Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Nekem teccik. Anyagiak s…

#781273 picirigo Előzmény: #781241

Nekem teccik. Anyagiak szerintem mindenkinek oké...programok jók, én a Galántai Karcsival beszélnék le egy borkóstolós-vacsis valamit. Discoba mehetünk...addigra már úgyis mindenki KO! :)))

Dátumok amik nekem jók: nov 26, dec 3

nekem mind1,Csoki elől e…

#781272 Sumér harcos Előzmény: #781270

nekem mind1,

Csoki elől eszemben sincs elvenni a lehetőséget.

majd látjátok.

oda én nem igérek semmit,mivel bénye esetében az aki bujt-aki nem csoporthoz tartozom,ott nem hozzám kell igazodni időpontilag.

akkor december 3?végülis…

#781271 Sumér harcos Előzmény: #781262

akkor december 3?

végülis egy dolgot kell szem előtt tartani,hogy van két un. oldal rendező,és elvileg(Waszit nem tudjuk egyenlőre,hogy mit gondol?) két helyszini rendező,na most ennek a 4embernek kellene jo legyen,a többiek aki bujt-aki nem csatlakoznának az időponthoz.

igy december 3?

Nah, nekem a disco ötlet…

#781270 KawaBazsy Előzmény: #781262

Nah, nekem a disco ötlet is tetszik, évek óta nem voltam. :-)

De első kanyarban azért kérdezzük meg Csokit sztem, h mit tervez..

dátum.mivel Herceg mondo…

#781258 Sumér harcos Előzmény: #781241

dátum.

mivel Herceg mondotta,hogy november első hete nem jo neki.

nekem november 12,november 26 nem jo.

a legjobb novemberi dátum 19 szombat lenne.

ha ez az én általam felvázolt opcio él és nem Bénye.

Waszit meg minek hívjuk?…

#781256 Kissherceg Előzmény: #781241

Waszit meg minek hívjuk? :)))) költséggel nekem se, program tetszik! Novemberben jó csak

:)waszival egyeztetni ke…

#781241 Sumér harcos Előzmény: #781223

:)

waszival egyeztetni kellene.

részemről,az a gond mostmár,hogy 2ingatlan elkelt,ami helyszin és szállásként is jo lett volna a környezetemben ingyen,utolso a nyáron.

magamnál nem tudok szállásolni.

innentől kezdve csak zsebbenyúlósan tudom szervezni,ami annyit tesz,hogy szállást mondjuk -mindenki maga fizeti,mint zombán-öregtó panzio,itt 8 fő fér el,4kétágyas szobában.ha többen lennénk,akkor Waszinak kellene vmi helye még a szállásoláshoz.

Vacsora még nagy kérdőjel,mi és hol?a legcélszerűbb az öregtó étteremből 2személyes sültestálak lennének.ezt mondjuk Waszival összedobnánk,mint resident.(de más faxával hagy ne verjem a csalánt)de ha waszinak van jobb ötlete esetleg....

szállásra kell néhány karton szénsavasviz,cola,meg vmi bor,rövid.

program-nemtom mennyibe kerül,per fő, mondjuk Fritmann,Font,Galántai pincészet? borkostolo-mindenki maga fizeti,ha megvan vissza szállás.

amit állok: akkor másnap mindenkinek a panzioban a külön fizetendő reggelit.

ha discos a csapat és szombat, akkor esetleg http://www.retro2.hu/ szuper buli a város szélén.

tehát az én szervezésemben mindenkinek fizetnie kellene a szállást,és a borkostolot,és ha van-a disco belépőt,és az ott történő fogyasztást,de ez utolso kihagyható,ha leszavazzátok.

mittomén 5-6fő vendéglétszám alatt nem érdemes szervezni.

hirtelen ennyi.

ettől olcsóbban én a célnak megfelelő megfelelő ingatlan nélkül nem tudom megszervezni sajnos.

Ezt gondoltuk.. Ha esetl…

#781223 KawaBazsy Előzmény: #781075

Ezt gondoltuk.. Ha esetleg megvalósulna a Waszival rég megígért vadkerti party, akkor nem kéne sehova menned.. :-)

ok, bär töled félek :DIr…

#781088 rbbj11 Előzmény: #781076

ok, bär töled félek :D

Irj privät üzenetet idöpont javaslatokkal, én pedig visszairok, nekem melyek jok

én mär 2x hivtalak, nem …

#781087 rbbj11 Előzmény: #781013

én mär 2x hivtalak, nem részegen egyik alkalommal se, volt egyeztett idöpont, amit te mondtäl le, ugyhogy en sem eröltetem a dolgot, ha mär csak én kezdeményezek minden alkalommal

Hát nézd, ilyen elejtett…

#781013 Bendeguz Előzmény: #780849

Hát nézd, ilyen elejtett ígéretekkel és meghívásokkal tele a padlás. Nálam ha valaki komolyan gondolja, akkor józanul meghív, leegyeztetjük a hétvégét és mehet a buli. Ellenben ha nagy a csend körülötte, akkor illedelmesen én se erőltetem, mert valószínűleg csak abban a pillanatban tűnt jó ötletnek.