Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

a játék neve, mindent vagy semmit

#782564 banyaiz Előzmény: #782554

Mondjuk bedobta ezt a migránsügyet tételezzük fel minden párt egyetértett volna vele. Akkor biztos vagyok benne valami nüansznyi részletben ellenvélemény van abból csinált volna nagy cirkuszt. :)

Vagy ráfogta volna miért hazaáruló az ügyben mert egy részletben más a véleménye. :)

De persze ez eleve kizárt volt egyetértsenek vele, olyan eszement dolgokat beszélt hazugságokat , torzításokat . Addig addig ment lefelé míg sikerül kiprovokálnia az ellenvéleményt.

Ez a taktikájának a fő eleme. Találni egy témát ahol eleve nyertes pozícióban van és addig fokozni az elmebajt míg sikerült beleugratni a játékba az ellenfelet. :) Teljesen beteg a csóka lássuk be. :)

Mindezt úgy a saját pártjában egy pisszenés ellenvélemény nincs vele szemben 30 éve. Ha volt az már nincs a pártban vagy teljesen parkolópályán. Csupa szervilis figura, vagy olyanok kulcspozíciókban akiknek teljesen mindegy mit beszél csak le lehessen nyúlni egy kis lóvét. Megvehető hűségű emberek.

Ebben a 6 évben mióta kormányoz minimum volt 5-6 olyan műbalhé ahol 10-ed ennyi cirkusszal le lehetett volna rendezni. Vagy cirkusz nélkül . De azt is végletekig fokozta. Drámai alkat. :) Mondom kitűnő diktátor lett volna belőle egy más korban , de eltévesztette kicsit az időszakot.

#782559 banyaiz Előzmény: #782554

Persze, hogy nem kötelező ezért tart mára ott a belpolitika kb ahol. Megnézel egy parlamenti közvetítést mintha néhány hülye gyerek egy kocsmában egymást szidná. Nem érdemi vita zajlik, érdemi kérdésekről, hanem ki tud a másikról személyeskedőbb dolgot mondani, vagy ki ment helikopterrel valahová. :)

Orbán taktikájának nem kevés köze van ehhez. Folyamatosan olyan témát emel a középpontba ahol ha valaki nyíltan szembeszáll vele eleve ő van nyertes pozícióban. Ez is a lehető legalja szinten. Mint a migránsozásban.

Ez már ilyen gerillapolitika vagy nem tudom , hogy hívjam. :)

Pl a határontúli ügyben azért szállt be a meccsbe mszp mert abból indultak ki határontúli szavazatok inkább a jobboldalt fogják segíteni. Ezért dobta be ezt a kérdést. Ez egy csapda volt Viktor részéről amibe szépen belesétáltak sehogy se jöhettek ki jól belőle. Népszavazás ide vagy oda, már az, hogy cirkusz lett belőle az Vityának kedvezett. Le se szarta határontúli magyarokat az egyértelmű teljesen mellékesek az ügyben, csak legyen balhé egy olyan ügyből amiből jól lehet kijönni . Mert ha törődik velük nem hozza őket ilyen helyzetbe.

Az elmebeteg vietkong gerillaharcost hiba lenne lebecsülni. :)

Csak a kis játékaival rombolja az országot szerintem, és az, hogy egy ilyen ember teljhatalom felé tartson az több mint probléma.

Elég ránézni ha nem látnám korábbi munkáját erre a migránsügyre , egy normális ember ilyet nem csinál amit ebből sikerült összehoznia.

#782554 prospero Előzmény: #782548

Ott a probléma banyaiz, hogy sem határon túli, sem migránskérdésben nem kötelező ellenző pozíciót felvenni. Mi volt az a "kényszer" ami az MSZP-t az ellenző pozícióba kényszerítette 2004-ben határontúli magyarokkal kapcsolatban? Semmi. Gazdaság áht hiány terhére pörgött, MSZP népszerű volt. Ha nem veszik fel az ellenző pozíciót a nép megszavazza a határon túliak állampolgárságát és az MSZP úgy alakítja kormányon az ezzel kapcsolatos 2/3-os törvényt ahogy akarja.

