áhh..
szerintem te itt kamuzol,...
huzod a népet,pénzért,viccből,szeretetből.
még nemtom miből.:)
Biztos lenne ellenzéki oldalon is olyan mártír beállítottságú politikus mint Révész Máriusz a rendőrsorfalhoz menne beszélgetni miközben éppen szét akarják verni a tüntetést aztán csodálkozna rajta, hogy leütötték és betört a feje, és eltört a keze egyéb dolgok. :) Tiszta 56-os forradalmi életérzés. Ávósok leütötték . :)
Na látod ez a 2006 ez egy tipikus példája volt hová vezetnek ezek a dolgok.
Azért volt ilyen light műsor akkor mert az igazán forradalmat kiváltó okok nem voltak meg. Indulatok de nem akkora, hogy hatalmas tömegek az utcára rohanjanak. Elcsalták a választást stb, Gyurcsány beszéd, aztán a gonosz rendőrök (ávósok ) stb.
Meg is hozta a 2/3-ot 2010-ben.
Az , hogy valakinek kilőtték a szemét vagy egyéb maradandó sérülések megnyomorodott életek kit érdekel. Meghozta a várt eredményt aztán kész.
Emlékszem milyen hüledezve néztem hírtv élő adást mi folyik a tv székháznál. Ha az nem megszervezett dolog volt akkor semmi vsz.
Nem is ez a súlyos ami az utcán volt az 0, hanem amit a társadalomban okozott. Ez a cikk jól bemutatja a munkahelyen, az iskolában stb mindenki megosztott felfokozódnak az indulatok stb stb. Évekig a rendőröket lehet revolverezni túl kemények voltak, túl puhák voltak míg a végén már azt se tudják kisfiúk vagy kislányok. . Arról nem is szólva 4 évig meg volt bénulva az ország utána politikai vezetés tekintetében.
Ez Viktornak a referenciamunkája Igazi forradalmár, csak jobb lett volna ha az élére áll és rárohan a rendőrsorfalra, hátha úgy fejbe ütik valami helyrebillen a fejében. :)
http://index.hu/belfold/2016/10/22/okt23/
Ezt kifelejtettem az előző felsorolásból 2006 -os események. Jó kis életszagú cikk róla.
Esszenciája volt ennek a gyűlöletpolitizálásnak. Mikor már oda fajultak a dolgok rendőrök ellen politizálni hangulatot kelteni , Ebben a cikkben a srác ahogy leírja a tanár az iskolában politizál, az orvos a kórházban stb. Jól jellemzi a teljes elmebaj állapotát amibe sikerült belevinni az országot.
Pók a hálójában vastagon benne volt az események katalizálásában . Utána napirenden tartásában 4 évig ár/következmény nem számít semmit alapon.
Ha tények akkor Görögország egy Európa partvidékén fekvő ország, mi egy kicsit máshol vagyunk. Mennyi migráns tartózkodik témában, most jön sacc/kb 3000 /hó akkor meg jött 300.000/hó Nehéz a kettőt összehasonlítani. :)
Juhász , Gyurcsány stb hát ha annyira lemennének kutyába mint Viktor most is lehetne 2006-hoz hasonlót szervezni pár ezer radikalizálódott törő zúzó embert kiegészítve pár 100 megfizetett huligánnal + a hozzájuk csapódott nézőkkel , szimpatizánsokkal, forradalmárokkal.
Komoly forradalmat mint 2006-ban. Elfoglalnák a tv székházat aztán mindenki hazamenne aludni. Utána 4 évig menne a műsor , hogy kitört a forradalom. :)
Ez hiányozna még ennek az országnak.
Juhász Petikére gondolsz gyűlöletpolitika címén meg kedvenc gyurcsányunkra? Gyurcsány szeretné elérni, hogy legyen egy kis balhé, lemoshassa magáról a gyalázatot. :-)!
"Ugyanennyi vagy kevesebb migráns tartózkodna az országban."
Banyaiz tények ne zavarjanak. Ad1. Kipróbáltuk kerítés nélkül, hogy mennyi migráns tartózkodik az országban vetésforgóban. Kicsivel több volt mint most.
Ad2. Görögöknél mennyi tartózkodik most? És mennyi Magyarországon. Szvsz görögöknél többen vannak most is, mint Magyarországon.
Okt 23 borítékolható a balhé. Megint a gyűlöletpolitika meghozza a gyümölcsét. Méltó nemzeti megemlékezés lesz.
Ez az állandó gyűlöletszításra épülő politika ezzel időt nyerni, elfedni a gondokat. Mindig találni valami célpontot gyűlöletre és akkor azzal tematizálni közbeszédet. Egyik gyűlöletkampányból a másik gyűlöletkampányba egyszer majd sikerül learatni a gyümölcsét, de az sírás rívás lesz.
Ahhoz, hogy migráns turkáló legyünk először itt kellene tartani őket Zoltán. Kötőfékkel is nehéz lenne.
Múltkor olvasom éppen amin jót mosolyogtam valakit elfogtak a szerb határon mert Szerbia felé akart menni vissza. :) Nagy tömegben ezeket az embereket akkor se tudtad volna itt tartani ha az egész országot körbevennéd kerítéssel.
Ugyanígy a kvóta üzemeltetése is felvet elég sok gyakorlati problémát. Majd meglátjuk ha megérkezik az 1-2 k kvótázott mi lesz a gyakorlati műsor.
Agyrém ilyenekkel így beetette a népet.
Ha nem Orbánék lennének hatalmon,akkor mi lettūnk volna a migráns "turkáló"a nagyok számára,főként a németekre gondolok!Na én többet nem vitatkozom!
