http://mandiner.hu/cikk/20161031_nezopont_budapest...
Buta vona..ez cél.. a mocsokgyár dk simán leveri az amatőröket.
Dózsa szemszögéből nézve ha ő is kommandózott az utcán akkoriban és hasonló fizimiskájú gyerek volt a képei alapján simán hihette azt őt ábrázolja a fotó. Mert neki aztán nem előírás tudjon Life fotóról. Jóindulattal is tévedhetett akár.
De ez nem magyarázza meg azt, hogy egy történész egy Terror Háza vezetője ne ellenőrizze a korabeli forrásokat mielőtt lép valamit. Azért mert xy 60 évvel később azt mondta. Ez eleve Mekk mesterség szint. Kb a leszarom az egészet ,csak utaljátok a lóvét az 56 -os emlékév miatt szintű dolog. De ezt még meg lehet magyarázni elfogadhatóan.
De azt, hogy miután a család kiáll a bizonyítékokkal képpel stb elvégezve az Emlékbizottság, és Schmidt helyett a munkát tulképpen. Ezek után egy ilyen kirohanás a részéről az már túlmutat a Mekk mester szinten az már az elmebeteg kategória vsz. :)
Köztörvényes bűnöző vonal pedig vszínű, hogy Kádárék azért választották éppen őt egy interjúra mert később sitten volt és akkor lehetett egy ilyen áthallás, hogy bűnöző elemek ellepték az utcát 56-ban.
De ettől még az egy történelmi ténykérdés, hogy ez a gyerek volt e vagy sem a képen.
Jellemző eset, vihar a biliben , de az értelem sugárzik messzire . :)
LIFE képe 56-ban Prucknak a nevével megjelent. Prucknak a családja közzétette a gyerekkori képét, amin teljesen úgy néz ki mint a fotón.
Ezek után egy ilyen szöveget elereszteni mint Schmidt az minimum vsz gyengeelméjűségre utal. Egyszerűen logikai alapon. Hogyan lehetett olyan véletlen egybeesés ahol a kép mellé csatolt név éppen megegyezik egy éppen úgy kinéző gyerekkel? A LIFE keresett az országban egy pont úgy kinéző gyereket és az ő nevét felhasználta? :)
http://168ora.hu/legenda-oda-ki-van-valojaban-az-5...
Nézd meg a képét. A szája, az orra, a füle stb elég jellegzetes. Már ez önmagában bizonyíték erejű vsz. De a korabeli újságcikk a nevével + a kép együtt ez gyakorlatilag az kategória nincs miről beszélni.
Tévedni lehet, bár ahhoz is egy beleszarok az egészbe mentalitás kellett, hogy ilyet tévedjenek. De ezekre a nyilatkozatokra utána nincs magyarázat.
nem egészen. Két személy is azt állítja, állította, hogy ő van a képen. Szerintem ide bírósági ítélet kell, mielőtt még Schmidt Máriát elitélnéd. Ő kb elmondta, hogy miért voltak biztosak abban, hogy Dózsa van a képen. Lehet tévedtek, mert hittek valakinek akinek nem kellett volna, de ide most már igazságszolgáltatás kell, hogy egyértelmű legyen ki van a képen. A történet többi része meg arról szól, hogy történészek vitatkoznak mi hogy volt.
http://444.hu/2016/11/04/azert-valaki-csak-ralephe...
Teljesen jogos, nemhogy a lábára a szájába kellene belelépni. Egyébként ha ennek a Pruck gyereknek a fiatalkori képét megnézik elég egyértelmű ő az nagyon vitatkozni sincs mit rajta. Jellegzetes az arca. Annak mennyi az esélye valótlan nevet közöl a Life de éppen olyan emberét aki kiköpött mása a névhez tartozó arcnak? Nem túl sok lehet erre a véletlen egybeesésre az esély. Kizárásos alapon általános iskolai logikai feladvány van egy 56-os kép nemzetközi újságban egy névvel + a személy gyerekkori képe dettó ugyanaz akkor vajon ki lehet. :)
Mennyire kell ahhoz sötétnek lenni, hogy valaki ebből egy ilyen cirkuszt csináljon? Ezt a logikai folyamatot egy Mato is megsüvegelné pedig ő is jól álcázza általában, hogy hatással lenne rá ilyesmi. Nem lehetne azt mondani bocs félreértés lehet lemázolni a nevet és csókolom?
Jól tette a lánya nem hagyta annyiban.
Nem értem Lajos barátomat mit csinál a matek egyszerű Ferkóval társulni győzelem esélye 0-ra csökken kb. Nemcsak rövid hanem hosszú távon is.
Vagy lehet úgy okoskodik ugródeszkának használja? Bekerüljön 0-ról a Parlamentbe aztán onnan majd alakul. Ez lehetséges. De jobban tetszene ha már most kerülné a szedett vedett pártok, politikusok társaságát. Nem vet jó fényt rá az ilyesmi.