Véleményem röviden: ahhoz, hogy ez ilyen szintre lemenjen, ahhoz kell egy partner, aki érdekelt a megosztottság fenntartásában, Orbán ezt egyedül nem tudja eljátszani.

#782551 banyaiz Előzmény: #782488

Nagyjából a célját belpolitikailag elérte. Népszavazás nem volt éppen a totális siker , de a cirkusz megvolt, lehet hazaárulózni stb.

Célok teljesültek nagy vonalakban.

Most le fog csitulni a dolog egy kicsit, aztán elő lehet venni még ha vannak új fejlemények kontinens szinten.

A fő folyamatokra kontinens szinten marginálisnál is kisebb a hatása ezeknek a dolgoknak. Ez ő is nagyon jól tudja, de ez kit érdekel Zoli? Őt legkevésbé. :) Ennyi idő alatt már illene kiismerni a fiút és igen bonyolult gondolkodásmódját vsz. De hát amíg 3 millió embert elrángat egy ilyen népszavazásra nem sok remény van erre.

#782549 banyaiz Előzmény: #782488

Zoli kedves kollégám ugyanez történik migránsozás ügyben is. Bármilyen szomorú is ez, vagy hihetetlen a számodra.

Belekényszeríteni az ellenfeleket abba a pozícióba ami a gonosz migránsozás ellentettje. Vagyis az ő értelmezésében a hazaáruló pozícióba. :) Indulatokat gerjeszteni, dettó ugyanaz a bevált recept. Lásd most éppen a Jobbikot revolverezi ezzel mekkora hazaárulók ha nem szavazzák meg a kívánt módosítást.

Faék egyszerűségű világban ezzel lehet eredményeket felmutatni és ő ezt mivel állandóan ezt csinálja nagyon jól tudja.

Erről szól , a többi az a kamu és a parasztvakítás alkotmánymódosítás, gonosz kvóták, népszavazás és a többi ökörség.

Nem akarsz nekem hinni úgy látom hiába beszélek. :)

#782548 banyaiz Előzmény: #782488

De ha már szóba hoztad határontúli témát szívesen leírom róla a véleményem. :)

Tehát a játszma lényege felveszi azt a pozíciót határontúliaknak állampolgárság. Kettős cél 1. belekényszeríti a pol ellenfeleket az ellenkező pozícióba 2. ha ebből cirkusz van utána számíthat a határtúliak szavazatára. (+ még jelezni azt ellenzékből ő is él még , létezik még politikailag valami balhét kell csinálni :)

Mi történik nem sikerült elsőre de hatalmas cirkusz lett belőle (ez volt a cél) aztán később megadta az állampolgárságot (szavazatok) és az ellenzékén rajta ragadt ez amit mondasz románozás stb.

Teljes siker. Az , hogy ebből pol cirkuszt csinált mennyire megosztotta az országot és az elszakadt országrészeket mennyire káros jó sok pénzért teljesen mellékes a számára.

Mindig ez a taktikája jó sakkjátékos lehet, ha képezné magát, legalábbis kocsma szinten ő lenne a király. :) Mert vannak ilyen egyszerűségében ravasz húzásai. :) Alantas , de eredményes dolgok. :)

De ez bőven elég ebben a közegben ahhoz, hogy építgesse a totális hatalmát lassan lépésről lépésre amíg úgy nem lehet megkerülni mint a Fideszben. Mert ott is most jelentkezne egy kihívó teljesen esélytelen pozícióból indulna mert annyira szelektálta már a pártot és saját magához igazította.

Ezek azért nem figyelmen kívül hagyható dolgok Zoli.

#782544 banyaiz Előzmény: #782488

Azért nem tud rajta igazán fogást találni az ellenzék Zoli ez is egyértelmű mert levitte a politikát arra a szintre ahol ez a gonosz migránsozás is zajlik.

