Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Rbbj D

DAX

#780799 Daxofon Előzmény: #780794

és akkor utánna esne be?

mondjuk a nagybefektetők sokkal jobban szerertik az 1000 pontos egyirányú mozgásokat mint a sávozást egy kisebb range-en

10900 >> 9900 megjátszható nekik

onnan meg gondolom fel 11000 fölé év végére

DAX

#780786 rbbj11 Előzmény: #780778

én inkább 10e fölé várom vmivel, mert az a kék vonal folyamatosan emelkedik, és szerintem csak okt végére jutunk ezekre a szintekre, addigra pedig az alsó kék vonal is feljebb lesz

DAX

#780778 Lenthor Előzmény: #780765

Hosszú távon a 9.800 környéke látszik, csak mikor adja be a kulcsot. Most még szerintem hezitálni fog. A nagy befektetőknek meg kell szabadulniuk a longjaiktól, ami nem megy egyik napról a másikra. A múlt heti nagy beesés és visszahúzás is a nagy esésre való felkészülést jelezheti. Szerintem még 10.700-ig felhúzhatják. Nagyon feljebb nem hiszem, mert 10.800 felett már longossá válna a papír és beadná a vételi jelzést.

Szóval, ha a kis piros a-b-c úgy tűnik készen van, akkor hamarosan, akár lefelé is indulhatunk. Kivárás javasolt, amíg eldől az irány! Ha meg lesz az egyértelmű lefelé irány, akkor is lesz idő shortot nyitni.

http://invst.ly/2ierj

DAX

#780767 Daxofon Előzmény: #780763

örülök hogy minden OK

akkor a mai nap a gyógyulásé / pihenésé?

esetleg egy rövid összefoglalaás a lehetőségekről? merre tovább ...

eddig szinte +- 10 pontra azt csinálta amit mondtál

néha baromi meglepő módon ;-)

DAX

#780763 Lenthor Előzmény: #780540

Sziasztok, jó reggelt!

Köszönöm az együttérzést és a jókívánságokat! Most már valószínű, hogy megmaradok. Egy nagy jász volt a tettes, ami "megfogott" és én kerültem a horog végére.