Még ebbe a felsorolásba belevenném a határontúli magyarok ügyét is, vizitdíj ügyet.
Konkrétan határontúli magyarok ügyét egy ilyen politikai cirkusz népszavazásba belevinni az Magyarország szégyene.
Ibiza: Ő kavarja a fekáliát állandóan, kiprovokálja az undort. :) Kis kecsege állandóan játszadozni akar. Nálam már a magyar történelemben ilyen Szálasi/Rákosi magasságokat sikerül elérnie. De azokat legalább az menti valamilyen szinten, hogy német/szovjet megszállás alatt bábként cselekedtek. Nem nagy mentség nekik de legalább valami.
Oda jutottunk, hogy a pol közbeszédet ilyen értelmetlen szinten zajló álviták határozzák meg. 99%-ban. Mindig gyűlölet alapon. Már nem is beszél másról. Itt jön egy okt 23. és még annak a hetén is a migránsok és a kvóták, ez a hangolás a forradalom 60 évfordulóra. Teljesen hiteltelen már éppen ez miatt a taktika miatt ha bármi építő jellegű dologról akar beszélni. Ha akarna pontosabban. Ennek agyára ment a kormányfői pozíció.
Egyetlen gyakorlati következménye a részvételednek a népszavazáson az, hogy ezzel megerősítetted abban szellemi vezetőnket, hogy máskor is nyugodtan hülyének nézheti a népet bármilyen kérdésben. :)
Szerintem valami ilyesmi járhatott a fejében mikor látta, hogy 3 millió embert egy ilyenbe bele tudott rángatni. Illetve talán egy kis csalódottság is mert még számított 1-2 millióra.
Túltolták e a dolgot és ez kontraproduktív volt e témában, számomra rettentően. De korábbi kampánnyá váló ügyekben pl mnyp, bankok, gonosz eu , devizahitelek , különadók, gonosz IMF stb szintén ezt a végtelenül ostoba és egyben túltolt mondanivalót és stílust alkalmazták. Gondolom már vérszemet kaptak, hogy itt aztán minden hulladékot le lehet nyomni az emberek torkán és még örülnek is neki. Ezt mutatják a tapasztalati tények.
Ha más kormányozná az országot, vagy Viktor nem játssza el a szélmalomharcait a látszat kedvéért, ugyanennyi , vagy kevesebb migráns tartózkodna az országban. Mert nem ide akart jönni ilyen egyszerű oknál fogva. Csak áthaladt rajtunk.
Annyi hatása sincs az érdemi folyamatokra a bohóckodásainak mint a légyzümmögésnek. :)
szegény csak meg van zavarodva
http://888.hu/article-lehulyezte-befogadoit-a-migr...
arcfelismerő prograaaam? nálunk még a nyilvántartásba vétel ellen is tiltakoztak emberjogisok.
+7
ja vegytisztán..olyan vagy mint móricka..mindenről a zorbán jut eszedbe.
Én a népszavazást nem tartottam rossz ötletnek,el is mentem,sőt akit tudtam rá is beszéltem,hogy ő is menjen el!De a kampány vége nagyon el lett tolva,már a csapból is ez folyt,még a legfanatikusabb fideszes ismerőseim is ki voltak attól,hogy kétszer háromszor is rájuk telefonáltak "ön elmegy szavazni,és ha igen,akkor igennel vagy nemmel szavaz"?Lehet,hogy már öreg vagyok,de jött egy generáciô,akiknek a stìlusa is az egyik oka,hogy a szavazás jogilag érvénytelen lett!De végül is lényegtelen,a lényeg,hogy nem lehet mindenben szembemenni Magyarország érdekeivel,márpedig én azt látom,se kerītés,se népszavazás,kvóta meg legyen stb.....!A népvándorlás ügyében a magyar kormány képviseli az országot érdekeit!Játsz el a gondolattal,ha most a baloldal lenne hatalmon,hány 10000 20-25 év kõzötti fiatal,értékeinkkel azonosulni soha nem tudó ember lenne az országban?
2018-ban fidesz gyözelmet szeretnék - feltéve, hogy nincs komoly változás, föleg külsö körülményekben
Szavazni konkrétan nem fogok.
Korábban sem mindig szavaztam.
De a legutóbbi kettö pl lmp és mdf volt.
Soha nem szavaztál még a Fideszre, de 2018-ban szeretnél? Eddig kit támogattál?
tudom, megint racionális hülyeségekkel jövök irracionális hülyeségekre, de amikor a ballib példát hozzátok a magyar hírlap bojkottra, akkor néhány észrevétel:
-Ha felfüggesztették az állami hirdetéseket, az azt jelenti, hogy voltak, míg orbániában eleve nem voltak
- A kiváltó ok nem a lopások feltárásának megakadályozása, hanem a szélsöséges vélemény - ez lehet véleményterror (bár a vélemény szabadsága ezen a vonalon sehol nem korlátlan), de az mégis más, mint a korrupció elleni fellépés
- De föleg...
a ballibek, gyurcsány el lett zavarva, mert olyan rossz, még a fövárost felgyújtani is rendben volt, annyira rossz volt
Nem bánt titeket az arcotokon csorgó nyálmennyiség, ahogy folyamatosan felköptök és aláálltok, mindig amikor azzal érveltek, hogy bezzeg gyurcsány?
Nem evidens nektek, hogy ennél nagyobb (ön)kritika nincsen?
Csak kérdezem, mint valaki aki sem az mszpre, sem a fideszre nem szavazott soha...