Kiragad egy egy olyan témát amiben az ő álláspontja eleve népszerű , és ott a lehető legalacsonyabb értelmi színvonalon nyomja a sódert.

Ezen nehéz fogást találni. Sokat beszéltünk már erről miért.

Ez a taktikája ami működik csak rettentő ártalmas az ország közéletének , és úgy kompletten az egész országnak.

Mintha a gyogyóba kerültél volna olyan hangulatban érzi jól magát politikailag. Persze ez neki nem tűnik fel mert ő eleve oda való. :)

Nekem ez a diagnózisom.

Mindez a politikai taktikázás nyilván semmit sem érne ha nem párosulna gazdasági eredményekkel stabilitással. Amivel viszont párosul, vannak érdemei ezen a téren ez kétségtelen. Nyilván ez 1x1 egy politikusnak ha gazdaság nem megy akkor bukta van hiába bármilyen szöveg. Erre nagy hangsúlyt is helyez erre odafigyeljen. Mondom nem könnyű fogást találni rajta. Ugyanazt csinálja nagyban mint piciben a fideszben. Ezen az úton megy előre.

#782543 banyaiz Előzmény: #782488

Több témát említesz Zoltán.

Szeretem különválasztani a dolgokat és vegytisztán vizsgálni. Piciből elindulsz és eljutsz a nagy egészig alapon. Tudományosan tudod. :)

Na szóval vizsgálódásaim a témakörben. Ez az egész migránsozás egy hatalmas kamu Viktor részéről. Az egész megvédés az egész erre felépített légvár. Az annyira egyértelmű szinte nem is vitaalap. :)

Ha belpolitikáról van szó, elég sok csalódást kellett elszenvednünk már rendszerváltás óta, én már csak a jelölt személyből indulok ki. Nyilván ezért jutottam Bokrosra mint alkalmas példányra.

Ha külön Viktort akarom neked vizsgálni én arra jutottam ez az ember nagyon súlyos pszichés zavarokkal küzd. Minden jegyét magán hordozza egy diktátornak nem is az egyszerű fajtából. Elég megnéznem a módszereit, és azt nagyjából 30 éve vezeti a Fideszt. Gondolj bele 30 éve egy ekkora pártnak a vitathatatlan vezetője azért az nem hétköznapi. Egyetlen módon képzelhető ez el mindenkit aki nem a hűbérese , feltétlen szolgája azt ki kell csinálni. Mert különben ez kizárt valaki 30 évig egy ekkora néppártnak a kihívó nélküli első számú vezetője legyen. Most pedig ugyanezt csinálja az országgal is, lépésről lépésre.

Ami nehézzé teszi a helyzetet mellette vannak építő jellegű dolgai is , amik ha nem párosulnának ezzel a személyiséggel elég jó vezetővé tennék. Ezek az építő jellegű dolgok feladják a leckét annak aki le akarná váltani jobb alternatívát tud e kínálni. A másik része nagyon jártas a bozótharcban , a mélyütések világában lásd akár csak a gonosz migránsozás témakörét. :)

Nagyon jó példa egyébként ez a határontúliakról szóló népszavazás is az egészre ha mélységében belegondolsz ki kezdeményezte azt és milyen politikai célokkal. Hadd ne részletezzem nyilván gondolkodó ember vagy hamar átlátod miért kellett abból is egy ekkora cirkuszt kreálni népszavazással .

