http://www.atv.hu/kulfold/20161031-clinton-komoly-...
érdekes ennyire beleavatkozik az FBI a választásba..elhúzott a leány..erre egálba hozzák..fura
"Összeesküvés ide, vagy oda, Clintont valóban lényegesen több pénzügyi szereplő támogatja, mint Trumpot, bár vélhetően ennek inkább racionális gazdasági okai vannak, mint egy nemzetközi összeesküvés, a gyíkemberek, vagy az Illuminati."
mondtam nem mond hüjéket :)
ha lecsupaszítod a bohócot a trumpról nem mond hülyeséget..mármint a politikáról..
szerencsére nem királyság és pallosjog van.. nem ezek irányítanak.. hanem az 1-2ezer háttérember.. (és persze őket a zsidók ,))
Egy filmben volt.. az amerikai elnököt védik..nem az embert.. a tisztelet a posztnak szól..ha gond van velük akkor merénylő vagy egy makacs betegség..majd hőssé válás..felírás a halhatatlanok közé..akik reformot akartak gyorsabban haltak mint a mosónők..mint a pápák..ott is.
mondjuk nem is értem, hogy kerülhetett oda a helyzet, hogy két ilyen unszimpatikus majom a jelölt. hányok mindkettőtöl amint meglátom. :( és akkor a képességeiket még nem is firtattam.
Én akkor mondtam clinton nyer amikor még trump erősen vezetett..csak a kedvedért mert ő az illuminátusok képviselője.. a gondjuk z valószínűleg beteg..de lehet csak az együttérzés miatt húzták meg ezt a kártyát..anno pufishornnak volt balesete.. már egy hónapja le lehetett volna venni róla a nyaktámaszt..de választásokig megtartotta...
a csajszi már beharangozta ha nyer akkor Szíriában azonnal légtérzár.. vajon miért? mikor a szélsőségeseknek nincs repcsijük..
kína csökkenő trendben van marad a fegyverkezés.. a hideg és melegháborúk.. A 29es világválságból is a háború húzta ki usát nem a nyúdíl.. üzlet az a háború ami nem nálad zajlik.
orosszal akarnak egy meccset..felrúgnak minden megállapodást.. putyin nem véletlenül rendeli vissza euból a kulcsembereit..
nem kell hozzä csalni, hogy Clinton nyerjen
Piszkos praktikäk pedig eddig is voltak mindkét oldalon, USA demokräciäja sok szempontbol kirakat demokrácia, és valoban nagy szerepe van gazdasägi szereplöknek
de nem ott maradtak a határok, ahol a háborúba lépésünket megelőzően voltak, vagy akár a 2. VH előtt ahol voltak.
nem, a II. VH végén a magyar határok is ott maradtak, ahol az I. vh végén is ;)
A soknemzetiségü országok szivtak logikailag egyértelmüen a legnagyobbat i.vh után, a nemzetállamok létrehozöäsäval, de igen, velünk méltánytalanul elbäntak ezen túl is, de ez mär mäsik történet....