nem látom, hogy hol mennyi szaki van, de normálisan is hozzá lehet állni a munkához.
amúgy az egész egészségügyet úgy ahogy van át kellene alakítani, ezt ti is tudjátok, fent is tudják, csak senki nem mer karakteresebben hozzányúlni...
nem látom, hogy hol mennyi szaki van, de normálisan is hozzá lehet állni a munkához.
amúgy az egész egészségügyet úgy ahogy van át kellene alakítani, ezt ti is tudjátok, fent is tudják, csak senki nem mer karakteresebben hozzányúlni...
A jól bevált fasisztáktól rettegő kártya, megint előhúzták.
nem mi a probléma?
Most a morgás a probléma, vagy a szaki rész a probléma?
te is jól tudod, hogy nem ez a probléma, hanem az, hogy az esetek többségében morgós, hagyjál már stílus megy az egészségügyben. ugyanakkor elmész 10 szakorvoshoz 10 diagnózist add ugyanarra a problémára, ha bemutatod a kartonodat, akkor bólogat, aham aham szedje tovább... megtörtént eset, anyámat elkísértem a dokihoz, hogy én is halljam mit szakértenek neki, kérdem a dokit csökkentsük az adagot? hát lehet... jövő hónaptól? igen lehet... vagy mától? hát mától is lehet... el is hagyhatjuk? ha nagyon akarják el... wtf van? ő a szaki, ő tőle várja el az ember, hogy tudja mikor kell csökkenteni, vagy elhagyni... meg e mellé társul az arrogancia...
természetesen tisztelet a kivétel, mert vannak dokik akik lelkiismeretesen, emberi módon, normálisan elvégzik a munkájukat...
lehet, hogy Takony Árpád is ért a gyűlölködéshez, de ezt azt hiszem inkább Finkelstein-nek köszönhetjük....tegnap este volt egy nagyon érdekes beszélgetés az ORF2-n (Im Zentrum), ahol az amerikai választási kampányról beszélgettek....ott több példát is mutattak gyűlölködő hangulatkeltésre....osztrákoknál Jörg Haider volt ennek a nagymestere...
na, ezzel a paraszt hozzáállással jutottunk el oda, hogy nincs aki gyógyítson téged, maki, de föleg nem mosolyogva
Egyébként
2, megcsinálta rendesen
3, nem tudjuk, hogy szarzsák-e, azt tudjuk, hogy egy online makimajom szerint az, aki nem ismeri sem az embert, sem az ügy részleteit
Mondjuk, mindjárt érthetö, hogy Habony miért ilyen sikeres, a lakosság jelentös része imád ismeretlenül is gyülölködni
Kérdezem én, az autószerelö, a hentes éjszaka is dolgozik?
Ha nappal mogorva, akkor írsz a netre, hogy ki kell rúgni?
Szóval,
1, elmegy külföldre, te meg itthon anyázhatod a maradót kedvedre, nem kis részben azért megy el, mert itthon jelentös az "én fizetem a tb-t, és mindjárt csicskának tekintem az orvost" hozzáállás.
Boldog vagy makimajom? Ismeretlenül is leanyázhattál valakit a neten, virtuálisan. Megvolt a napi örömforrásod, lefogadom, hogy nem lesz elég :)
1. akkor menj az "anyádba" vagy brókernek takony
2. ha vállalja csinálja rendesen
3. nehogy már boldogok legyünk ilyen szarzsák is van..
te is ilyen vagy ugye? látom sziven ütött maki.. de akkor ne járjon a pofád ha autó- vagy liftszerelő a zöldséges a hentes ilyen.. ott bezzeg jár a mocskos pofátok igaz?
Igen, empátia elvárható lenne, igen, valóban sok elfásult orvos van, föleg ügyeletben sokan nem tul lelkesek. De ha ismered az ottani viszonyokat és lennének orvos barätaid, akik elsö kézböl mesélnek, akkor ezen nem lepödnél meg. Sajnos érthetö, hogy sok olyan amilyen, ami persze nem menti fel, ha orvos tulkinälat lenne, nyugodtan el is lehetne bocsátani, de részben azért egyre több orvos arrogäns, mert tudja, hogy azzal is szivességet tesz, hogy egyáltalan dolgozik, és ugyse rughatjäk ki szinte semmiert, hisz nem tudsz kit felvenni helyette.
kelletlen az éjszaka közepén, tehát rúgjuk ki
"ez a munkád és ki vagy fizetve"
1. Nem a rabszolgád, te paraszt
2. Ha kelletlenül fizetik, és kevés van belöle, akkor kelletlen lesz a stílusa
3. Nem válogathatsz, mert kevés van, örülj hogy van, aki még ellát, ha meg mindet kirúgod, aki éjszaka közepén kómásan és kelletlenül néz ki a fejéböl, akkor egy darab sem marad, és az milyen jól megoldja a problémát, igaz?
