reggel eladtam a shortjaimat..csúnyák voltak de behozták az árukat.. 10650-700ról voltak..800fölé nem gondoltam felmegy.. várok egy visszapattanást..650-700..ott tolok rá egy újabbat..
reggel eladtam a shortjaimat..csúnyák voltak de behozták az árukat.. 10650-700ról voltak..800fölé nem gondoltam felmegy.. várok egy visszapattanást..650-700..ott tolok rá egy újabbat..
szerintem ma felkötik, hogy hétfőn -100ponttal indulhasson..hétfőn sok eus és német adat..
pont az okozta a käoszt tegnap a kereskedésemben, hogy mindkét irányba fordulós gyertyák, tüskékkel, minden megtévesztövel, amit csak akarsz :S
példa volt..shortra is igaz.. ráadásul egy elég nagy forgalmi tüske is volt.
tüske lefelé és felfelé is volt tegnap...
tüske lefelé és felfelé is volt tegnap...
shortom miatt megy fel..3x lejárta már..de mikor beleveszek túlmegy persze..de 750fölé nem várnám..
http://www.investing.com/indices/germany-30-future...
ilyen tüskékkel verik ki a longokat..
nem tudom, hogy a fogyasztás hova pörgethető még fel annyira, hogy ruhagyártóknak jó legyen. Dax komponensek egyike se tetszik egyelőre, de BOSS-t veszek, név kötelez :)))
nézek más DAX komponenseket, de annyira alulértékelt céget nem látok fényes jövő mellett.
ahogy a topikomban is irtam talän, nekem az jelenleg kedvenc bankom, folyamatosan veszem mär vagy fél éve
.
3-4-5 felé rakod a vételeket.. minden -20%után újabb pakk..
habár én a nokiába 5$ alatt még mindig látok fantáziát...
na mindegy, a lényeg, hogy a db-be az esést megvették, meg kérdés, hogy hány hadge fund száll ki, hány személy, vállalkozás bizonytalanodik el, látva a parát és megy át egy másik bankhoz... talán q3-ig erre is választ kapunk...
ez igy van
tiszta nokia szitu
sose gondoltam volna ott sem, hogy 1.1 eurora vagy hova fog esni. De az is mär 2-n is jo vétel volt utolag visszanézve
Most hogy ekkora para van, venni kéne, csak nem biztos, hogy ez az alja... akár még feleződhet is...