Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#782490 Lenthor Előzmény: #782460

Sziasztok, jó reggelt!

Nem egyszerű a helyzet. Nagyon nehéz most az indik alapján biztosat mondani.

Talán ma lemehetünk 10.545-ig. (Támaszok ami megakaszthatja, vagy megfordíthatja 10.675 és 10.650)

http://invst.ly/2l17b

Utána kezd bennem megerősödni, hogy felszaladunk a hetes chart Donchian felső vonalára, ami 10.802-n található.

http://invst.ly/2l18l

DAX

#782470 Boby. Előzmény: #782460

Amíg a kerályi gang,nem emigrál az USA-ba,nincs mitől tartaniuk,így sajnálatra sem méltóak.Orbán gyűlöletkeltéséhez képest,Trump kampánybeszédei a könnyű politikai talk show kategória.

DAX

#782467 rbbj11 Előzmény: #782459

Drága Ricsim!:)))). Nem is azt fogjak dijazni, hogy o micsoda jo elnok lesz, sem a vele várt gazdasagi fellendülést, hanem azt, hogy elkerultek a legrosszabbat. Minden alkalommal, mikor annak idejen egy hónapra megemeltek a ktg-vetesi plafont, hiaba nem oldotta meg semmi, raketazott a tőzsde, mondván hogy legalabb elkerultek az usa csodjet. Na ez ugyanilyen hatással lesz. Fogadni merek, hogy csak azert nem vagyunk ath-n, mert vmi kis esélyt azert bearaztak trumpra.

DAX

#782460 Lenthor Előzmény: #782452

Szegény amerikaiak! Most ők is megérezhetik, hogy hogyan kell szavazni a két rossz közül a kevésbé rosszra.

DAX

#782459 Ricsi Előzmény: #782452

Az szerintem nem rakéta. Olvastam egy érdekes kérdést:

Mondj 1 érvet Clinton asszony mellett, amiben nem szerepel a Trump-al való összehasonlítás.

DAX

#782451 rbbj11 Előzmény: #782449

szerintem mind hetesen, mind naposon teljesen felragadtunk egy plafonra, a hetes zäszlobol is egyértelmü felfelé kitörés történt, Draghi dumájára ahogy legutobb estünk 2000 p-t, most u.úgy tudunk emelkedni is rä 2000-t. Räadäsul sp még nem dölt el, de ha csak elindul a säv felsö részébe, mär az is kilökheti daxot 11e fölé, nemhogy ha amcsik elmennek a sávjuk tetejére is.

Persze ettöl még sokadjära ismét lefordulhatunk, de a fenti szempontokat is érdemes lehet mérlegelnetek, legaläbb egy menedzsment terv legyen a fiókba arra, ha innen mär 550 sem jön el, hanem egyböl 11.000 fölé mennénk.

Folyamatos a kockázatker…

#782450 Boby.

Folyamatos a kockázatkerülés a világban,ergo adják a papírokat,miközben az indexeken ebből szinte semmi sem látszik.Én ugyan nem vagyok szakértő,de szerintem ez nem a shortnak kedvez.A daxban meg pláne nem!

DAX

#782449 Daxofon Előzmény: #782438

nekem is megnyilt egy extremre berakott shortpakk

Igy mar ket csomaggal varom hogy elinduljunk lefelé

DAX

#782448 szetib Előzmény: #782444

Nagyon megy a csapkodás. Ebből jobb kimaradni szerintem. De nagy zuhét készítenek elő szerintem.

DAX

#782444 Kiss Zoltán Előzmény: #782433

Tavaly december 3-án sem mondott semmi tragikusat,aztán 11200-ról meg sem álltunk két hónap alatt 8800 környékéig!Most olyan "lenini" szöveget mondott: "tovább a mennyiségi lazítás útján,nem hátrálunk meg" Lózung,nem csodálkoznék,ha éppen most jönne a fordulat!

Elindultak lefelé az olajjal...

#782442 joepappa Előzmény: #782439

az olaj elképesztő. egyikl nap fel három másiknap le másfél legközlebb le kettő fel három. pff pedig annak örülnék ha 200lenne. :)

DAX

#782438 Lenthor Előzmény: #782432

Még jó hogy 10.600-on zártam sok shortot a támasz miatt. Legalább a haszon eltéve a nagy mozgással.

DAX

#782433 rbbj11 Előzmény: #782432

a tépésig a mai nap olyan szépen alakult...

amcsi piac teljesen le van maradva, most vagy ök kell nagyon meginduljanak végre vagy a dax van nagyon tulhuzva

DAX

#782432 Lenthor Előzmény: #782430

Pedig, de szépen csinálták. Longosokat kicsapták, majd a shortosokat és a megnyílt shortokat is tacsra tették.

Én még tartom, mert lefelé kell menni. Max. 10.800, de az is bizonytalan.

DAX

#782430 rbbj11 Előzmény: #782429

jol, van irány a Hold....ätkozott életbe, a tetön kell minden shortot longba forditanom, ezt egyszerüen nem hiszem el

Hogy a fenébe maradhatott benn ez a megbizäs, agyvérzést kapok

DAX

#782429 Lenthor Előzmény: #782426

A várakozásoknak megfelelően nem változtatott az irányadó kamaton,

illetve a kamatfolyosó alsó és felső határán az Európai Központi Bank

mai kamatdöntő ülésén, emellett pedig az eszközvásárlási program

feltételeihez sem nyúltak. Mario Draghi jegybankelnök az ülést követő

sajtótájékoztatón elmondta, hogy a program feltételrendszerének

változtatásáról jelenleg is folyik a belső vita, döntés decemberre

várható. Azt ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy a program idő előtti

kivezetése "szóba sem került", amivel egyértelműen az elmúlt hetekben a

piacon keringő pletykákat akarta megcáfolni.

DAX

#782428 rbbj11 Előzmény: #782425

én mindent stopolok szerintem....ez megällithatatlan rakéta

véletlen marad benn koräbbrol shortom....k életbe!!! és most ezért keveredtem shortba, teljesen akaratlanul