#782488 Kiss Zoltán Előzmény: #782471

Ennek a bandának a szellemi vezetője "lerománozott" 2 millió erdélyi magyart,mindent megtett volna azért csak,hogy ne kapják meg ezt az igazából sokuk számára csak "jelképes" állampolgárságot!Most bezzeg,amikor több millió 20-25 év közötti európai kultúr körbe soha beilleszkedni nem tudó idegenről van szó,ide hajtaná az összeset!Nincs egyetlen lépése a DK-nak amivel ne rosszat akarnának Magyarországnak!A nagy demokrácia tudatáról meg annyit,a 2000-s évek végén a Magyar Nemzet/vagy Hírlap/ bojkottjára szólította fel az országot,meg,hogy a vállalatok bojkottálják az előfizetéseket,mindezt egy neki nem tetsző cikk miatt!Most meg kivonulnak a parlamentből a Népszabadság miatt!De nem baj este a nap végén a takarítónőknek kevesebb lesz a munkájuk!:)Lablalabla amit előadnak,ha népszavazás van az a baj-megjegyzem a kampány szerintem is enyhén szólva túl lett tolva-ha alkotmány módosítás akkor az,de egy a lényeg,hogy a külföldi megbízóikat ki tudják szolgálni,és mehessenek Brüsszelbe meg máshova fel venni a lét,meg Magyarországot feljelentgetni!Én nem mondom,hogy minden OK,ami jelenleg van,de ezeknek minden szavuk hiteltelen!El kell fogadni,hogy Orbán és a V4-ek miatt nem lesznek kvóták,és nem fordítva,amit ezek hazug módon állítanak,"az EU nem is akar kvótákat"mondogatják!A megáradt folyó sem azért tér vissza a normális medrébe,mert meggondolta magát,hanem azért,mert gátakkal megakadályozzák,hogy mindent ne tegyen tönkre!!

#782479 banyaiz Előzmény: #782468

Mert érted kivonulna a harcostársaival a nemzet ünnepén október 23-án és lecsövelnék a tömeget, előtte megittak 4 liter vizet , és ezt végrehajtanák az kb felérne ezzel amit művelnek itt ebben az ügyben. Csak a verbális helyett gyakorlati dologgal.

Csatlakozna a Jobbik is azzal a feltétellel töröljék el a letelepedési kötvényt. :)

Gondolom ha ezt tennék már szöget ütne az embertömegek fejében valami nem stimmel. Bár nem vagyok benne biztos . :)

Nagyjából ezeket tudom elmondani neked Zoli a témáról jelenleg.

#782477 banyaiz Előzmény: #782468

Kínosan olyan megfogalmazás amit mindig az adott helyzethez lehet értelmezni. Magyarul olyan mintha benne se lenne az Alkotmányban.

Még nem láttam sehol olyan értelmezést ami bemutatta volna jogilag miért jelent ez bármit is.

Még a Fidesz EB tagja Navracsics se állt elő ilyesmivel. Hogyan is tudna nem létező dologgal előállni.

Ha Viktor komolyan gondolná ezt az egészet belefoglalná az Alkotmányba Mo-n csak keresztény emberek kaphatnak állampolgárságot, és minimum felsőfokú magyar nyelvvizsgával kell rendelkezniük.

Szóval azt kell leszűrnöm még az a szerencse nem gondolja komolyan. :) De ez az elejétől teljesen egyértelmű az első perctől . Viszont az, hogy embermillióknak ez még most se esett le az már kicsit aggasztó. Nem tudom mi kellene nekik kiálljon és a szájukba hugyozzon október 23-án az emelvényről , vagy azt is megköszönnék? :)

Nem tudom tényleg Zoltán de nyugtass meg, hogy hasonlóan látod. :)

#782474 banyaiz Előzmény: #782468

De amit ajánlok nézd meg Japán szabályozásait amivel az ottani népesség összetételt óvni próbálják. Aztán hasonlítsd össze ezzel a parasztvakítással. :)

Hozzáteszem ott is vannak kiskapuk , és eléggé fenntarthatatlannak tűnik hozzáállásuk.

Csak egy-két példa vallási alapon szűrnek, nyelvtudás alapján szűrnek stb. Komoly a munkásságuk, fenntarthatatlan de komoly.

Ez az Orbán féle műsor a vicc kategóriába esik.

#782473 banyaiz Előzmény: #782468

Itt nem a DK-ról van szó elsősorban, most éppen a Jobbik ellen játsszák ki leginkább a hazaáruló kártyát.

A többi párt azt választotta mereven elzárkózik ilyen olyan indokkal, Jobbik lement a dagonyába támogatják ha teljesítik a kéréseiket. Pl letelepedési kötvénybiznisz letiltása.

