de nem kell azokbol välasztani, ami nem tetszik, többet is felsoroltam, biztos van köztük olyan, amit te is jo szivvel vennél?
Lennart is ajánlom pl
de nem kell azokbol välasztani, ami nem tetszik, többet is felsoroltam, biztos van köztük olyan, amit te is jo szivvel vennél?
Lennart is ajánlom pl
Irodaszer piacon 2 nagy szereplö van, és irodszerekre mindig lesz igény. Tehát hosszabb tävon 2 ut lehetséges: a folyamatos veszteségesség miatt vhogy lehetövé válik spls felväsärläsa (szep premiummal) vagy spls végül agyonnyomja odp-t, és onnantol monopolként profitrobbanás.
Mindket ut a rv jelentös felértékelödéséhez vezet. Van egy harmadik lehetöség: cégfeldaraboläs, de ez is végül a jelenlegi ärfolyamnäl jobbat fog eredményezni
Azt sajnálom hogy nem jött össze ez a SPLS-ODP felvásárlás, egész sok pénzt elb@xtam ezzel...
Viszont egyikben sem látok még mindig erőt, a SPLS talán a fenntartható? osztalék miatt lehet érdekes, mert egyébként a bevételei az utolsó 4 évben rendre csökkentek, igaz ezzel együtt a költségeit is csökkentette, viszont P/E-je nincs, mert eredménye sincs. Utoljára 16 éve járt ott az árfolyam ahol most, gyakorlatilag ez a részvény kb 10 éve folyamatosan esik. Miben látod a feltámadás lehetőségét?
Ja és talán nem is fontos leírnom, mert egy jó ideje már beszélgetünk itt, de: nehogy rossz néven vedd ezeket a kédéseket, mostanában olyan mintha minden beírásodat challengelném, de nem erről van szó, csak próbálom megérteni mik a sztorik az ötletek mögött.
spls beesett pedig sokkal jobbak a kilatasai min 13$os atfolyamon...
TSLA ban lehet 1 felkor. Raspekizzunk?
a P/E mellett növekedési kilätäsok a fontosak, vagyis forward P/E. Az pedig pär éves tävon a jelenlegi bekerrel 10 alá värható.
Látom ez nálad is listán van, matgabnál is, tőle is kérdeztem mit láttok benne, szerintem egyértelműen drága, még az idei 60%-os esés után is 40-es a P/E-je.
Kukáról mi a véleményetek? Mindig szemezek vele, de nem jutottam el vételig. Amikor jött a hír, hogy felvásárolják drága lett, mostanra szépen visszacsorgott 80euró környékére.
jó estét mindenkinek! vannak tippjeitek amcsi részvényekre? longra persze :)
Daimlerből én a múlt héten szálltam ki, épp miután a KBC vételre ajánlotta. Szerintem az egész autóipar most tetőzik, a következő negyedévben már nem fognak nőni az autóeladások.
nem rossz cég, érdemes elgondolkozni rajta: https://www.ir.randstad.com/~/media/Files/R/Randst...
nekem autogyärtok közt mär 2 éve Ford, Tesla a favoritom és ez nem vältozott, nem hiszek Merci árazásában (ez csak megérzés, nincs mögötte semmi racionalitäs. Arra szämitok, h elöbb utobb VW-hez hasonlo cipöbe kerül, nem tudom meg mivel, de ez lesz, meggyözödésem)
a Rolls Royce autó gyártóban (BMW) , vagy a RR részvényben ami nem autókat gyárt?
Daimler nagyon megy. Nagyon eltalálták a formavilágát az új Mercikek.
daimlerben nem hiszek ezeken az ärszinteken
Rolls Royce-ban vagyok ujra es ujra
a fordnál, az oszti kevesebb lesz, az idei 7% helyett kb 5%os osztalék hozamra lehet számítani, még a negyedévi 15 centes osztin nem akarnak változtatni, de plusz oszti kifizetés nem lesz, mert elment a zsé innovációs projektekre... valami ilyesmi ütötte meg a fülemet egy nyilatkozatban... :)
ha kecsegtet az autóipar, akkor a daimlert is megnézheted, lehet az már nem rbbj faktoros, de ahogy nézem a havi autóeladásokat nagyon fut a szekér... :)