Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Jól emlékszel, csak Dem…

#782098 banyaiz Előzmény: #782062

Jól emlékszel, csak Demján már a tak szöv központosítás megkezdésétől tiltakozott a dolgok ellen. Ennek kb a 20. lépése volt mikor fhb részvényvásárlás és egyéb dolgok miatt tiltakozott. Addig folyamatosan mást se csinált mint az asztalt ütötte Viktornál, hogy itt mi folyik.

Hogy van bőr a pofájukon…

#782097 Csusza

Hogy van bőr a pofájukon a komcsiknak október 23-án tüntetni???
Hát a jó kurva anyjukat! Ha a pufajkás miniszterelnök még élne, az is kimenne? Pofám leszakad...

http://index.hu/belfold/2016/10/11/lesz_kozos_elle...

Piff, most kellene kilövetni fletó egyik szemét, csak úgy, rendfenntartásból...

robbantó

#782096 Csusza Előzmény: #782089

Ez szerintem is fiatalabb, dinamikusabb mozgású, mint a kalapos robbantó, bár az sem puhány. Valahol hallottam, hogy esetleg ex rendőrök is lehetnek.

Fura, hogy nem sikerül találni egy felvételt, ahol látszik az arca. Én azt hittem, manapság már nem lehet megúszni ezt az utcán mászkálva.

robbantó

#782090 Ibiza Előzmény: #782089

http://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1289/12896/128966/12896662_e3125e229c42822e3c454dcef8b84cad_wm.jpg

ez a kettő lehet egyforma nálam.. azonos alkat..a kézfejét azonosan tartja..lépése is azonos..egyik lábával a másik elé lép..az előző videón is látszik..de mintha csak az egyik lábával tenné.

szerk: szerintem túltolták.. túlsúlyba kerülhettek a profilalkotók.. a "szakértők"..

robbantó

#782089 Ibiza

//indavideo.hu/video/Ujabb_felvetelek_a_Terez_koruti_robbantorol

Nekem nem tűnik azonosnak a két ember.. első bicebóca talán balkezes, kövérkés..vese- vagy pajzsmirigy problémás..a fejforma sem egyforma..a lépéseihez nem használja vagy csak ritkán és gyengén a kezeit..kevésbé hajlítja a lábát.. billeg is..a második harmónikus mozgású..dinamikus mindenki tudja -ha mást nem a filmekből- miket néznek a rendőrök..mobilinfók..kameraképek..tanúk.. szerintem többen voltak és szándékos dezinfókkal lefoglalták a rendőröket..Volt 170-175 magas 25 év körüli..majd akár nő is..később idősebb 40-45éves..most már sportos magas..

fridihez klaussmann

#782079 Ibiza

"Nagyfiúk", nagypénz, nagyrisza. Semmi több.

Kb ez..qrva ez mind..ismerek párat

szép kis sztori

#782069 Ibiza Előzmény: #782058

"..Lázárnak Csányira uszítása se volt véletlen nyilván."

erős tévedés.. lázárnak kellett változnia..ő békült.

Kicsit egyoldalú azért e…

#782064 prospero Előzmény: #782063

Kicsit egyoldalú azért ez a tájékoztatás, kezdhette volna korábbról is, mondjuk a rendszerváltás előtti és utáni időszaktól napjainkig, csak hogy teljes legyen a kép. Mondjuk 7 percben nehéz, legalább duplázni kellett volna az időkeretet, hogy a másik oldal disznóságai is beleférjenek a keretbe.

És így már értelmet is nyer a Chomsky idézet, melyet minden hatalom - kelettől-nyugatig, Kínától az Egyesült Államokig - alkalmaz, példa rá amit a bevándorlásügy kapcsán láthatsz a nyugati sajtóban pl. kölni erőszak, migránskérdés esetén. Nem PC a német nők elleni erőszakoskodás migránsok által - meg sem történt 4 napig, ha meg is történt, akkor nem úgy. Nem PC a no-go zóna, tehát no-go zónák nincsenek, még akkor sem, ha korábban BBC forgatott ilyen no-go zónában bemutatva a konfliktusokat. Akkor még nem volt politikai következmény, most már lehet, tehát tagadni kell a létezését is.

"A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni."

Persze nem csak gazdasági ellehetetlenítés létezik, hanem pl. bevett gyakorlat, hogy nem PC dolgok kimondása esetén egyszerűen rásütik, hogy ez egy konteo, vagy más módon próbálják meg nevetségessé tenni a gondolkodó embert.

