igen, azt akartam írni, hogy az fbi a trumpot akarja a fehér házban látni... nem figyelem az állást, de ami megütötte a fülem, hogy múlt7en 5%al elhúzott clintonné, majd dirr e-mail botrány elővesz, kiegyenlítődik, majd pár napra rá ismét egy elfeledett balhé nyilvánosságra hozatala, ami ismét clintonék ellen szól... még egy gyomros a clinton klánnak... az én értelmezésemben ezek a sztorik trumpot segítik... de tény, a bankok clintont...
habár most olvastam valahol, hogy 4 évvel ezelőtt obama ellen sorakoztak fel ugyanekkora tökével, és obama nyert, így ha rossz a lapjárás, akár trump is nyerhet... :-))
talán inkább trumpot akartál írni...
http://444.hu/2016/11/02/most-egy-10-eve-lezart-bi...
nem úgy néz ki, hogy az fbi clintonékat szeretné elnöki poziba látni... talán egy hét alatt második ilyen eset? durva ...
http://www.atv.hu/kulfold/20161031-clinton-komoly-...
érdekes ennyire beleavatkozik az FBI a választásba..elhúzott a leány..erre egálba hozzák..fura
"Összeesküvés ide, vagy oda, Clintont valóban lényegesen több pénzügyi szereplő támogatja, mint Trumpot, bár vélhetően ennek inkább racionális gazdasági okai vannak, mint egy nemzetközi összeesküvés, a gyíkemberek, vagy az Illuminati."
mondtam nem mond hüjéket :)
ha lecsupaszítod a bohócot a trumpról nem mond hülyeséget..mármint a politikáról..
szerencsére nem királyság és pallosjog van.. nem ezek irányítanak.. hanem az 1-2ezer háttérember.. (és persze őket a zsidók ,))
Egy filmben volt.. az amerikai elnököt védik..nem az embert.. a tisztelet a posztnak szól..ha gond van velük akkor merénylő vagy egy makacs betegség..majd hőssé válás..felírás a halhatatlanok közé..akik reformot akartak gyorsabban haltak mint a mosónők..mint a pápák..ott is.
mondjuk nem is értem, hogy kerülhetett oda a helyzet, hogy két ilyen unszimpatikus majom a jelölt. hányok mindkettőtöl amint meglátom. :( és akkor a képességeiket még nem is firtattam.
Én akkor mondtam clinton nyer amikor még trump erősen vezetett..csak a kedvedért mert ő az illuminátusok képviselője.. a gondjuk z valószínűleg beteg..de lehet csak az együttérzés miatt húzták meg ezt a kártyát..anno pufishornnak volt balesete.. már egy hónapja le lehetett volna venni róla a nyaktámaszt..de választásokig megtartotta...
a csajszi már beharangozta ha nyer akkor Szíriában azonnal légtérzár.. vajon miért? mikor a szélsőségeseknek nincs repcsijük..
kína csökkenő trendben van marad a fegyverkezés.. a hideg és melegháborúk.. A 29es világválságból is a háború húzta ki usát nem a nyúdíl.. üzlet az a háború ami nem nálad zajlik.
orosszal akarnak egy meccset..felrúgnak minden megállapodást.. putyin nem véletlenül rendeli vissza euból a kulcsembereit..