ITX vétel (elvileg nem faktoros). De a vásárlásomat követő 5 mp alatt 5 centet esett egyből a részvény értéke... :-(
ITX vétel (elvileg nem faktoros). De a vásárlásomat követő 5 mp alatt 5 centet esett egyből a részvény értéke... :-(
Kialakulhat egy sáv, 10 körüli aljjal. Legalábbis remélem.
11,5 körül vettem, de direkt csak kis pakkot, hogy essen jó nagyot. Aztán persze b@szik esni...
Matgab!
A DBK honnét van? Nálam figyelős.
Kösz.
csak a teljesség kedvéért ,amit vettem nem olyan régen azok közül megeste a garantált 10%-át:
Nike, Altria Monsanto (12X-es felvásárlási ajánlat mellett!), Under armor is azt hiszem,
OTP-t eladtam, az persze ment 10%-ot és a cde.us...
Ahol nem működött a faktor egyelőre az a Deutsche bank, az még a vételi ár felett van és a Mylan, ami az eladásomat követően tovább esik.
régen is azt gondoltam, hogy olyan nincs, hogy egy bank pont mindig azokat a számokat hozza, amit az elemzők elvárnak. Erről volt híres a Wells Fargo...
na a kupec :D
"semmibe se kerül" <--> "örök dutti -50% törzsvásárlói kártya"
hozlak/viszlek kocsival, semmibe nem kerül csak egy örök dutti -50% törzsvásárlói kártyába :D
jössz forumtalira? Nem is kell most messzire menned, csak Soltvadkertre!
Nem szeretnéd a BUX 1612 longolni nagy pakkal ?
Egy rendes korrekcióra sem futja, csak tör fölfelé.
ezüst aranyat igazán kihagyhattad volna a felsorolásból :)
úgy néz ki, kár , hogy nem az összes inditex-et adtam el 33,37-nél... Most már csak 32,1... Azon gondolkozom, hogy lehet lassan vissza kéne vegyem az eladott pakkot...Ha esne akkor szűk stoppal kidobni, ha meg újra elkapná a fonalat, akkor 34-en újra lehetne kitárazni...
akkor csak egy jó kiszállót készített elő valaki valakinek...
Így könnyű pénzt keresni...
Azért esett vissza az Osram, mert nincs semmilyen ajánlat. Beszélgetnek, de még ezt se nagyon erősítették meg. Az meg hogy honnan jön a 70 EUR-s ár, nagyon nem tiszta.
Az tény, hogy kínai cégek egyre több német cégben szereznek részesedést, de hogy pl ennek a Sanan Optoelectronicsnak lenne-e pénze a felvásárlásra,sehonnan nem tudom megállapítani. Tőzsdei jelentést nem találok, investor relations nincs a honlapon, az utolsó hírek 2012-ből vannak, homályos az egész.
Ettől függetlenül lehet hogy van cash is és fel is vásárolják, csak nem látni tisztán.
Oct 6 Chinese chipmaker Sanan Optoelectronics Co Ltd wants to buy German lighting company Osram, German magazine Wirtschaftswoche reported on Thursday, without specifying the source of the information.
Sanan wants to present a "qualified offer" by mid-October to acquire Osram, the magazine said, citing unnamed sources involved in the negotiations.
Sanan, which makes LED products, chips and solar products, may offer to pay about 70 euros ($78.39) per Osram share, Wirtschaftswoche said. A full takeover bid would value the company at about 7.2 billion euros ($8.1 billion).
A spokesman for Osram couldn't immediately be reached for comment. The Munich-based firm in July sold its lamps unit to a Chinese consortium for more than 400 million euros.
Germany's Economy Ministry said on Sept. 30 there is a trend towards targeted Chinese takeovers of German firms and it will monitor this development. ($1 = 0.8931 euros) (Reporting by Andreas Cremer; Editing by Richard Pullin)
2016.10.13:
"alert:
Kiszálltam az OTP-ből teljesen. Érzem a zavart a térben. Sztem az USA az még októberben esik egy méreteset..."
7276-on. azt hiszem itt is mindjárt meg lesz a kiszállásom utáni +10%, amit megint nem játszottatok meg.