Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #783048

Szűk nem szűk ugye ez relatív Csusza kollégám. :)

De azt tudom mondani neked építő jelleggel, hogy a világot nem célszerű a politikusok különféle magyarázatai alapján megérteni és összerakni.

Van azért köztük néhány aki nem bolyong mindig az agyhalott kategória szavazatainak környékén. Pl ugye ajánlottam neked Bokrost mint ilyet, de nem értékelted .

Azért bizonyos törvényszerűségeket meghatározhatunk egyes politikusok esetében is , így indikátornak használhatóak.

Orbán esetében ha rátör az ámokfutás egy egy ügyben kampányszerűen. Legyen az bankok, nyugdíjpénztár, gonosz migránsok , Magyarország megvédése stb , volt biztos még pár ilyen elmeroggyanása . Tehát ilyenkor a realitás , a tények, a józan ész stb az a kirohanásainak irányától és lendületétől 180 fokra eltérő irányban és 10-ed , vagy 100-ad akkora lendületnél , de minimum ezt gránitba véshetjük 90 fokban eltérő irányban van. :)

Ezt nyugodtan egy axiómaként kezelheted. Mint egy természeti törvény annyira gránitba van vésve.

Ha nem akarsz belemélyedni a dolgok sűrűjébe ezt tudom így jó tanácsként adni. :)

Pl most konkrét migráns Mo megvédjük, hazaáruló, stb kampány esetében felmérted az irányt , 2 pontból meghúzod az egyenest ráteszel egy derékszögű vonalzót és húzol egy irányt valahol a valóság közelébe kerülsz. Ezt tudom javasolni ha egy egyszerű axiómából akarod levezetni az ügyet minden erőfeszítés nélkül. :)