Ezt a linket Csusza tette be egy másik topicba .Ide is beteszem megvitatásra:
Ezt a linket Csusza tette be egy másik topicba .Ide is beteszem megvitatásra:
Egy igazi multikulti topik elérése a cél. Ebbe kulturális percek is benne vannak. Egyelőre csak mozgóképpel algír vagy algériai nem is tudom hogyan kell mondani, orosz, német,olasz, amcsi filmek tiszta Berlin 2016, papíralapú dolgokat mellőztem egyelőre. :)
A helyzet rendkívüli Zoltán de őrizzük meg hidegvérünket. Megfigyelheted akár M1-en 1 perces híradókban a mértéktelenség csökkenését. Ha így folytatjuk kemény munkával a normálishoz közelítő eredmény is elérhető ezen a vonalon is. Épp most nézem Juve meccset és közben észleltem M4-en félidei híradóban is az elmebaj enyhülését. Ez valahol bizakodással töltene el ha nem ez lett volna a papírforma a katarzis után. :)
140 k bűncselekmény az csinos, mi van ott derék német testvéreimnél, Los Angeles, Chicago van a német városokban , falvakban? Bizony kemény dolog az integráció rögös útja.
Jelzésértékű még vsz az is , hogy mekkora lendület volt a népszavazás előtt , és mekkora a lendület a témában miután lezajlott és jönne az "érdemi része" az alkotmánymódosítás stb.Idézőjelben érdemi. Felületes szemlélőnek mint pl én is úgy tűnhet mintha ez már mellékes lenne. :) Jó van egy kis cicaharc , egy kis csajos sivalkodás a jobbik -fidesz között de hát hol van ez a népszavazás előtti műsorhoz? Langyos. Ez is jelzi mi volt a lényeg az egészben. Ez a nüansznyi kis esemény is különféle következtetések levonására alkalmas lehet.
Bocs: Nem két,hanem hat hónapjában!
"Az év első két hónapjában 142500 bűncselekményt követtek el migránsok Németországban,ez napi 780 bűnesetet jelent"Dolgoznak ők rendesen,amíg te itt Cinema City-t játszol!:)
Na mi az kulturális rovattal megöltem a migránsos topikot? Semmi világvége, vagy alkotmánymódosítás vagy egy gyilkos anyja migráns szeretője volt vagy valami hasonló esemény? :)
Megállapítható, hogy a sajtóban a népszavazás óta a katarzis , vagy orgazmus óta a migránsos cikkek száma 1/10-ére kb visszaesett.
Jó várható volt ez mert hová lehet még fokozni a feszkót, kell egy kis lazítás. :)
Na addig is adok a kultúrának Elátkozottak 1969-es film.
Valószínű otthonról részben mert azért az intelligencia, és a "józan ész " valahol örökletes is valamilyen szinten. :)
Az van, igazán manapság már kiment a divatból az ilyen fárasztó tevékenység mint a gondolkodás, de azért én még igyekszem konzervatívnak maradni ezen a téren is.
Így pl ebben a kis epizódban mint a gonosz migránsok ügye is gyakorlom ezt. Ebben nem tudom mi lehet vicces, vagy furcsa. :)
Ha a vicces akkor egy jó film tudom szereted a filmeket hátha nem láttad még. Pl látod ez a film vicces. :)
Számokat nézd, kicsit pongyolán van leírva . De teljes átéléshez ez a film kell amit érdemes megnézni, fekete fehérben, színesben felújították de fekete fehérben a csúcs. :)
Nem sok időm van, ezért utólag olvasgatom gazdasgi lapokat, megint figyelő37.szám..jó cikk K. Kleinsmidt-tel
aki nem operett emberjogis..hanem valóban tesz a dologért...25évig tólta.Pakisztán Sri Lanka Uganda Kongó Ruanda volt a szolgálati helye és 3évig a második legnagyobb táborban dolgozott a jordán zaataritban..tehát valamennyire ért hozzá.. osztrákok és németek szakértője..enszben is ezen dolgozik.
Ő is elmondja amit én mondtam..3mrd ember él szegénységben a világban..ezeken segíteni kell..ez világrobléma..nem csak segélyszállítmányok hanem perspektíva is kell..nem csak hal hanem megtínítani halászni..
Euban mindenhol kétfelé szakadt a társadalom.. egyik mondja pl osztrákok "csak jönnek jönnek és nem tudjuk mit akarnak".. a másik akik kisállatként pátyolgatnak gügyögnek szabadidejükben a migránsoknak.. mintha kisállatok lennének..Ő ezt csivava hatásnak nevezi teljes joggal..
elmondja a menekültek egy része 5%-ra teszi..azok kikkel komoly gondok vannak..semmit nem tartanak be erőszakosak elvesznek mindent..agresszívok..ezeket ő az afrikaiaknak mondja..de afgánok és irániak között is van bőven..teszem hozzá.
