10.590 short első pakk
Short nyitással még várok, mert 10.600 környékéig van lehetőség.
az öt perces stoch-ot figyeled ?
mi a szabályod be és kilépésre?
Előtte 5 percesen 10.464. Ott bepróbálkozok egy kis longgal a már írt felfelé irányra (10.576-ra).
Sziasztok, jó reggelt!
Egy elképzelés a mai DAX mozgásra: Felmehetünk 10.576-ig, majd le mehetnénk 10.382-ig.
10.382-től felmehetnénk 10.706-ig.
és akkor utánna esne be?
mondjuk a nagybefektetők sokkal jobban szerertik az 1000 pontos egyirányú mozgásokat mint a sávozást egy kisebb range-en
10900 >> 9900 megjátszható nekik
onnan meg gondolom fel 11000 fölé év végére
én inkább 10e fölé várom vmivel, mert az a kék vonal folyamatosan emelkedik, és szerintem csak okt végére jutunk ezekre a szintekre, addigra pedig az alsó kék vonal is feljebb lesz
Hosszú távon a 9.800 környéke látszik, csak mikor adja be a kulcsot. Most még szerintem hezitálni fog. A nagy befektetőknek meg kell szabadulniuk a longjaiktól, ami nem megy egyik napról a másikra. A múlt heti nagy beesés és visszahúzás is a nagy esésre való felkészülést jelezheti. Szerintem még 10.700-ig felhúzhatják. Nagyon feljebb nem hiszem, mert 10.800 felett már longossá válna a papír és beadná a vételi jelzést.
Szóval, ha a kis piros a-b-c úgy tűnik készen van, akkor hamarosan, akár lefelé is indulhatunk. Kivárás javasolt, amíg eldől az irány! Ha meg lesz az egyértelmű lefelé irány, akkor is lesz idő shortot nyitni.
örülök hogy minden OK
akkor a mai nap a gyógyulásé / pihenésé?
esetleg egy rövid összefoglalaás a lehetőségekről? merre tovább ...
eddig szinte +- 10 pontra azt csinálta amit mondtál
néha baromi meglepő módon ;-)
Hát ez Lenthorror volt:( Remélem gyorsan begyógyul a sebed,gyors gyógyulást kívánok!