Legalább 10.714-10.723-ig le kellene jönnie.
en is gondolkoztam ezen, de inkäbb stopot välasztottam: 726-ra tettem
Ezzel kivételesen megtörni lätszik a dax ätkom, mert ezzel mär a stopom is mérhetö nyeröben van
szinte kizärt, h. ha ma ujra feljut odäig, akkor ilyen rövid idö alatt ismétlödö ostromot az az ellenállás kibírjon
HA feljut odäig
10.770-nél eladtam a többségét a longnak. Sok volt az emelkedés, kell egy kis korrekció. Majd visszanyitom.
10.832 erős ellenállás. 161.8%-os fibo.
Előtte én eladom a longokat és ha áttöri, akkor visszanyitom.
10.590 jó lenne, ha onnan fordulna. Viszont, ott nagyon közel kerülne a 10.580-as fontos támaszhoz, mert onnan esés valószínűsíthető.
Történhetne mär olyan is, amire senki nem szämit, mert idönként ilyet huz a tözsde, és rég nem volt ilyen.
Amire senki nem szämit pl. hogy ma 11.000-en zärunk.
na mi lesz a mai irány?
megyünk fel vagy folytatódik a korrekció?
SP varázsszám alatt, de a többiekben sincs nagy erő mostanság...
mi ez a rakéta?!
minuszos sp-m ätfordult
SP kereskedésem összehasonlithatatlanul eredményesebb, mint dax, fel nem fogom miert, de nekem dax tényleg tabu kell legyen
Jó lenne, mert 10.690-nél dobtam a longokat és most jó lenne visszaszállni.
Ezért is álltam be 840-re venni, aztán meglátjuk. Mert ha átviszi, akkor ez a 840 bika erős támasz is lesz.
Triplacsucsbol majdnem mindig kitörés van, duplacsucsbol majdnem mindig letörés. Ez úgy áll össze pszichésen, hogy ha vmit mäsodjära sem sikerül átvinni, akkor a kisebb ellenállásnak lefelé szokott bizonyulni. De épp emiatt, ha nagyon ritka esetben harmadjära is nekimennek egy ellenállásnak, az azt jelzi, h. a vételi erö bizonyos szinten még a duplacsúcsból adódó erös eladói nyomásnál is erösebb, ebböl pedig következik közép tävon, h. felfelé indulunk meg. És mivel hosszabb távú erökre utal az ilyen helyzet, ahogy te is mondod ricsi, nem szokäs után sokäig az ilyen ellenállás alá kerülni.
De mindez persze csak az esetek többsége, attól még lehet akármi.
Csak működött a tegnap mondott triplacsúcs. Azért szerintem ha átvisszük, sokáig nem fogunk ide leesni. (Leszámítva egy háborút vagy válságot).