És miért alakult így? 1-es pont és 2-es pont
Dr House-ra is így felizgultál otthon? :)
nem az a lényeg.. hanem a kelletlenség..találkoztam vele én is.. mérges a doki mert felébresztik éjjel..egy óra alatt nem kerül elő.. (nem azért mert mást lát el) anyád...ez a munkád és ki vagy fizetve...ha nem tetszik, menj el a papírgyárba 3 műszakba..vagy a magánszférába...jaaa hogy ott nem kellesz, mert iszol meg buta vagy..bocs ennyi járt neked dokikám..
nem a hazaszállítás de azonnal a lényeg..a társadalomban vannak feladatok, ha elvállalod végezd rendesen..az orvoslás egy humánus munka..akkor elvárható némi empátia..
Persze a sérült is várhatott volna..az ő buta döntése volt..egylábon ugrálva nincs 7 km.. a portás segítőkész volt.. hívhatta volna a rokonokat ha nem tud várni. A tolókocsit is jogosan nem adták oda..hiszen nem közuti jármű..(mi van ha baleset van) és nem biztos visszaviszik miután már nem kell...
jó jó szörnyű hogy keves a mentő autó, de ez a sérült kb szellemileg is serult volt... Felesegemnek meséltem, es egyetértett velem, hogy ilyen szituban hajnali 5ig siman megvartuk volna hogy elinduljon a taxis szolgáltatás.
Ki az a marha aki elindul labon ugralva, ha mar ugyis egesz ejjel ott volt, hogy nyerjen 2 ora alvást otthon?
jaja, a dokit kell kirúgni, mert ellátta korrektül a beteget.
A doki tehet róla, hogy nincs betegszállító, hogy nincs taxi, hogy nincs a csórikámnak senkije aki jönne és segítene, és nem gondolkodott elöre, söt hogy nincs senki idegen se aki hirtelenjében segítene,
Meg a doki tehet róla, hogy nekiáll hazaugrálni 7km- t féllábon a nagyon okos és frissen varrt beutalt?
Megtaláltuk nyomorunk okát, a rohadt doki tehet mindenröl :)
"..bár az sem puhány." szerintem az..semmi tartása..egy plötty.. aki tanult harcművészetet, akik ilyen irányban képzettek azok másképp járnak.. kicsit a lábuk külső élén mennek..nem huppanva lépnek..harmonikus a mozgásuk..
magasan vannak a kamerák..elég egy bézbol sapi és már nem is látnak..nálam azért van alacsonyan is kamera.
Bizony, el kellett volna számoltatni, akkor most mindegyik lapítana, mint szar a fűben, nem ugrabugrálnának. Na ja, jópár fideszes sem... :-)
Vona volt az utolsó reményem elszámoltatás ügyében, de úgy tűnik, hogy ő is el fog "néppártosodni". :-/
Schiffer is akarta az elszámoltatást és ügynökakták nyilvánosságát, ha jól emlékszem.
LMP? Kár, hogy ezt tették belőle.
Tetszettek volna elszámoltatni. Volt rá eddig 6,5 év, közel 5 év 2/3-ban. Ezek nagyon jól elvannak a háttérben egymással, Ferivel is. Közösek a gyökerek, összenő, ami összetartozik.
http://index.hu/belfold/2016/10/16/tuntetes_sajtos...
Ez pedig ma volt. Várom már, mikor jelentik be, hogy az LMP és a PM összeolvad. Schiffer után már nagy a barátság újra. 2018-ban mennek az SZDSZ után. Csak remélni merem, hogy Schiffer csinál egy új pártot a saját, megbízható embereivel.
Szerintem a cipőből gondolják ugyanaz, + útvonal. Mert egyébként két teljesen különböző karakternek tűnik.
Ha a 2 ember ugyanaz akkor elég profin sikerült az álcázás. Főleg ha a végeredmény egy 3. variáció mikor tényleg önmaga. :)
Hát az a gyanúm ezek alapján a felvételek alapján kereshetik egy darabig. Nem úgy tűnik az egész mintha egy amatőrnek robbantani támadt volna kedve szabadidejében.
Az egésznek a kivitelezése + ez az álcázás.
Csak az a kérdés mikor nekirontott Csányinak aztán saját elhatározásból tette , vagy a főnöke utasítására. Mivel úgy veszem észre Viktor teljesen kézivezérli embereit nem tartom vszínűnek ő kezdett magánháborút.
Vagy ha igen akkor nagyon tökös gyerek. :)