Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Azért a hülyeségnek is v…

#781319 walex Előzmény: #781309

Azért a hülyeségnek is vannak határai.

Nem a szívem csücske az Együtt, PM, a Schiffer nélküli LMP, a cuki irányvonalú Jobbik sem, de amikor a két nagy kommunista párt tagjai egymás valagát nyalták a KISZ-ben, MSZMP-ben, s egy részük ügynökként (nem véletlenül takargatják a mai napig közösen az ügynöklistákat), addig a Jobbik, Együtt, PM, LMP java része max. általános iskolás lehetett.

Az szdsz-t, az mdfet, jo…

#781309 prospero Előzmény: #781305

Az szdsz-t, az mdfet, jobbikot, az lmpt, az együttet meg a pmet se hagyjuk ki a kommunista áldásból.

A demokrácia állapotáért és a sajtószabadságért pedig úgy kell aggódni, hogy egy másik sajtóterméket égetni kell. :-)!

az mszp állt ki mögüle, …

#781305 tozsdenyul Előzmény: #781302

az mszp állt ki mögüle, azon meg nem kell csodálkozni

Eddig is tudtuk hogy hülyék, vagy kiszolgálják egymást a fidesszel, vagy mindkettö egyszerre

A komcsik két pártba menekültek, mszp, fidesz

Az ellenzék vonyít, de e…

#781302 Koffein Előzmény: #781301

Az ellenzék vonyít, de ennek ellenére évekkel ezelőtt kiálltak a népszabi mögül. Most meg csodálkozunk, ha felvásárolják és bezárják, vagy ne adj isten megtartják, mint az origot, csak kiherélik...

na meg Matolcsy kurválko…

#781301 tozsdenyul Előzmény: #781296

na meg Matolcsy kurválkodását is....

A demokrácia miatt kicsit késö már aggódni, korábban kellett volna

http://www.portfolio.hu/…

#781287 walex

http://www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/hatalmas_a...
Kizárólag munkáltatói adóterhek csökkentésére kellene fordítani. Lehet, hogy nem fér bele egy drasztikus vágás, de el kéne kezdeni normális szintre levinni, hogy a kkv-k levegőt kapjanak, ha már a multikat előszeretettel támogatják egy dolgozó több évnyi munkabérével fejenként, míg a kkv-k támogatása eszükbe sem jut.

Hát, nekem az a tapaszt…

#781050 KawaBazsy Előzmény: #781040

Hát, nekem az a tapasztalatom, h kutyából nem lesz szalonna.. Ezek nem hibák, amiket elkövetett, hanem egyszerűen ilyen ember.

Schiffer sztem mindent jól csinált, az egyik legtöbbet felszólaló politikus volt a parlamentben, egy olyan dolgot sem mondott, vagy csinált, amivel nem értettem volna egyet.

Bocs, tényleg nem értünk…

#781046 Csusza Előzmény: #781043

Bocs, tényleg nem értünk egyet! Nem akartalak megsérteni. :-))

Nekem nem kellene női miniszterelnök, legalábbis csak amiatt mert nő, nem. Pláne, hogy manapság a női politikusok leginkább a ballib eszmék mögött sorakoznak. Nem kívánok egy Merkelt, semmilyen szempontból sem.

Ha olyan képességű és világnézetű az a nő, az persze más, de olyan meg nincs. Vagy te kívánod Vadai Ágnest mondjuk? :-D

Most Schiffer az egyetlen normális, akire lehetne építeni, mindenki más meghülyült, vagy mindig is az volt. Lázár nagyon jóeszű, de megosztó, sokaknak ellenszenves az arrogáns stílusával.

Topikodat nem nagyon olvasom, nincs időm rá, bocs.

Mikor kit vesznek elő, k…

#781044 Csusza Előzmény: #781028

Mikor kit vesznek elő, kinek az ügyeit kavarják fel. Most épp nem ő van műsoron.
Vagy simán megjavult, ez politikusoknál amúgy is gyakori. :-)

:) nem hiszem egyetérten…

#781043 Ibiza Előzmény: #781010

:) nem hiszem egyetértenénk.. Én főleg egy női miniszterelnököt szeretnék..szakértői kormányt.. shiffer csak erős kompromisszum..bár lehet bejönne egy ismert emberre épített új párt..már ezerszer leírtam.. ibiza topikban összegeztem ezeket.. a hogyan alakítsunk pártot részben is..

lázár sokat változott..amúgy egy roppant jóeszű pasi..

a helyzetnek (is) meg ke…

#781042 tozsdenyul Előzmény: #781040

a helyzetnek (is) meg kell érnie...

Nem véletlen, hogy mondjuk egy Botka kivár... Jó a politikai érzéke

Szemben mondjuk egy bokrossal, aki most is erölködik, ez egyfelöl határozottság, elkötelezettség, másfelöl politikai érzék hiánya

Itt most nincs opció addig, amíg a fidesz meg nem buktatja magát, ez pár évig minimum egy egyirányú utca

(lehet, hogy sokkal tovább is, majd kiderül)