Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Mylan?

#781693 rbbj11 Előzmény: #781399

40.34-en a réssel nyitásnál nyilt shortom benne, köszi neked matgab, sose vettem volna észre ezt a részvényt nélküled. :)

37.05-re tettem take profit-ot, mär minimäl nyereséget védek stoppal. :)

Mylan?

#781399 matgab Előzmény: #781364

vow:

Az egyedi részvények közül a Mylan-t érdemes kiemelni. Friss hír a gyógyszergyártóval kapcsolatban, hogy sikerült megállapodniuk az Amerikai Igazságügyi Minisztériummal, hogy 469 millió dollárt fizetnek az Epipen nevezetű készítményük árazása miatt kialakult botrány megállapodásaként. A híreket pozitívan fogadták a befektetők, a Mylan árfolyama több mint 12 százalékot emelkedett a nyitás előtti kereskedésen.

Pénteken nagyon eladhatnékom támadt 35-36 USD körül... Már be is vittem az eladást, erre mondom magamnak: ha ilyen eős eladás érzésem van, akkor biztos most jön egy emelkedés és inkább nem adom el , úgyhogy megmaradt a pakk...

Kicseleztem saját faktoromat...:-)

Mylan?

#781364 Stef Előzmény: #781276

Amennyiben kidobod akkor pattanni fog, ha nem dobod ki, akkor meg esik még tovább :) faktor hatás ;-)

Én technikailag így látom:

https://www.tradingview.com/x/KNFV8ybE/

De! Ez csak egy vélemény és a kereskedési döntést Neked kell meghozni...

Ez havi(!!!) chart. Szvsz egy pici leszúrás $33 környékére majd fordul. Ott van az emelkedő csati teteje + 200 napos + fibo 61.8%-os visszateszt + RSI 40-es support

[Amennyiben a 4-esnek csak a B-je jön le, akkor is felmegy innen még $47-48-ra, hogy utánna a $20-16 tartományból forduljon]

Fundához nem értek...

Mylan?

#781067 matgab Előzmény: #781063

tegnap CDE.US kiszórva még nyitóban.

Szerintem 3 napon belül magára fog találni az ezüst és megy 20%-ot a CDE...

Mylan?

#780898 matgab Előzmény: #780896

már +45%...

Semmi hírt nem látok se a marketwatchon, se a yahoo-n, se a bloombergen...

Ezt már szeretem... Ez akkor lenne még jobb, ha vettem volna 2 USD alatt, nemcsak 12 felett...

Mylan?

#780896 matgab Előzmény: #780876

seadrill premarketben +32%-on nagy forgalommal? Mi történt?

pont tegnap kezdtem el gondolkodni, hogy 2 USD alatt mindig nagyon megrántják... Na majd most nem felejtem el eladni 7 USD-nél, mint a múltkor...

Mylan?

#780860 matgab Előzmény: #780466

rohadt Graphipark... Fél évig benne álltam, majd eladtam kis veszteséggel, most meg persze megindult...

ALERT!! Világpiacra meghatározó jelentőségű extra minipakk Deutsch Bank vétel...

Mylan?

#780466 Janicroft Előzmény: #780319

Még a profiknál is van olyan, hogy épp csa kiüti őket a stop, aztán meg száguld az árfolyam... nálad pedig kicsit impulzusszerű kereskedés van néha és nincs meg hogy mennyi veszteséget vagy hajlandó elszenvedni és hova várod a pozíciót. Efelé kellene elmozdulnod kicsit. Ha van egy impulzusszerű ötleted, meglátásod, akkor kicsit mélyebben ki kellene elemezni hogy mi lesz a sttratégia. PErsze a faktor ellen menni úgysem lehet ;)

Mylan?

#780316 matgab Előzmény: #780298

múltkor vásárolt Mylan pakk kidobva...

fájó vereség volt ez... Már csak azért is, mert avételemet követő napon +3%-ban volt ez a szar, onnan esett 2 nap alatt több, mint 10%-ot...

Mylan?

#780298 matgab Előzmény: #780255

ezt a mylan-t beszoptam... Pedig nagyon gondolkodtam rajta, hogy eladom 50-nél... A francnak nem adtam el...