a Commerzbanknál lenne ilyen napon belüli 50% emelkedés (mondjuk 7 euróról)
Nagyon-nagy Gratulációm!
Tudsz Te ilyet, ha akarsz! :)
Pánik vételek utáni "bouncing cat" adja a leggyorsabb profitot, kivéve, hogyha a hullókések nem értek véget :)))) Big risk and big profit combination!
közvélemény kutatás ide vagy oda, ha egyszer a matgab faktor azt mondja, hogy Trump nyer, akkor Trump nyer...
2016.11.08:
"ma már 3 részvényt vettem... Tényleg a Trump nyer? Vagy csak nem fogja elismerni a vereségét?"
hertz eladás 27,23-on...
Ez nem volt rossz, kb. 50% plusz napon belül... :-)
Kár, hogy nem kétszer annyit vettem, mondaná az örök telhetetlen, de ha tudom, hogy ennyire megy, akkor vettem volna ötször ennyit is...
mikor zár az USA? 10.00? Na akkor zuhany után kidobom...:-)
NE sajnáld, utólag mindenki tudja mi lett volna ha. És légyszíves valami stop-ot most már tegyél rá, Nem akarok tanácsokat adni, csak rossz lenne azt olvasni hogy 2 nap múlva elolvadt a nyerőd, stb, stb. Most egy nap alatt kereshettél vele több mint 30%-ot, nagyon jó volt a meglátásod, túlságosan agyonütötték, felpattanásra játszottál. Itt a napon belüli felpattanás, nem tudom mire vársz még.
Én nem bánkódom azért hogy korábban kidobtam, +5%-ban akartam dobni, +12%-ban sikerült, nagyon jó érzés, most már te is menedzseld és védd a nyerődet!
csak azt sajnálom, hogy fele annyit vettem , mint akartam...
19,51-en ki is dobtam, most örülök mint majom a farkának :)
18,26-on vettem...
ma már 3 részvényt vettem... Tényleg a Trump nyer? Vagy csak nem fogja elismerni a vereségét?
Hertz vétel... Ha holnap korrigálna plusz 10%-ot, azt díjaznám.
Ha esne 10-et akkor leátlagolom...
Hol vetted az OTP-t? Most komolyan beállok -10%-ra...
10% és igen faktoros mindkettő.
Lehet, hogy Trump-ot helyzetbe hoztam ezekkel a vételekkel?
Ezek még faktorosak? És ha mini pakk, akkor menyni lesz most bennük lefele?
LC.US premarketban +10%?? Wazze, kár volt eladni...