Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Mylan?

#781067 matgab Előzmény: #781063

tegnap CDE.US kiszórva még nyitóban.

Szerintem 3 napon belül magára fog találni az ezüst és megy 20%-ot a CDE...

Mylan?

#780898 matgab Előzmény: #780896

már +45%...

Semmi hírt nem látok se a marketwatchon, se a yahoo-n, se a bloombergen...

Ezt már szeretem... Ez akkor lenne még jobb, ha vettem volna 2 USD alatt, nemcsak 12 felett...

Mylan?

#780896 matgab Előzmény: #780876

seadrill premarketben +32%-on nagy forgalommal? Mi történt?

pont tegnap kezdtem el gondolkodni, hogy 2 USD alatt mindig nagyon megrántják... Na majd most nem felejtem el eladni 7 USD-nél, mint a múltkor...

Mylan?

#780860 matgab Előzmény: #780466

rohadt Graphipark... Fél évig benne álltam, majd eladtam kis veszteséggel, most meg persze megindult...

ALERT!! Világpiacra meghatározó jelentőségű extra minipakk Deutsch Bank vétel...

Mylan?

#780466 Janicroft Előzmény: #780319

Még a profiknál is van olyan, hogy épp csa kiüti őket a stop, aztán meg száguld az árfolyam... nálad pedig kicsit impulzusszerű kereskedés van néha és nincs meg hogy mennyi veszteséget vagy hajlandó elszenvedni és hova várod a pozíciót. Efelé kellene elmozdulnod kicsit. Ha van egy impulzusszerű ötleted, meglátásod, akkor kicsit mélyebben ki kellene elemezni hogy mi lesz a sttratégia. PErsze a faktor ellen menni úgysem lehet ;)

Mylan?

#780316 matgab Előzmény: #780298

múltkor vásárolt Mylan pakk kidobva...

fájó vereség volt ez... Már csak azért is, mert avételemet követő napon +3%-ban volt ez a szar, onnan esett 2 nap alatt több, mint 10%-ot...

Mylan?

#780298 matgab Előzmény: #780255

ezt a mylan-t beszoptam... Pedig nagyon gondolkodtam rajta, hogy eladom 50-nél... A francnak nem adtam el...