Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Staples

#783026 rbbj11 Előzmény: #783015

de nem kell azokbol välasztani, ami nem tetszik, többet is felsoroltam, biztos van köztük olyan, amit te is jo szivvel vennél?

Lennart is ajánlom pl

Staples

#783023 rbbj11 Előzmény: #783015

Irodaszer piacon 2 nagy szereplö van, és irodszerekre mindig lesz igény. Tehát hosszabb tävon 2 ut lehetséges: a folyamatos veszteségesség miatt vhogy lehetövé válik spls felväsärläsa (szep premiummal) vagy spls végül agyonnyomja odp-t, és onnantol monopolként profitrobbanás.

Mindket ut a rv jelentös felértékelödéséhez vezet. Van egy harmadik lehetöség: cégfeldaraboläs, de ez is végül a jelenlegi ärfolyamnäl jobbat fog eredményezni

Staples

#783015 Janicroft Előzmény: #783013

Azt sajnálom hogy nem jött össze ez a SPLS-ODP felvásárlás, egész sok pénzt elb@xtam ezzel...
Viszont egyikben sem látok még mindig erőt, a SPLS talán a fenntartható? osztalék miatt lehet érdekes, mert egyébként a bevételei az utolsó 4 évben rendre csökkentek, igaz ezzel együtt a költségeit is csökkentette, viszont P/E-je nincs, mert eredménye sincs. Utoljára 16 éve járt ott az árfolyam ahol most, gyakorlatilag ez a részvény kb 10 éve folyamatosan esik. Miben látod a feltámadás lehetőségét?
Ja és talán nem is fontos leírnom, mert egy jó ideje már beszélgetünk itt, de: nehogy rossz néven vedd ezeket a kédéseket, mostanában olyan mintha minden beírásodat challengelném, de nem erről van szó, csak próbálom megérteni mik a sztorik az ötletek mögött.

Ford

#783012 Ddavid Előzmény: #782978

spls beesett pedig sokkal jobbak a kilatasai min 13$os atfolyamon...

TSLA ban lehet 1 felkor. Raspekizzunk?

Under Armour

#783011 rbbj11 Előzmény: #783008

a P/E mellett növekedési kilätäsok a fontosak, vagyis forward P/E. Az pedig pär éves tävon a jelenlegi bekerrel 10 alá värható.

Under Armour

#782999 Janicroft Előzmény: #782978

Látom ez nálad is listán van, matgabnál is, tőle is kérdeztem mit láttok benne, szerintem egyértelműen drága, még az idei 60%-os esés után is 40-es a P/E-je.

Kuka AG

#782980 phoebe46

Kukáról mi a véleményetek? Mindig szemezek vele, de nem jutottam el vételig. Amikor jött a hír, hogy felvásárolják drága lett, mostanra szépen visszacsorgott 80euró környékére.

Ford

#782127 Janicroft Előzmény: #781944

Daimlerből én a múlt héten szálltam ki, épp miután a KBC vételre ajánlotta. Szerintem az egész autóipar most tetőzik, a következő negyedévben már nem fognak nőni az autóeladások.

Ford

#781965 rbbj11 Előzmény: #781957

nekem autogyärtok közt mär 2 éve Ford, Tesla a favoritom és ez nem vältozott, nem hiszek Merci árazásában (ez csak megérzés, nincs mögötte semmi racionalitäs. Arra szämitok, h elöbb utobb VW-hez hasonlo cipöbe kerül, nem tudom meg mivel, de ez lesz, meggyözödésem)

Ford

#781957 matgab Előzmény: #781944

a Rolls Royce autó gyártóban (BMW) , vagy a RR részvényben ami nem autókat gyárt?

Daimler nagyon megy. Nagyon eltalálták a formavilágát az új Mercikek.

Ford

#781918 Koffein Előzmény: #781861

a fordnál, az oszti kevesebb lesz, az idei 7% helyett kb 5%os osztalék hozamra lehet számítani, még a negyedévi 15 centes osztin nem akarnak változtatni, de plusz oszti kifizetés nem lesz, mert elment a zsé innovációs projektekre... valami ilyesmi ütötte meg a fülemet egy nyilatkozatban... :)

ha kecsegtet az autóipar, akkor a daimlert is megnézheted, lehet az már nem rbbj faktoros, de ahogy nézem a havi autóeladásokat nagyon fut a szekér... :)

Ford

#781861 rbbj11 Előzmény: #781858

17ig is érdemes lenne värni rä, nagyon jo äron van most minden szempontbol, mär nézem is, milyen äron szälljak be ;)