sajnállak, alapvetöen a nagy arcoddal is egy értelmes ember lennél, aki tudna sokat hozzátenni a fórumhoz
Kár, hogy nem teszed, ehelyett besértödsz, és ellehetetlenítesz a gyerekes viselkedéseddel minden vitát
Bárki félreérthet valamit, pláne interneten.
Föleg, ha szarul is fogalmazol.
Ha alig várod, hogy lehülyézd a másikat (és már eleve így is indítasz) akkor ez így menni fog, de mi az értelme? Elörébb visz bárkit is szerinted? Elöreviszi a témát?
Az volt az érvem a népszavazás értelmetlenségére, hogy de jure nem akadály, de facto meg nélküle is meg lehet akadályozni. Te mivel is vitatkozol? Vagy nem megy az értelem? Minek kell ez, de tényleg?
Meg arról szeretnél jogszabályt, hogy soha semmiképpen a jövöben majd? Ja, reális kérés :)
Annyi lett volna a dolog, hogy tisztázzuk, milyen kvótáról beszélünk, amit a fidesz sulykol egy éve már, vagy bármi amit el tudsz képzelni a jövöben. Az biztos, hogy egyszerübb inkább csak hülyézni, de ez olyan mint az Eu - t provokálni, beszólni öncélúan. Lehet.
De mi az értelme?
Miért csinálsz magadból hülyét, amikor ennél sokkal többre lennél képes?
-Ov miért nem húzta elö? Mert rajtad kívül másban nem merült fel ilyen butaság.
-Migránssimogató vagyok? Leírtam n-szer hogy nem szeretnék migránst, muszlimot végképp.
-Utálom Orbánt? Lehet, de annyira, hogy 2018-ban szeretnék rászavazni.
Három dolog, amit azok után is a számba adsz, hogy konkrétan leírtam neked hogy nem igaz.
És te beszélsz csúsztatásról?
Szerintem nöj fel, viselkedj értelmesen (nem elég annak lenni, annak is kellene látszani) aztán ha tudsz durcizás nélkül beszélgetni akkor szólíts meg.