Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

rádió1 kapja a class frekijét

#783126 walex Előzmény: #782962

Hol volt, hol nem volt, volt valaha 2 db közel országos lefedettségű ker. rádió. Az egyik megszűnt, hogy "nagy" legyen a verseny, elindították a "nagy sikerű" mulatós rádiót (amit szerintem a kutya sem hallgat, még egy emberrel nem találkoztam a működése óta, aki hallgatná ezt) javarészt a megszűnt rádió frekvenciáin, így esélye sem maradt annak, hogy legyen versenytárs piaci alapon.
Rövidesen a Class távozik, a mikulás előtérbe kerül. Még véletlenül se mutyi ez se.

az év mondása

#783124 walex Előzmény: #782927

Nem csípem a csávót, de abban igaza van, hogy a legalja rétegnek készülnek a kertévéken a mindenféle tehetségtelen celebfényező, IQ nélküli villalakós műsorok. Meg sem tudom mondani, hogy mikor kapcsoltam utoljára a 2 nagy népbutító ker. tv-re.
Ezekhez képest egy Maradj talpon! c. műveltségi vetélkedő a Dunán ezerszer jobb.

az év mondása

#783053 Ibiza Előzmény: #783003

Én most felvettem a köztévében (Dunán tán) a :) nem tudom mi a címe valami 89... Rátkai filip vagy ki a pöcsöm a műsorvezető..nem okoskodik.. a régi politikusokkal meghatározó emberekkel beszélget..nekem jó. Csak 3at láttam nincs sok időm.

az év mondása

#783052 Ibiza Előzmény: #782993

nem ez váltott ki reakciót..hanem a megkülönböztetés..Én a tartalomhoz kötöm.. innen kalandoztam a lenni TV vagy nem lenni Tv irányába.. a hírekben sem nézem honnan jön.. a tartalma érdekel.. láttad ATVset is simán berakok.. ha tárgyszerű és a forrást is megadja.

mnb vs sajtó

#783049 Koffein

"Szokás-e a rendőrségnek kihallgatni egy gazdasági újságírót, ha megírja az igazságot az adóforintok felelőtlen elköltéséről? Igen, van rá példa. A sajtószabadságot nem tisztelő, autokratikus államoknak éppen ez a lényegi eleme: minden kritika durva, büntetőjogi eszközökkel történő elnyomása! Itt tartunk?"

http://figyelo.hu/cikkek/439320-itt-tartunk

az év mondása

#783016 prospero Előzmény: #783007

Arra amit koffein írt a 7-es végű hozzászólásban - egyetértve azzal, hogy hogy lehet ilyet mondani.

az év mondása

#783003 Koffein Előzmény: #783000

tök mindegy :)

amúgy a tv is lassan a múlt, amint írja ibiza is, a netről bármit le lehet tölteni, bárhonnan tudsz könyvet venni, de már filmet is, zenét is... pl netflix, amazon, saját gyártású filmjei világsikerek. remegnek az emberek, az újabb részért, a mai generáció, hol fog szulejmánt meg szultánát nézni? nem üti meg az ingerküszöbét, majd néz trónok harcát, vagy kártyavárat, vagy fene tudja mit, ami éppen sláger, kielégíti igényeit... mindezt reklám nélkül, megtudja állítani, kitud menni a konyhába egy sörért, majd pisálni, a nélkül, hogy a filmnek egy másodpercéről is lemaradna... a zene ugyanez, telefonokon már nem rádiót, vagy mp3at hallgatnak az emberek, mint pl 5-6-7 évvel ezelőtt, hanem, hanem spotifyt, itunest, és klónjaikat... majd ha az autókba is berobbannak ezek a szolgáltatások, elfogadható költségek és lefedettség mellet, akkor a rádiózás is meghal, mert a kutya sem fogja hallgatni, hanem azt ami igényként felmerül... instant piac, az egyén igényeire szabva...

amúgy szerintem, a nagy kertévéket is megszokásból nézik, nem azért, mert annyira jó műsorokat készítenek.

a közmédiának egy színvonalas műsora van, az "on the spot", de azt is spektrumtól vették meg, ami kereskedelmi tévé, az hogy tematikus csatorna, az mellékes, hisz a reklámokból élnek és nem közpénzből.

az év mondása

#782993 Koffein Előzmény: #782987

elsőre is megértettem, csak elmosolyodtam, hogy prospiból, meg belőled is ez váltott ki reakciót :-))

az év mondása

#782975 Ibiza Előzmény: #782963

mi az érték? több száz csatornát nézhet bárki..akár magyarul is.. van miből válogatni.. ha valaki lazulásnak egy spanyol sorozatot akar nézni akkor mi van? nézze. lazul.. lenyugszik..régebben a rock és a rockandroll sem volt érték.ma már az..

sztem mindegy ker. vagy köztévé.. sőt a ker.-inek érdeke az olcsón vett sorozatok..csomagban vett ezerszer játszott vackok..

A netről bármit letölthetsz

a világ minden pontjáról vehetsz könyveket.

Igények vannak.. ez benned alakul ki...környezet család iskola..

Sokan mondják büszkén..nekik nincs tévéjük.. ez miért nagy szám..ha akarom bekapcsolom ha nem akkor nem.. hatalmas tudás- és ismeretanyag van a tévékben.. soha el nem érhető helyeket láthatsz.. tudományos és természetfilmeket.. kinek mi.

az év mondása

#782973 prospero Előzmény: #782963

jogos. Tematikus csatornák, de azokat ígx szokták hívni, nem kertvnek. De nézettségben az rtl klub vezet legtöbbször tudomásom szerint, második a tv2. Közéleti minőségi műsor ezeken az adókon gyakorlatilag nincs, ha van az is 10 után. Vannak még a tematikus csatornák, de azok nézettsége is messze elmarad az rtltől. Ettől függetlenül amit idéztél nyilván nem egy szerencsés megfogalmazás, de nem lehet mondani, hogy semmi valóságalapja nincs tekintve a keradókon fogyasztható médiatermékeket. Szerinte gáz, ha az elitünk a valóvilágra kattan be, meg a barátok köztre.

az év mondása

#782963 Koffein Előzmény: #782961

ker tv.ék alatt melyikekre gondol(sz)? mert a ker tv.k közt vannak olyanok, akik kereskedelmi alapon működnek, de több értéket közvetítenek, mint amennyit a nagy köztévé eltudna képzelni... :)