Regisztráció Elfelejtett jelszó

a játék neve, mindent vagy semmit

banyaiz Előzmény: #782488

Több témát említesz Zoltán.

Szeretem különválasztani a dolgokat és vegytisztán vizsgálni. Piciből elindulsz és eljutsz a nagy egészig alapon. Tudományosan tudod. :)

Na szóval vizsgálódásaim a témakörben. Ez az egész migránsozás egy hatalmas kamu Viktor részéről. Az egész megvédés az egész erre felépített légvár. Az annyira egyértelmű szinte nem is vitaalap. :)

Ha belpolitikáról van szó, elég sok csalódást kellett elszenvednünk már rendszerváltás óta, én már csak a jelölt személyből indulok ki. Nyilván ezért jutottam Bokrosra mint alkalmas példányra.

Ha külön Viktort akarom neked vizsgálni én arra jutottam ez az ember nagyon súlyos pszichés zavarokkal küzd. Minden jegyét magán hordozza egy diktátornak nem is az egyszerű fajtából. Elég megnéznem a módszereit, és azt nagyjából 30 éve vezeti a Fideszt. Gondolj bele 30 éve egy ekkora pártnak a vitathatatlan vezetője azért az nem hétköznapi. Egyetlen módon képzelhető ez el mindenkit aki nem a hűbérese , feltétlen szolgája azt ki kell csinálni. Mert különben ez kizárt valaki 30 évig egy ekkora néppártnak a kihívó nélküli első számú vezetője legyen. Most pedig ugyanezt csinálja az országgal is, lépésről lépésre.

Ami nehézzé teszi a helyzetet mellette vannak építő jellegű dolgai is , amik ha nem párosulnának ezzel a személyiséggel elég jó vezetővé tennék. Ezek az építő jellegű dolgok feladják a leckét annak aki le akarná váltani jobb alternatívát tud e kínálni. A másik része nagyon jártas a bozótharcban , a mélyütések világában lásd akár csak a gonosz migránsozás témakörét. :)

Nagyon jó példa egyébként ez a határontúliakról szóló népszavazás is az egészre ha mélységében belegondolsz ki kezdeményezte azt és milyen politikai célokkal. Hadd ne részletezzem nyilván gondolkodó ember vagy hamar átlátod miért kellett abból is egy ekkora cirkuszt kreálni népszavazással .