Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

"Ki akar ilyet?"

Láma Előzmény: #783071

"de a gondolkodók és "látók" értik a dolgokat."

Látók? Jelen stádiumban inkább csak vízionálók.

Vajon ki volt a gondolkodó és látó? Galilei és Bruno, vagy az értékvédő inkvizítor?

"Banyaiz levezetését nem olvastam, de tudjuk, ő bármit képes levezetni, hogy az az eredmény jöjjön ki. :-) Ha kell, leírja százszor, de ettől még nem válik igazzá."

Nem nézem a kertvket, mert tudom, hogy szar. Onnan tudom, mert nem nézem. ismerős? Észrevetted már, hogy a fórumokon egy ideje már csak az rtl a szennymédia, a tv 2 már sokat javult? :)
igen, Banyaiz ha kell, megvilágítja száz szögből. Nem ettől válik igazzá, hanem attól, ha nem sikerül cáfolni. És nem fogadható el cáfolatként, hogy nem olvastam. :)

"A kereszténység gyengítése -mint cél- is téveszme szvsz.
Erről ne legyél meggyőződve."

Ez nem ment át. Nem arra gondoltam, hogy általában semmilyen módon nem cél. Nyilvánvaló cél a világi hatalomból való kizárás. A kereszténység gyengítése a muszlim vallás terjedésének segítésével -mint cél- a téveszme.

""Ha egy liberálisnak a hátán feláll a szőr a kereszténység olyan vadhajtásaitól"

"Nem. Egy "liberálisnak" magától a kereszténységtől, és a közvetített értékektől áll fel a szőr a hátán."

Nem. A liberálisnak a ráerőszakolt, nem kívánt értéktől áll fel a szőr a hátán.

"Gondolom, hogy nem. De egy remek példa a ballib "eszmeiség" céltalanságára, a puszta ellenzésére, a "szivárványszínű mesevilág" illúziójára. Ezek ez emberek csak az ellenkezésig és szabadosságig látnak, a következményekig már nem néznek előre."

Remek megközelítés. Ha valami nem konzervatív, az nem önmagáért, hanem pusztán azért létezik, hogy bosszantsa a konzervatívot. Ami nem konzervatív, az értékzavaros vagy értéknélküli. Ez annyira frappáns érvelés, hogy erre nem is tudok válaszolni. :)

" Ez ettől nem mentség Európa tönkretételére!"

Attól függetlenül, hogy ez az én vízióm is, jelen stádiumban ezt bátran nevezhetjük víziónak.