Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #780839

Na már azt hittem kitérsz a pengeváltás elől. :) Pedig már néztem penge könnyen előrántható legyen aztán semmi. :)

Spade az a nagy helyzet ez a derék Viktor kb akkora ravaszságot bonyolultságot mutat mintha életében 2 könyvet látott volna az egyiknek a borítóját a másik pedig egy kifestőkönyv lett volna. Ez egy dolog de mindezt úgy adja elő mintha valami nagy dolgokat ismert volna fel a világról a migránsokról stb. :)

Az, hogy ennek nem dőlsz be , remélhetőleg, vagy legalábbis kritikusan fogadod az nem azt jelenti amit levontál belőle következtetésként, pl rám nézve, Tőzsdenyúlról nem is szólva ugye. Már megint együtt vagyunk kell alapítsunk egy bandát lassan:) Illetve jelentheti azt is + még sok 1000 más értelmezése is van. Ez magától értetődik . Szerintem. :) Az egyik értelmezése lehet pl a sok 1000-ből, hogy az agyi elektromos tevékenység valami életjelet mutat, ha nagyon vizsgálják.

Megkockáztatom , hogy Franciaországban ahol afrikai, arab stb nemzetségek komoly számban élnek, volt néhány pukkanásnál nagyobb terrorista akció is mostanában nem kevés halottal stb ott nem ekkora téma a közéletben ez az egész mint nálunk. :) Ha ez normális dolog. Ráadásul tényleg ezen az analfabéta szinten ahogy vezetőink ezt tálalják.

Ennek a folyamatnak a során olyan szellemi magasságokat is megjártunk mint pl a kvótából levezetve a világ. :) Hasonló dolgok. Valami nem stimmel. Mondom csak azt remélem ez volt a csúcspont ez a szellemi magasság, kvótaszavazás a témában. Bár a téma kínálja az újabb szellemi magasságok keresését.