Némileg más véleményen vagyok mint a megkérdezett szakértők. Szerintem nehéz lesz ezt a Jobbik ellen fordítani.

Viszont abban igazuk van a Jobbik se örülne ha alkotmánymódosítás ellen kellene szavazniuk .

De azt semmiképpen nem gondolnám Orbán érdeke, hogy ne legyen alkotmánymódosítás . Mert igen mulatságos lenne ekkora hűhó és még egy kamu alkmódosít. sincs a végén. Ezt nem engedheti meg, hazaárulók ide vagy oda. :)

Eljátszogatnak még a pöcsükkel a porban a szavazás időpontjáig.

De lényeg ha van módosítás ha nincs semmi köze Magyarország jövőbeni népességéhez. :) Ezért baromság.

#782472 banyaiz Előzmény: #782468

Azért Zoli mert semmi érdemire nincs hatással. Beletesznek az Alkotmányba vélhetően, a tervek szerint, egy általános bla bla szöveget ami automatikusan nem zár ki semmit. Ma sem lehet Magyarországra betelepíteni senkit csak úgy. :)

Parasztvakításnak a mintapéldánya a történet. Ha elolvasod ezt az indexes cikket amit ajánlottam láthatod még a megkérdezett kormánypárti tanácsadók is azon a véleményen voltak alkotmánymódosítás ide vagy oda lehetséges akár a kötelező kvóta is, másról nem is szólva. :) Pontosabban az egyértelmű ezen a véleményen vannak mi máson lennének? Csak ezt még le is nyilatkozzák. Érzed a különbséget? Annyira hülyének nézik az embereket, hogy még ezt is megteszik, még ki is mondják. :)

Egyértelmű, hogy ennek az egésznek nem ez a célja hanem belpolitikai játszadozás ezen a színvonalon. Valaki nem támogatja hazaáruló stb.

Abban mi a hazaárulás ha valaki értelmetlen baromságokat nem támogat azt még nem sikerült tisztázni. De hát ez mellékes az ügyben. :)

#782471 banyaiz Előzmény: #782461

Nincs mit, bízom benne nélkülem is hasonló következtetésre jutottak az olvasók/írók. :) Szívesen máskor is azért leszűröm az egyértelműt. Az egyik jó tulajdonságom elég jó hatásfokkal ismerem fel a nyilvánvalót. :)

#782468 Kiss Zoltán Előzmény: #782413

Miért értelmetlen az alkotmány módosítás?Mert akkor nem jöhetnek "ezek"Nekem a DK szavazás nélkül is hazaáruló bagázs!

#782461 Ibiza Előzmény: #782413

köszönjük az érelmezést, az emberi elme eme eszenciáját.. jó, hogy vagy nekünk. :) köszönjük.

http://www.origo.hu/nagy…

#782416 banyaiz

http://www.origo.hu/nagyvilag/20161020-brit-hadiha...

Egy másik dimenziójában a történetnek is zajlik egy játék. Putyin éppen növeli a tétet. Betol még néhány zsetont Szíriába.

Lassan időszerű lesz bevenni az Alkotmányba valamit ezzel kapcsolatban is. :)

Na ennyi elég is volt mára a hírekből.

#782413 banyaiz Előzmény: #782333

http://index.hu/belfold/2016/10/20/elore_kvotak_ko...

Közben az agysebészek konferenciáján is zajlik az élet. :)

Azon megy éppen a vita ki a hazaáruló.

Aki nem támogatja az értelmetlen alkotmánymódosítást az hazaáruló. A másik fél részéről támogatjuk az értelmetlen színjátékot, de töröljék el a letelepedési kötvényt.

Lefordítva magyarra a diliházban 2 magát idiótának álcázó a semmiről alkudozik egymással egy ilyen színjáték keretében.

Nagyszerű , csak így tovább gyerekek. Tartsunk még egy népszavazást arról is ki a hazaáruló.

Talán esetleg az aki ezzel a hülyeséggel eteti az embereket, esélyes a címre.