Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Tőzsdenyúl tévelygése

#782019 Csusza Előzmény: #781986

Általában csak írok, a válaszok nem szoktak érdekelni. :-D

De jogos, és most olvastam is, de még nem volt időm semmire, dolgoznom kell. Kb 20 év után alkalmazott lettem. :-D Na jó, persze a magam módján, nem az a fix munkaidős dolog. ;-)

Aki gondolja, már írhatja is a dossziémba, hogy közveszélyes munkakerülő vagyok.

Tőzsdenyúl tévelygése

#782006 phiona Előzmény: #781984

Sokakat nem látsz élőben akik írnak itt. Én ritkán írok, akik gyakran is: rejtőzködnek. Én nem, meg lehet ismerni meg személyesen elég rendes is vagyok, a kritikus énem ált este a híreket olvasva tör elő :-) A „nagy nevek” akiket a tőkepiac is elismert bloggereknek tart, nyilván nem adom ki. Nem feltétlenül aktívak itt manapság. Jósnős: sztem nálad lesz a tali SVK-n, fax akarja csoki távoli hideg vizét :-)

Tőzsdenyúl tévelygése

#782003 phiona Előzmény: #781986

Nincs PÜ-m most, ha írtál nem jött át. Viszont h néztem: 2010 júliusától vagyok itt.

Tőzsdenyúl tévelygése

#782000 phiona Előzmény: #781983

Hátt figyu… vagy őszintén vagy sehogy :-) Anyám szerint is elszálltam mert túl sok a rajongóm és nincs kontrollom. Sztem meg én látok jól, ő öreg már és van kontrollom ajjajaj, fiatalok szednek szét h érvelj, ez a legkeményebb. Mindig elfogadtatom az érveimet, nem jegyekért és nem itt… pasim se kímélt soha. És nem h elfogadtatom hanem ők mondják ki h végül is igazad van. Tudom h megosztó amit képviselek, lehet x-elni de mégis mindenki inkább tapadni szeretne… meleg a kályhám a szívem fűti meg a hozzám hasonlóké (nah jó a fa is :-))

Csusza: mi volt konkrétan amiben bántottalak? nem emlékszem és bocsánat. Nagy a szám és az egóm is, lehet h akaratlanul beléd mentem de absz nem elmlékszem – csak a maira, ahol te jöttél belém. Arra sem emlékszem h egyáltalán hozzzászóló lettél volna a napokban a main kívül, biztos én öregszem.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781996 Sumér harcos Előzmény: #781993

:)

de 2009 óta volt,

2009-2010ben láttam olykor 70-120főt ,aki egyszerre,egyidejűleg online volt.

a találkozókon meg mindig mások szerepeltek,akik nagyrésze eltűnt azóta,elbukott vagyonnal,vagy a franc tudja kire sértődött meg,vagy egyszerűen nem foglalkozik tőzsdével,közélettel, semmivel,senkivel,ami miatt ide jönne.

most az utobbi 2évben van egy állandósult ultramag,akik szinte minden találkozón szerepelnek,kitartottak 2009 óta is,vagy ezért-vagy azért.

igy 80dossziém van:)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781994 matgab Előzmény: #781991

http://www.portfolio.hu/befektetes/kiszivargott_eg...

Azért jól keresnek ezek a sofőrök az ügyészségen, hogy van a questornál kiveendő 200 milliója...

És milyen szerencsés, hogy pont egy nappal a bedőlés előtt jutott eszébe kivenni mind... Micsoda véletlenek, hihetetlen.

Ha ezt tudom, akkor én is inkább sofőr lettem volna..

Tőzsdenyúl tévelygése

#781988 Ibiza Előzmény: #781982

tudom mit tettél tavaly télen..:) ha talin is volt akkor végetek.. kompromittáló fotó hegyek..

Tőzsdenyúl tévelygése

#781985 phiona Előzmény: #781982

Áhh szivi, soha 1 szót se írtam fel csak van olyan h jó agy meg jó memó... amit olvasok megjegyzem. Keresztre leszek feszítve érte látom :-) Kész koncepciós készül ellenem, "lenyomoztam" a mit? Csak olvastalak benneteket, meg küldtek nekem mások is anyagokat - személyében csak a tigrincsről. "Könyörgöm akasszuk fel", ezt akarjátok mert kellemetlen igazságokkal szembesítek. Hasznosabb lenne szembenézni magatokkal. Engem akasztásilag sem találtok, próbáljatok gondolkodni és csaoooo :-)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781984 Sumér harcos Előzmény: #781968

hehe:)))

akit találkozokon soha nem láttunk,társithattunk archoz,programol egy nyilvános forum,oldal legnagyobb neveiről??én embereket ismerek,találkoztam a forumról,vagy 50fővel,ez 50dosszié:)+az ő általuk csekkolt infóból még 30dosszié:)de hogy a legnagyobbakat-e?:)fogalmam sincs, miben kellene ezt mérni,van ötleted?;)

vannak vitáitok,a legnagyobbakkal?de ez nem tartozik ránk.:)

rólam is mondhatnál vmi jósnőset,de ne halgass a többiekre,amit ők mondanak:)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781983 Csusza Előzmény: #781939

Ez konkrétan nem Ibiza műve. Annak ellenére, hogy Ibizával rendszeresen meg szoktuk harapdálni egymást, mert piszok nehéz ember. :-)

De ez most más. Phiona olyan szinten arrogánsan, fölényesen, kioktatóan írt nekem egy hozzászolásomra, hogy nyilván kinyílt a bicska a zsebemben. Beskatulyázott, ismeretlenül minősített, mint embert, és ezt nem szeretem, és nem tűröm.

Ez a szint nekem sem otthonos, ha olvastál tőlem bármit is itt, akkor beláthatod. Ő rántott le ebbe a mélységbe. Ezt kicsit szégyellem is, hogy hagytam magam, ez gyengeség, belátom... :-/ Még szerencse, hogy csak ebbe a mélységbe, és nem oda, ahonnan ő ír, fenyegetőzik, megfigyel, még időben kiszálltam a játékából.

Természetesen nem fogalmazom át, amit írtam, mert az reakció volt. Ha olyan az akció, ilyen a reakció.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781982 Csusza Előzmény: #781920

Basszus! Engem is figyel, lenyomozott, jegyzetelt, nagyon kemény!!! :-D

Tőzsdenyúl tévelygése

#781972 Ibiza Előzmény: #781968

a jó öreg gyanu keltés igaz.. a múltkor felhatalmaztalak rakd be bátrán..azt a képet is amin lefolyok a motorról.. de hazudoztál elsunnyogtál..

a személyes adataimat nem hinném ismered.. itt a fórumon kb 4-5 ember tudja..ők személyesen is ismernek..jó arcok.. nekik van benyomásuk rólam..nem gondolom kiadták volna neked.

bezzeg téged a "legnagyobb nevek" ismernek.. :D tetszik..

Az életemnek nincs egy szakasza sem amit ne vállalnék..

tehát kamu... ügyeskedés..vatában tüzelés..hátha kiugrik valami a bokorból :)..