mert olyan szakértőnek mutatkozik:)
készült tavaly nagyon bényére ő is:)
mert olyan szakértőnek mutatkozik:)
készült tavaly nagyon bényére ő is:)
Ti meg,Te,Anti meg a csapat,nem motoroztatok erre egész nyáron?????
Vártam egy telefont,és már meg is hivtam volna a brigádot fagyizni.:)
Főleg,mivel dobáltam a forró edényt,törtem az üveg lopótököt,meg ilyenek.
Sziasztok!
Nekem a december 3 biztos nem jó! Ha valami jó lesz, az esetleg november 26, de ezt is úgy 2 hét múlva november elején tudom meg!
Jók legyetek:-)
Ide úgyis ritkán jár.. honnan tudod, h pszichomókus?
nekem a nov vége jobb lenne, mert dec.3 a szülinapom, és gyerekes hétvége... és mivel rekord hideget mondanak a télre, ezért lehet lékfürdés lesz csak.. de persze ha többeknek ez a jó, akkor megoldom... én azt kérem, hogy aki biztos hogy jönne az írja meg, hogy nov.26 és/vagy dec.3 a jó... és akkor a biztos érkezők ismeretében döntünk... Keri? Waszi? Herceg? Többiek?
ilyen papucs tipus vagyok:)
meg vigyázz, jön majd itt megint Phinona,pszichologus csajszi,aztán megkapod a magadét.:))
5-8 kimenő? Tudod mikor hagynám, h bárki szabályozzon.. :-)
3-as pontra: Lehet kevesebbet is inni.. :-)
Erdőbénye november 26??többeknek ez a dátum is jo,
vkinek ki kellene mondani mi?hol?Mikor?fixen:)
viszont,ugy nézem a csapat nagyrészének azért ez a december 3 a legjobb inkább bármire is.
szerintem Erdőbénye és Soltvadkert is,itt 2héten belül mindkettő,nem megy,ahogyan többen is céloztak rá viccből.
nos,részemről,ugyanazt tudom mondani,mint Robi RBB,nekem is kurta messze van bénye,680-800km oda-vissza.
1. ismerem magam,van évente kb. 5-8 kimenőm,ezeken általában be is dobom a lovak közé a gyeplőt,kihasználva minden pillanatát az ámokfutásnak:)
2.kétnapos a turné Erdőbényére,szinte össz.egy nap utazás közé félidőben beszoritva egy massziv piálás.
ez nekem már nem megy ilyen távolságból,ilyen időbeosztásban.
3. Zombán voltam májusban a csapattal,onnan is művészet volt haza lődörögnöm ,pedig az csak kb. 70km.
Igy Erdőbényét én idén kihagyom,mivel az elsődleges dátum sem jo,plusz senki ne gondolja,hogy sértődöttségből fakadóan, massziv önismeret az oka.:)
szerintem mindkettőt megtarthatjuk :) csak a dátumokat fixáljuk le,
most csekkoltam, nekem u. ennyi täv és idö Trieszt, +1 ora Velence. Nem akarunk inkäbb Triesztbe menni? Annak is megvan a hangulata, és tó helyett lehetne csobbani a tengerben is ;)
nekem idén Bénye semmikor sem jó, tul messze van, mär vadkert is hatäreset, de dec.3 nekem meg szabad
nekem nem jo sajnos,osztálytalálkozom van a naptárban,már másfél honapja arra a dátumra.
bényére hozzám senki ne igazitson dátumot.
ott van oldal- szervező 2fő,meg ugye helyszin- szervező,többiek aki bujt-aki nem.
nekem sajnos nem jo.
Akinek nem jó, az beírhatná, h mikor oké..
Nekem senem jó! Dec 3 Vadkertre csúcs lenne :(((
Gyere Te iis, mi meg majd megyünk Vadkertre.. :-)
Hello!:)
nos,akkor bénye vs. svk eldőlt, bénye lesz,rendben.
eszemben sem volt belekeverni,csak ugy elvoltak itt anyatlanodva már nélküled,hogy kiprovokálták:)
dátum- november 26.-ugy fest.