Vagy lehet csak abban gondolkodik valahogy kerüljön be és jön a lóvé ezzel, aztán alibizik egyet. Az szomorú lenne mert rajta kívül égen földön nincs normális személy kihívóként. :)
Ilyen Vona, Gyurcsány, mszp-nek azt se tudom ki a vezetője annyira szürke figura. De ott van Mszp-ben az a fekete hajú nő akit mostanában előtérbe tolnak nem jut eszembe a neve de az egy rémálom . Szóval ilyen figurák ezek egy Orbán ellen esélytelenek. Egy Gyurcsány esélyes lenne a képességei alapján mert jó politikus , jó a beszélőkéje csak teljesen kinyírta magát. A többinek Orbán ellen macska egér játék kb.
Lajosnak is vsz csak akkor lenne esélye ha szakpolitikusként adná el magát a népnek, és kerülné a meccseket a dagonyában, mert ott ő nem elég rutinos a mondjunk minél nagyobb hülyeséget sztorikban. :) Így látom az esélyeit. De hát majd rajta tartom a szemem.
lajoska egyértelműen feri csicskája, majd miután ferinek nem lesz haszna belőle, dobni fogja mint egy utolsó lotyót
köszönjük a beszámolót, örvendünk, hogy ilyen korán kelsz.... még jobban, hogy nem ufóbeszámolóról olvashattunk :-DDD
4.00kor felébredtem..mindig kinézek a teraszról.. csodálatos csillagos volt az ég..és nagyon hideg.. két repülő féleség repült..zöld-piros jelzőfényekkel plusz fehér fényekkel...egymás után mentek.. az első egyszer csak nagyon lelassitott egy pillanatra meg is állt amikor a másik közelebb került..elindult.. füleltem semmi hang.. északnyugat- délkelet vonalban..majd kimentek a látókörömből.. utána jött egy másik.. u.ebben az irányban de nem abban a vonalban.. érdekes volt.. tőlem távolodtak tehát nem azért láttam megállni..
Nem értem Lajos mit keres ebben a történetben. Hagynia kellene az ilyen Mikiegér figurákat.
Gyurcsány aki karakteres politikus ebben a brigádban de ő annyira tökön lőtte magát , hogy abból már nem áll fel.
A többi az komolytalan. Ezt egy Bokrosnak fel kellene ismernie, és saját zászlóját kibontania, 1 szavazata már lenne akkor, tőlem. Beindulna a hógolyó a lejtőn. :)
De hát belekeveredik ebbe az mszp, dk stb vonalba söpredék figurák közé, az semmire nem jó.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/lazar_visszauzent...
"Nem támogatom a kancellária rendszert - jelentette ki a magyar egészségügy kapcsán Lázár János. Bért kell emelni és fejleszteni kell az ingatlanokat, az ellátást. Rendszerszintű átszervezésre nincs hely és lehetőség és idő 2018-ig - vallotta be a tárcavezető."
Tessék mondani, az elmúlt 6 évben miért nem volt erre idő?
Te rá mernéd ezekre bízni az országot? Én nem, akkor inkább a Fidesz, holott az sem a szívem csücske.
http://index.hu/belfold/2016/11/03/schmidt_maria_r...
Hát ez röhej. Dettó mint a vh után a partizánok hirtelen annyian lettek a partizánszövetségben , hogy a fehérorosz, ukrán erdőkben és a jugoszláv hegyekben együttvéve nem volt annyi.
56 kapcsán ugyanez lassan. Ha ennyi forradalmár volt nem értem az oroszok hogyan foglalták el kb 1 nap alatt az országot. Lassan kiderül mindenki forradalmár volt és fegyverrel harcolt. Már azon megy a vita melyik gyereket ábrázolja a fotó? :) Elmebaj.
Schmidt magyarázatában logikát próbáltam keresni , keresem a kihívásokat mindig.
Egy kérdés van ha már erre szintre süllyednek egy ilyen vitában kit ábrázol a kép, nem az, hogy utána köztörvényes lett e vagy sem stb. Miért ő azt hitte a Terror háza vezetőjeként vagy mi a funkciója, hogy 56-ban csak szende szűzlányok és ministránsfiúk rohantak ki az utcára? Ha valaki forradalmárkodott előtte/utána/közben már kizárt bűnöző életmódra térjen? Ez már lassan Matolcsy magasság.
Az lett volna a kemény tökű gyerek akik 57-ben vitatkozik azon kit ábrázol a kép. :) Nem 2016-ban , ez komolytalan.
A másik része a legjellemzőbb kép 56 -ról egy gyerek puskával? Szomorú az egész.
ismét feri fújja a passzátszelet, így nem lesz kormányváltás, de még 10%on belül sem lesznek... hiteltelen az egész baloldal...
http://index.hu/belfold/2016/11/03/kimeletlen_kisz...