Ő is azt mondja amit én mondtam..akik nem háborús övezetből jönnek azoknak esélyük sincs a menekült státuszra..ezért kiélvezik megszereznek mindent.. kihasználnak minden lehetőséget..semmit nem fognak kihagyni..ráadásul sokakat hitelre hozták át az embercsempészek..ezt az adósságot ki kell fizetni vagy le kell dolgozni...ezt nem gyári melóból lehet..
osztrák
táborokat is szidja..jólét van..megkapnak mindent a menekültek ami
jár..de senki nem foglalkozik velük mint emberrel..senki nem beszélget vagy kérdezgeti őket..
Megoldásként javasol egy sokak által javasolt legális bevándorlási útvonal létrehozását..de itt van amit én is mondtam..ha valakik beadják a menekült- vagy letelepedési kérelmet..akkor egyforma szabályok és pontrendszer alapján el kellene bírálni.. esetleg a keretet is előre meg lehet adni..konkrét elvárásokat támasztani..ha teljesíti akkor ok ha nem akkor viszlát..ezt vezette be kanada.. akkor nem az van erőszakkal odamenni elvenni amit lehet demonstrálni..oszt csak kisül valami..ez lett nagyon elcseszve németek okán. Ráadásul merkel azt mondta ha béke lesz szíreknél akkor a szírek visszamennek.. (máskor mást kommunikál) és ettől bizonytalanság van..elöször azt moondja szükség van a menekültekre mint munkaerő..utána azt..majd jól visszamennek.
Érdekes összefüggést világít meg..kérdezték tőle miért pont 2015ben indultak meg a menekültek..miközben már évek óta táborokban voltak..mondta a menekültek (szírek) arra számítottak kb 1 év alatt rendeződik a szír kérdés..mjd látták elhúzódik akkor 2-3 évre számítottak..már vettek kisebb házakat..de utána azt látták nincs belátható időn belül megoldás akkor kezdtek el vándorolgatni..de ez még kevés volt..
A lényeg! a world food programban egyszer csak elkezdték csökkenteni az élelmiszer adagot a táborokban az egyetemet végzett egyedülállóknak!!! ezzel megadva a kezdő lökést a menekülthullámhoz.. azért mert ezek jobban találhatnak munkát letelepedést maguknak.. ezeket követték a többiek.. majd a német hívó szóra a maradék.
így tudnak befolyásolni dolgokat a látszólag humanitárius szervezetek..iskolák..vallási vezetők..Elmondja hatalmas pénzek vannak a rendszerben (sok száparcú jól meg is él belőle)..de nagyon rossz hatásfokkal rossz célokkal ebben a formában nem éri el a célját..ezen dolgozik az enszben..ennek a javításán.
nem,mert ahhoz vsz. csitri.:)
szerintem néhány évvel még fiatalabb tőlem is.
és jómagam,kisdobos,úttörő, őrsvezetőképző,zánka,örsvezető posztig vittem koromnál fogva az előző rendszerben.
talán ha 20évvel tovább nem akarnak kapitalisták lenni a vezető elvtársak,akkor lehettem volna párttitkár.
vhogy igy lehet koránál fogva BZolika is:)
Miért, ő nem lehetett az előző rencerben komcsi? :-)
Te ultrakonzervativ nagyon nem vagy.:)
vagy a másik eshetőség,amire óriási esély van,ha ez nem vicc,hogy otthonról hoztad.
család,felmenők,oldalág stb,gyerekkori berögződések,franc tudja.
vki hithű állami vállalat,megyei vezető,osztályvezető,munkásőr,párttitkár,tsz elnök parádés volgása,1számú traktoros a tsz-ben,3per3mas,jó beosztású pártfunkci-megyei muki volt a környezetedben,a gulyáskomcsi időszakban,ezt hallottad,láttad,tetszett,beléd-ivódott.
ennyi Stirlitz:)
Ez most nem értem!
Annyi az egésznek a megfejtése , nem bonyolult, annyira ultrakonzervatív típus vagyok, hogy még hiszek a józan észben. :) Ez manapság valahol már az ortodox szinonimája . :)
Viccek témájában megint Tavasz 17 pillanatához kapcsolódnék kulturális percek jegyében.
Intelligencia teszt faji tisztaságra . 1 jelölt mondjon egy számot 54. Miért nem 45? Nem, 54. Értékelés tiszta fajú árja stb stb
2. jelölt Mondjon egy számot . 68. Miért nem 86 ? Lehetne éppen 86 is. Értékelés árjához közeli stb
3. jelölt . Stirlitz mondjon egy számot. 22. Miért éppen 22? Lehetne éppen....... Na ne szórakozzon velünk Stirlitz, hagyja ezeket a zsidó trükköket vicceket. :D
Az van Csusza, hogy az úttörő szorgalmasan tanul , a világ és önmaga megismerésére törekszik.:)
Ennek egy apró szelete ha törekszel arra, hogy a különféle alap törvényszerűségeket felismerd akár egy ilyen banális kis epizód esetében is mint ez a világvége migrációs helyzet.
De én kíváncsi vagyok arra, hogy milyen törvényszerűségeket látsz az eseményekben te pl . Oszd meg velem okulásomra , és szellemi épülésemre tekintettel , vagy azt elősegítve.
Nehogy azt mond , hogy te úgy látod mi ebben jó irányban vagyunk országosan, mert akkor vissza kell térni a fent említett fontos úttörő ponthoz.