Független újságírás az újkeletű demokráciákban nincs, ideológiáktól átitatott média van, és a világ értelmezésében az segít, ha tudod, hogy az adott terméket ki pénzelte, illetve tudod, hogy milyen ideológia kiszolgálója, miért keletkezett az a termék. Ha ez a mögöttes tudás nincs meg, vagy nem érdekel, akkor szabad préda vagy.

spéderrel kapcsolatban v…

#782062 prospero Előzmény: #782057

spéderrel kapcsolatban valami 70 milliárdos sztorit emlegettek takszövöket kötelezte volna fhb részvényvásárlásra, demján írt nyílt levelet Orbánnak, hogy figyeljen már oda mi folyik valójában takszövökkel kapcsolatban,ha jól emlékszem.

szuper ez az ábra, szép ez a kor, téphetem a hajamat mindenkor

#782059 banyaiz Előzmény: #782035

Csinos kis folyamatábra, nem tudok belekötni. Főleg ha figyelembe veszed a helyzetet "közjogi méltóságok" bebetonozva AB, főügyész , közt. elnök stb. Médiában a nyomulás, épp olvasom Népszava is gazdát cserélt mind az 50 dolgozójával együtt. 50 dolgozó egy gittegyletben többen vannak. :) Szóval média, bankok mint gazdaság fontos szereplői nem akármilyen pozíciót fogtak benne még BB-t privatizálják választás előtt az borítékolható. stb stb.

Egy esetleges választási bukás egyenlő lenne az országban a káosszal ilyen felállás mellett.

Főleg ha azt nézem ez egy folyamat és minimum 2 évig még tart. Jelenlegi esélyeket nézve inkább minimum 6 évig.

6 év ennyi telt el 2010 óta. :) Hát akkor egy váltás ha ez ilyen ütemben megy tovább , szinte rögtön sakk matt helyzetben lenne új kormány mit kezdjen a bürokráciától a gazdaságig, médiáig mindennel.

Na jó a közmédiát könnyedén átalakítanák. :) Nem éppen az egyszerű forgatókönyvet vetíti előre mindez ebből a folyamatábrából.

Majdhogynem egy rendszerváltás 89-el felérő dolognak tűnik ez . Annyi különbséggel akkor közjogi pozíciók automatikusan megüresedtek .

Akkor még a gonosz migránsokról nem is szóltunk. :)

szép kis sztori

#782058 banyaiz Előzmény: #782055

Spéder rossz fát tett a tűzre, vszínű nehezen volt kézivezérelhető. Vagy nem voltak elégedettek az eredményekkel, vagy mindkettő.

Lázárnak Csányira uszítása se volt véletlen nyilván. Hát az otp azért nem egy Népszabadság ahhoz még sokat kell sakk és pókerezni fhb-takszöv-posta legyőzze a piacon. Pontosabban adjuk még hozzá mkb-t és bb-t is. De Otp-nek is nagyon résen kell lennie mert ez így együtt egy állami hátszéllel már nem egy futottak még kategória. Nem örülök ennek a Spéder fejleménynek jobban díjaztam volna ha karatéznak egymással egyet házon belül. :) Hátha a kardok is előkerültek volna. :) Nem egy jó hír ez otp-nek Spédert így lerendezték.

Lényeg a lényeg Prosper…

#782057 banyaiz Előzmény: #782023

Lényeg a lényeg Prospero ennek a néhány médiakurvának a "vitájából" vagy műbalhéjából azon kívül, hogy az egyik lakásán rendel , másik útszéli, hogy a pók megszőtte hálóját itt is.

Még egy Hajós se tud neki ellenállni. :)

Fridi kicsit túldimenzionálta vsz Hajós, vagy Tilla szerepét a világ alakulásában, sajátját is.

FHB sztori, Népszabadság sztori szép kis hét. Ezekre a bankos dolgokra vagyok nagyon kíváncsi mert ez a média bohóckodás kategória anyagilag a bankos bulikhoz képest. Mit fognak ebből az fhb-takszöv-posta sztoriból is alkotni. Spédert kitúrták belőle sikeresen. Úgy látszik nem volt elég megbízható káder.

Időzítés is érdekes a nagy kvótanépszavazás csúcspont utáni politika csömörben rendezik a család problémás ügyeit 1 hét alatt. :) Keresztapa is megirigyelte volna ezt az időzítést.

#782051 rbbj11 Előzmény: #782035

ez jo összefoglalo, de azert sztem ennél pozitivabb lehetöségek is vannak :)

Forumos tagok

#782048 rbbj11 Előzmény: #781996

hät...oké :)

Ugy lätszik, sose voltam olyan nagy tärsasägi ember. :) Azt tudom, h egyszer egy bp-i étteremben sokan voltunk, de olyan sokan, h. én mär a felét fel sem ismertem volna 2 héttel késöbb sem :D Butän nem nyitottam dossziékat, de még csak meg se számoltam a részvevöket :D

#782047 prospero Előzmény: #782046

Igaz. Bár bizonyos szempontból már most is jobb a helyzet nálunk, mint náluk. Lsd. biztonság. Csak nem tudjuk értékelni.